Şimdi Ara

Donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc de ara sıra donma yapıyo 2 hafta önce format attım ben harddiskden süpheleniyorum. Çünkü bi ara tık tık diye ses geldi genelde harddiskden gelir ondan sonra dondu pc bekledim yine kendine geldi acaba harddisk gidiyomu yavaş yavaş 5 yıldan beri aynı harddisk var

• Söylediklerinizden yola çıkarak hdtune ile kontrol edin diyeceğim yalnız geçen hafta başıma gelen olayı sanırım burada anlatmam gerekiyor alt kattaki komşum bilgisayarının açılmadığını söyleyince aldım benim hdd master yapıp hdtune ile tarattım tahmin ettiğim gibi 4 tane bad sectör görünüyordu lowlevel format attım sistemi kurdum hd tune ile tarattığımda hiç bir sorun görükmüyordu oyun yüklememi istedi ve gitti 15 dk sonra mavi ekran ardından disk okunamadı ekranı sabaha kadar uğraştım sabah 6 da yeniden format attım hdtune ile tarama yaptığımda bad sectörler gitmiş yok olmasına rağmen health sekmesinde 3 tane uyarı vardı.

Uzun lafın kısası eğer hdd sıkıntılı ise imkanınız varsa değiştirin yoksa o sizi yarı yolda bırakır,kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

Söylediklerinizden yola çıkarak hdtune ile kontrol edin diyeceğim yalnız geçen hafta başıma gelen olayı sanırım burada anlatmam gerekiyor alt kattaki komşum bilgisayarının açılmadığını söyleyince aldım benim hdd master yapıp hdtune ile tarattım tahmin ettiğim gibi 4 tane bad sectör görünüyordu lowlevel format attım sistemi kurdum hd tune ile tarattığımda hiç bir sorun görükmüyordu oyun yüklememi istedi ve gitti 15 dk sonra mavi ekran ardından disk okunamadı ekranı sabaha kadar uğraştım sabah 6 da yeniden format attım hdtune ile tarama yaptığımda bad sectörler gitmiş yok olmasına rağmen health sekmesinde 3 tane uyarı vardı.

Uzun lafın kısası eğer hdd sıkıntılı ise imkanınız varsa değiştirin yoksa o sizi yarı yolda bırakır,kolay gelsin.

eyvallah hocam anca bakabildim donanımhabere konuyu actıgımdan beri kullanıyorumda w8 kurdum ama suanlık bi sıkıntı yaratmadı hdd almayı düşünüyorumda zor geliyo bakalım gittiği yere kadar çok teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop donma kitlenme sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Donma Sorunu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.