Bilmem farkettiniz mi veya bana mı geldi bilmiyorum ama dönemin kızlarında aşırı hava ek olarak kendini begenmişlik hat safhada...En çirkin kızlar da dahil. Örnek veriyorum bir kıza selam veriyorum hemen tribe giriyor yüz buldukca bir tarafı kalkıyor anlamış degilim bu durumu...Tanıdıgım ınsanlar da böyle ,tanımadıklarım da o yüzden etrafımda insan kalmadı diyebilirim...Ha erkeklerdede var tabi... O yüzden şuan baya baya yalnızlık cekiyorum...
Sizin yorumlarınız nelerdir bu konuda ?
Kızların, peşinden umarsızca koşup şımartan onlara bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapan erkeklerde aramak lazım suçu
Valla sercan haklısın cok haklısın hemde tav oluyorum böyle kızlara da bunları bu hale getiren abazan erkeklere de.
her zaman öylelerdi genetik bişey bence.
biz erkekler kızları fazla şımartıyoruz da ondan oluyor o yüzden kişisne göre davranın karşınızdaki kendini bişey zanneden bir tipse yol verin,iyi bir insansa hakettiği değeri verin o da karşılığını size verecektir ama bencil,sonradan görmelerden uzak durun
quote:
Orjinalden alıntı: Se®can
Kızların, peşinden umarsızca koşup şımartan onlara bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapan erkeklerde aramak lazım suçu
geçen hafta arkadaşlayız arkadas bi kıza laf attı neyse kız kantine girdi arkadasıyla gel dedi beraber peşine tanısaım kıza ben bakmam yani tipim deil ayrıca güzel bir kızda deil çocuk sarısın mav igözlü ve fırlama tip var yani yakısıklı denebilir neyse kıza gitti slm verdi oturabilirmiyim kendini tanıttı kız buna dedi oturamazsın işte bilmemne bişiler saydı cocuk da fırlama dedi tanısalım beğenmezsen sohbetimi çeker kalkarım kız oturma falan dedi tripler falan filan dayanamadım girdim muhabbete kıza dedim git aynaya bak ilk önce kendini dünya güzeli sanma dedim arkadasa dedim yürü gidioz ya ne bu tribe bak kendini bi halt sanıyor yolda görsem yüzüne bakmam makyajla bile birşeye benzemez dedim kıza arkadasla tam cıkarken kız geldi yanımıza telefonunu verdi bana arkadasa dedim ulen demekki böyle aşşalıcaksın ki böyle olsun dedim kızın telefonunuda kız arkasını döner dönmez yere attım
Aslında ne oluyorsa net ortamında oluyor dışarda pek degiller böyle tabi @ V-For_Vandetta senin ki de olmuyor degil artı haklısın da kız terslemek veya onun ne oldugunu yüzüne vurmak gerekiyor bazen
quote:
+1 de benden
facebookda görünce içim kan ağlıyor. En yakın kız arkadaşlarım bile. nßr qkhLp nssN yhaa ns gidyo?
yani söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil.
quote:
Orjinalden alıntı: GökaLp.
facebookda görünce içim kan ağlıyor. En yakın kız arkadaşlarım bile. nßr qkhLp nssN yhaa ns gidyo?
Onları da unuttuk hocam
quote:
Orjinalden alıntı: lars ulrıch
quote:
Onları da unuttuk hocam
Aklıma geldikçe gülüyorum sokakdan geçen süper güzel bir kıza sormuşlardı TV de gördüm Adam- Efendim yaşar büyükanıt hakkında ne düşünüyorsunuz? Kız- Ben oyumu ona vermiyeceğim. Adam- Oyunuzu Büyükanıta vermiyecekmisiniz? Peki neden? Kız- Bilmem sevmiyorum o adamı bana inandırıcı gelmiyor vermicem oyumu ona
abi resmen YORUMSUZ izledikçe fenalık geliyor
quote:
quote:
quote:
Onları da unuttuk hocam
Aklıma geldikçe gülüyorum sokakdan geçen süper güzel bir kıza sormuşlardı TV de gördüm Adam- Efendim yaşar büyükanıt hakkında ne düşünüyorsunuz? Kız- Ben oyumu ona vermiyeceğim. Adam- Oyunuzu Büyükanıta vermiyecekmisiniz? Peki neden? Kız- Bilmem sevmiyorum o adamı bana inandırıcı gelmiyor vermicem oyumu ona
vere vere kafa kalmamış galiba zaten yanlış anlamayın yani akıl vere vere
haklısın
quote:
quote:
quote:
Onları da unuttuk hocam
off ne insanlar var yaa
Bence yanlış kızları seçiyorsunuz.İzmir'de,birkaç istisna haricinde, hiç öyle havalı kıza falan rastlamadım.Tam tersine çok cana yakın,sempatik kızlar var.
yüz verdik yeteri kadar, artık herkes ederi kadar...
Geçenlerde bir kız arkadaşa dershanenin saatini sordum direk engelledi.Bende hemen sildim msnini anlamadığım nokta dershanede kız hala benle konuşuyor
quote:
Orjinalden alıntı: kamil8135
quote:
quote:
quote:
Onları da unuttuk hocam