Şimdi Ara

Dönemsel İş Yardımınızı Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi forumlar diliyorum.Dönemsel bir iş arıyorum üniversite öğrencisiyim.Bu konuyu neden buraya açıyorsun diyenleriniz olacak saygıyla karşılıyorum ama sorun da sizden sadece fikir ve yardım almak istemem.Birincisi piyasada bulabileceğim işlerin çoğu sigorta yapma şartıyla çalışan alıyor bu benim işime gelmiyor nedeni; Kyk'dan burs alıyorum ve eğer çalışır gözükürsem bundan men olmakla beraber,memur annemden sağladığım sigortamı,geri dönüşsüz biz şekilde kaybediyorum.Bu yüzden iş sigortasız olunca bulmak zor oluyor.Hal böyle olunca çoğu insan anketörlük öneriyor ve yahut el broşürü dağıtmak,daha önce bu işleri yaptım ama hem insanların tutumu ağır olabiliyor ayrıca verdiğiniz emeğe rağmen paranızı vermeyen tabir-i caizse "şerefsizler" den hiç bahsetmiyorum bile.Evet konu bundan ibarettir görüş,öneri ve yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kanka arkadaşlar Mcdonalds'a girmişti.Günlük 9-10 saat falan oluyor.Maaşıda 800 falanmış.Eğer girmek istersen girebilirsin.Part timeda oluyormuş.Şu yazdıklarına göre o tür bir yerin kahrını çekerim diyorsan olabilir
  • Bende arıyorum ankarada arkadaşla aynı durumdayım... Sigortasız 2 aylık iş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigortasız bir iş lazım bana,onlar sigortayı ilk günden şart koşuyor.Eğer böyle bir iş arasaydım fiziğim ve dış görünüşüm düzgün primli satış yapabilecek işlere girerdim.Dediğim gibi bana sigortasız iş lazım sebeblerini açıklamıştım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prince Legolas

Bende arıyorum ankarada arkadaşla aynı durumdayım... Sigortasız 2 aylık iş

Konu hakkında müteber bilgisi olan forumda inaniyorum ki birisi vardır konuya bel bağlayıp cevap bekleyelim kullanıcılardan.

• umsan U kullanıcısına yanıt
    Bakalım ya bilgisayarım yok benimde 2 ay çalışmam lazım ama bulamadım bi türlü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir çok kişi çalışıyor sigortasız olarak önemli olan işi bulabilmek,bir çok sitede dolaştım ama herkesin aradığı sigortalı eleman eskiden sigortasız işten bol birşey yoktu,şimdi öğrenciler bile bulamıyor bunu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç mi kimse yok konuyla ilgili yardım edebilecek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.