Şimdi Ara

Donk Stoperde Oynayabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Donk geçen sezonki formuyla devam ederse özellikle türkiye liginde stoper oynayabilir mi? Bence orta sahada fernandonun yanında ofansif bi 8 numara oynamalı.İlerde çift forvet oynayabiliriz.
    Fernando-Belhanda
    Nagatomo-Serdar-Donk-Mariano

• Oynayamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Oynayamaz.
    Maicon'dan daha iyi bence.
  • EmperorMan kullanıcısına yanıt
    Maiconun yanına yaklaşamaz. Maicon dediğin adam yıllarca portpda oynamış, bu sezon 51 maça çıkmış. Donk kim?

Donk oynasın 2-3 maçta 1 penaltı olur. Hatta var sistemiyle her maç bile olabilir

• donk yollanmalıydı

Fernandonun yedeği bir adama 2 milyon verilmez

Kaldı ki genç oyuncu yedekte de yer almıcaksa nasıl genç oyuncu çıkacak

Donk yerine en fazla 23 yasında bir adam alınıp Fernandonun arkasında o beklemeliydi

Yedeklerin dahi 30 yas ustu olursa nasıl ffp sen kurtulacaksın her oyuncu zarar

Cavanda bile 2,5a satıldı neden adam 27 yasında cunku

• Donk'u calim manyagi yaparım

• Donk ne stoperde ne ortasaha da ilk 11 oynayamaz.

O çok sövülen Belhanda giderse Fernando-Donk ortasahası Bamdan daha kötü olacak.

Donk olsa olsa Fernando'nun yedeği olur.O maaşla ilginç olsa da.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dzsudzsak mı Stoch mu ?
    15 yıl önce açıldı
    İcardi mi Drogba mi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Servet Çetin vs Shevchenko sekansı aklıma geldi.

Resmen facia olur.

• Birazcık fiziği olup top kesen adamı stoper yapmaya bayılıyor bizim millet. Aynısı Mehmet Topalda olduğunda gördük faciayı.

Devşirme bir stoper yerine mevkiisi stoper olan bir adam her zaman tercihimdir. Altyapıda bir süre oynadım, stoper oynamak profesyonelde bence çok zor. Hem pozisyonunu korumak, hem rakibe göre pozisyon almak, rakibe göre alanını savunmak vs çok zor.

Maicona çok para verdiniz ama yine de yeterli ve sert stoper lig için. Cl için bilemiyorum ama

• Brkfba7171 kullanıcısına yanıt
    Bence oynaması en zor yer stoper. Hem çok stresli hem de üst düzey futbol bilgisi gerektiriyor

• Rıza Çalımbay'dan sonra ortasaha oldu zaten. Önceden stoper oynuyordu. Ama bu demek değil ki stoper oynatırsak başarılı olur. Ahmet Çalık bile daha çok güven verir.

• Aslında günümüz futbolunda en zor mevkii orta saha, kimin ne yapıp görevinin ne olduğunu anlamak çok zor.

Ama bireyselde bence de stoper. Misal İbrahimoviç de santrfor, Agüero da. Biri inanılmaz hızlı biri inanılmaz fizikli ve sen ikisini de savunmak zorundasın. Alanını kaybetmeden, rakibine göre oynuyorsun. Santrforsan görevin rakibi geçmek, golü atmak. Ama stoperde rakibe göre oynamak zorundasın. Duran top organizasyonları vs çok karmaşık şeyler bunlar hocam. İyi top kesmekle, fizikle alakalı değil bunlar. Ayrı bir disiplin, ayrı bir alan aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: Brkfba7171

Birazcık fiziği olup top kesen adamı stoper yapmaya bayılıyor bizim millet. Aynısı Mehmet Topalda olduğunda gördük faciayı.

Devşirme bir stoper yerine mevkiisi stoper olan bir adam her zaman tercihimdir. Altyapıda bir süre oynadım, stoper oynamak profesyonelde bence çok zor. Hem pozisyonunu korumak, hem rakibe göre pozisyon almak, rakibe göre alanını savunmak vs çok zor.

Maicona çok para verdiniz ama yine de yeterli ve sert stoper lig için. Cl için bilemiyorum ama
    Donk zaten stoperdi hocam, Kasımpaşa'da ortaalana çektiler. Fakat böyle bir durum var diye stoper olsun demiyorum. İyi bir alternatif olabilir, fakat Donk üstünden sezon planlaması yapmak sıkıntılı bir durum...

Bana kalırsa Maicon'da bizi kurtaracak rahatlatacak stoper değil, mesela Maicon merkez stoperde kariyerinde çok büyük etki yaratamamıştır. En iyi performansını 3'lü defansın sağında göstermiştir. 4'lü defansta hep daha fazla sıkıntısı açığa çıkıyor.

Benim sevdiğim stoper tarzı ujfalusi, kjaer gibi...Koy merkeze arkana bakma

• Donk çok çok iyi bir yedek. Zaten takımda çok fazla defans oyuncusu var. Donk'u devşirmeye gerek yok. Adam geçen sene herkesi çok şaşırttı. Bu sene daha iyi olacaktır emin olun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence oynaması en kolay yer stoper hatta bana göre futboldaki en önemsiz mevki bi stopere 5m euro'dan fazla para vermeyeceksin israf donk'dan da stoper olmaz donk topçu bile değil 10 maç ii oynadı diye zam yaptılar bi de adama
  • quote:

Orijinalden alıntı: taııbuv

bence oynaması en kolay yer stoper hatta bana göre futboldaki en önemsiz mevki bi stopere 5m euro'dan fazla para vermeyeceksin israf donk'dan da stoper olmaz donk topçu bile değil 10 maç ii oynadı diye zam yaptılar bi de adama
    Bundan sonr tescilli futbol cahilisin gözümde. Yerli sevici bir futbol cahili.

Adam oynamanın en çok bilgi gerektirdiği bölgeye en kolay yer diyor şaka gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Bundan sonr tescilli futbol cahilisin gözümde. Yerli sevici bir futbol cahili.

Adam oynamanın en çok bilgi gerektirdiği bölgeye en kolay yer diyor şaka gibi

Alıntıları Göster
    sanane ya seninle aynı fikir de olmak zorunda mıyım bana göre en önemsiz mevki stoper mevkisi bu sezonu sayma ligde ki son şampiyonlara bakalım beşiktaş 15-16 da ersan ile oynuyordu 2. devre stoper hattını tamamen değiştirdi alexis marcelo ile oynadı şampiyon oldu ertesi sene tosicle şampiyon oldu biz 14-15 de hakan balta semih ile şampiyon olduk 12-13 de dany semih ile ligi alıp cl de çeyrek final oynadık doğru sistem de semih gibi dany gibi vasatlar bile sırıtmıyor kalecilerden sonra en az koşanlar da stoper oyuncuları bek oynamak stoper oynamaktan daha zor zaten bek mevkisi orta sahadan sonra bana göre en önemli mevki hem sürekli ileri geri koşuyorsun ofansif katkı vermeye çalışıyorsun görevin o hem de top rakibe geçince stoper gibi savunma yapmak zorundasın bu çok daha zor sürekli koş koş ofansif katkı vermeye çalış enerji kalmıyor zaten bi de geriye gelip stoper gibi savunma yapmaya çalışıyorsun

• Bek daha zor o doğru. Bana göre en önemli yer orta saha oynaması en zor bölge stoper, bektir

• quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

Donk çok çok iyi bir yedek. Zaten takımda çok fazla defans oyuncusu var. Donk'u devşirmeye gerek yok. Adam geçen sene herkesi çok şaşırttı. Bu sene daha iyi olacaktır emin olun..
    Çok fazla derken? stoper oynayacak kaç oyuncu var? 2 tanesi de as olmak zorunda..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.