Şimdi Ara

Donma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımı yeni aldım ve yeni bilgisayarlara pek hakim değilim. en son kullandığım bilgisayar widows xp idi :D bir hunting oyunu indiridim ve donma gibi bir şey yapıyor. bir çözümü vardır ve bn bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. bilgisayar windows 10 intel core i5 8.nesil. yani mouse u çeviriyorum görüntü geriden geliyor. sorun o. nasıl düzeltebilirim. performans ayarları ile alakalı olbilecceğiini düşünüyorum.

• Oyun içi ayarlardan çözünürlüğü ve kaliteyi düşürebilirsin.Bilgisayarında belkide dahili olan ekran kartı ile açıyordur oyunu sen harici ekran kartın var ise onun ile açmayı deneyebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • (alpaslan) kullanıcısına yanıt
    öncelikle cvp verdiğiniz için teşekkür ederim. harici ekran kartım var. amd 520 grafik kartı var. 2gb ddr3 falanda yazıyor. bilgisayar iyi bilgisayar diye aldım. harici ekran kartı ile açmayı nasıl yapa bilirim peki anlatırmısınz? bilgisayarı öğrenmeye çalışıyorum aynı zamanda. dediğinizide uygulayacağım.
  • Google da oyunları harici ekran kartı ile çalıştırma diye aratırsanız size adım adım yardımcı olabilecek bilgileri bulabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • (alpaslan) kullanıcısına yanıt
    teşeekkür ederim hocam daha iyi. ama yine de bi call of daki gibi olmadı. öğrendiğim kar kaldı sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop donma kitlenme sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.