Şimdi Ara

Dönerci Ve Gözlemeci Dükkanı - Tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.

    Antalya'da 20.000 Tl bütçe ile önce Dönerci ve Gözlemeci olarak işe başlayıp daha sonra ev yemekleri ve geniş kahvaltı seçenekleriyle devam ettirmeyi planladığımız bir iş yeri açmak istiyoruz. Benim ve eniştemin ortaklığında, annemin aşçı olarak (kendisi aşçı değildir, ev hanımıdır) işleteceği ufak bir dükkan ile başlayıp daha sonra talebe göre işimizi geliştirmeyi planlıyoruz.

    Daha önce başarısız bir Market tecrübem var ama eniştemin hiç tecrübesi yok. Belli durumlardan dolayı bir nevi mecburuz böyle bir riski almaya.

    Yiyecek içecek işletmelerinde tecrübe sahibi olan arkadaşlar, lütfen tecrübelerinizi paylaşıp bizi ne gibi risklerin beklediğine dair bilgilendirebilir misiniz ?



  • İlk başta tavuk döner ve gözleme yapın derim sadece. #HerGünMükemmel1YeniFikir #HerGünYardım #FikirYardımlaşması
  • çakırlar tarafından orman arazisi kiralayabilir ve orada yapabilirsin gözlemeciyi. oraları bir araştır kiraları çok çüzi
  • dönerin gideri var ama anlamıyosanız usta tutmanız lazım..
  • Sağolun arkadaşlar fikirler için. Araştırmalarımız sürerken, fikirler de yerine oturuyor yavaş yavaş; öncesinde ev yemekleri de düşünüyorduk ama yiyecek içecek sektöründe ciddi bir sabit müşteri potansiyeli olsa da sirkülasyondan çok da fazla yararlanamayan bir çeşit ev yemekleri. Şu an için ikinci aşamada ev yemeklerine geçmeyi ilk aşamadaysa kahvaltı çeşitleri ve paket servise imkan sağlayabilen çeşitler üzerinde yoğunlaştırmayı düşünüyoruz.

    Bu son aşamada;
    Tavuk Döner,
    Izgara Köfe,
    Çiğ Köfte (Midye),
    Gözleme (Melemen, Sucuklu Yumurta, Poğaça Çeşitleri, Kahvaltı Tabağı)

    şeklinde, dört ayrı ve herkesçe sevilen çeşitler üzerinde işe başlamayı daha sonra talebe ve potansiyele göre şekillenmeyi düşünüyoruz.

    Değişen fikirler üzerinde sizde görüşlerinizi belirtebilirsiniz çok sevinirim :) Mesela siz ne yersiniz dışarı çıktığınızda, neyi ne sıklıkla yersiniz veya neyi yemezsiniz ? Lütfen biraz daha beyin fırtınası yapıp yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :)




  • BEN Bİ YERDE PİLAVIN NASIL PİŞTİĞİNE ÇOK DİKKAT EDERİM PİLAV KÖTÜYSE GERÇEKTEN ASABIM BOZULUYOR HOCAM, PİLAV ÖNEMLİ YANİ.
    İKİNCİ OLARAK DÖNER YAPILIRKEN ŞU EKMEĞİ TOST MAKİNESİNE TUTMAMALISINIZ BEN BÖYLE 1 ŞEY GÖRMEDİM BENİM BİLDİĞİM DÖNERİN İÇİ SICAK OLUR EKMEK SOĞUK OLUR BASIYORSUNUZ MAKİNAYA EKMEĞİ ÇATIR ÇUTUR OLUYOR BEYNİMİZE MERMİ SIKIYORLAR SANKİ.
    DAHA YAZARIM AKLIMA GELİRSE.


    DIŞARDA KÖFTE YEMEM ÇÜNKÜ KÖFTEYE SOĞAN EKMEK NE OLDUGU BELLİ OLMAYAN KIYMA GİRİYOR GÜYA ET YEMİŞ OLUYORSUN. O YÜZDEN DIŞARDA SAF ET CİNSİ ŞEYLER YERİM KÖFTE ASLA YEMEM.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 29 Nisan 2015; 13:34:08 >
  • Tavuk Döner yapıcaksanız döner göze hoş gelmeli bazı yerlerde bakıyorum sırf yağ gözüküyo, dükkana giresim bile gelmiyor.
  • Elimizden geldiğince; nezih, sade görünümlü, ferah bir ortam yaratmaya çalışacağız.

    Ben kendi adıma, dışarıda çok çok nadir yemek yemeyen biriyimdir. Yiyeceklerin ve servisin nasıl olduğuna özellikle dikkat ederim. İçeri girdiğimde burnuma ağır bir koku gelirse direkt çıkarım. Fazla para veririm ama yemeğimin iyi olmasına daha çok dikkat ederim. Tavsiyelerinizi ben de paylaşıyorum o yüzden, teşekkür ederim. Kesinlikle dikkate alınacaklar.

    Ekmeğin hazırlanışı ve pilav konusunda da, daha önce hiç böyle bir yaklaşım duymamıştım doğrusu. Bu derece dikkate değer bir konu olduğunu bilmiyordum, teşekkürler görüşünüz için. Devamını da bekliyorum ama :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.