Şimdi Ara

Donma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımı yıllardır kullanıyorum ama hiç böle bi sorun olmamıştı.
    Bilgisayar bir kaç gündür tak diye donmaya başladı.ne menüler , ne ctrl+alt+del vs hiç birşey işlemiyor bi anda herşey donuyor ve resetlemek zorunda kalıyorum.

Bunun sebebini bilen varmı acaba ?

• sebeleri genelde tozlanama aşırı ısınmalar donanımlarında sorun olabilir genelde ram lerde data kablolarını kontrol et değiştirmekte sorun var ve ramlerinide değiştirirsende sorunu büyük olasılıkla çözmüş olabilrsin
  • parçaları çıkarıp tek tek taktım zaten.
    İşlemci fanı aşırı sesli calısmaya basladı uçak var sanki evde.Bundan kaynaklanıo olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerDHaber

parçaları çıkarıp tek tek taktım zaten.
    İşlemci fanı aşırı sesli calısmaya basladı uçak var sanki evde.Bundan kaynaklanıo olabilir mi ?

işlemci fanının yerine iyi oturduğundan emin ol parçaları çıkartıp geri taktıysan belki anakartada zarar vermiş olabilirsinama senin dediğin gibi çok sesli çalışıyorsa işlemci fanı işlemciyi daha fazla soğutmak için daha hızlı dönmek isteyekcektir RPM artmıştır o yüzden öyle ses çıkartıyordur
  • Takmada sorun olmadığından eminimde ses sorun değil.Şu takılma sorunu içi napıcam ..
  • Bilgisayar en son ne zaman formatlandı? En son ne zaman içini açıp temizlik yaptınız?
  • Parçaları söküp taktından sonra baktım olmadı temizliğini tam biçimde yaptım.
    Sorun hala devam edince 2gün önce format attım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Donma Ve Mozaiklenme Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yardım edebilcek kimse yokmu...
    Gerçekten can sıkıcı bi hal aldı kullanmak eziyet bu şekilde..
  • DOnmadan kastın ne? pc ile çalışıyor musun 30 dakika, 1 saat yoka açılışta mı kalıyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.