Şimdi Ara

donnie darko

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Donnie Darko" yu izlemiş olan var mı? Nefis bir gerilimdi.
    Birde bu tarza yakın bildiğiniz iyi bir korku-gerilim filmi var mı?

• Güzel filmdir

the machinist ... izlemediysen bunu da tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkadaş

Güzel filmdir

the machinist ... izlemediysen bunu da tavsiye ederim.
    sağol hocam. Birde bir aralar "Salem Kasabası'na Dönüş" gibi bir ismi olan bir film vardı. bööle vampirli falan bi film. Onun orjinal adını biliomusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: csagadrais

sağol hocam. Birde bir aralar "Salem Kasabası'na Dönüş" gibi bir ismi olan bir film vardı. bööle vampirli falan bi film. Onun orjinal adını biliomusun?

Alıntıları Göster
    butterfly effect
  • quote:

Alıntıları Göster
    o filmi hatırlamıyorum
    ama belki bu olabilir
    http://www.imdb.com/title/tt0312035/

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkadaş

o filmi hatırlamıyorum
    ama belki bu olabilir
    http://www.imdb.com/title/tt0312035/

Alıntıları Göster
    yok o değil. Yinede teşekkürler...
  • quote:

yok o değil. Yinede teşekkürler...

Alıntıları Göster
    donnie darko favori filmlerimdendir ne yazıkki o tarzda pek az film var
  • quote:

Orijinalden alıntı: notrino

donnie darko favori filmlerimdendir ne yazıkki o tarzda pek az film var

Alıntıları Göster
    the others ı izlemişsinizdir ama...bilmeyen çıkarsa...:P izlesin..gerilim filmlerinde yeni bir bakış açısı..

ruhlarla dansı önerebilirim...( film yeni sayılır..2003yada 04 yapımı)aa bide...jude law ın oynadığı...bi vampir filmi var...yanlış hatırlamıyorsam ismi " ölümsüzlük " olabilir....hatta bu filme duygusal bile diyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necronomicon

the others ı izlemişsinizdir ama...bilmeyen çıkarsa...:P izlesin..gerilim filmlerinde yeni bir bakış açısı..

ruhlarla dansı önerebilirim...( film yeni sayılır..2003yada 04 yapımı)aa bide...jude law ın oynadığı...bi vampir filmi var...yanlış hatırlamıyorsam ismi " ölümsüzlük " olabilir....hatta bu filme duygusal bile diyebiliriz.

Alıntıları Göster
    İzlemediyseniz eğer, gece vakti Others ya da Garez filmini izlemenizi öneririm.Birinde Nicole Kidman diğerinde ise Sarah Michelle Gellar oynuyor.

En son izlediğim the SAW-Testere filmini de beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 28 Kasım 2005, 12:22:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SavageWarrior

İzlemediyseniz eğer, gece vakti Others ya da Garez filmini izlemenizi öneririm.Birinde Nicole Kidman diğerinde ise Sarah Michelle Gellar oynuyor.

En son izlediğim the SAW-Testere filmini de beğendim.

Alıntıları Göster
    güzel film butterfly effect i izlemelisin izlemediysen.ayrıca usual suspects de oldukça hoşuna gider gibime geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: CeReNn

güzel film butterfly effect i izlemelisin izlemediysen.ayrıca usual suspects de oldukça hoşuna gider gibime geliyor

Alıntıları Göster
    ususal suspects gibim bir başka film daha çekilmiş diil bence. bide donnie darko çok da korku filmi kategorisine girmio bana göre ama çok sıkı gerilim yani fazla korkutmuyo ama gerio. (biras saçma oldu ama ööle işte anladınıs sis). kebelek etkisi, testere, garez de bu konuda tatmin edebilir seni. ama ille korku filmi falan diosan daha çıktımı bilmiom ama bi film var adı the exorcisim of bilmem kim (fragmanını izlediydim geçen hakkaten saalam bişiye benzio.) şiddetle tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: mekanikenginar

ususal suspects gibim bir başka film daha çekilmiş diil bence. bide donnie darko çok da korku filmi kategorisine girmio bana göre ama çok sıkı gerilim yani fazla korkutmuyo ama gerio. (biras saçma oldu ama ööle işte anladınıs sis). kebelek etkisi, testere, garez de bu konuda tatmin edebilir seni. ama ille korku filmi falan diosan daha çıktımı bilmiom ama bi film var adı the exorcisim of bilmem kim (fragmanını izlediydim geçen hakkaten saalam bişiye benzio.) şiddetle tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    Gerçekten muhteşem bir film soundtrack'leriyle harika

Konusu ve oyuncuları cok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: orcanpolat

Gerçekten muhteşem bir film soundtrack'leriyle harika

Konusu ve oyuncuları cok iyi

Alıntıları Göster
    tarz olarak pek benzemesede muhteşem kurgulu Memento da süper bi film.Geriyor adamı.Tabii Butterfly Effect de süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoarbix

tarz olarak pek benzemesede muhteşem kurgulu Memento da süper bi film.Geriyor adamı.Tabii Butterfly Effect de süper

Alıntıları Göster
    DONNIE DARKO ilginç bir film.Gerilim,kasvet ve soru işaretleri fazla..Bazı yorumları yapabilmek için ikinci defa izlemem gerekti. Ama iyi film.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SACRED REICH

DONNIE DARKO ilginç bir film.Gerilim,kasvet ve soru işaretleri fazla..Bazı yorumları yapabilmek için ikinci defa izlemem gerekti. Ama iyi film.

Alıntıları Göster
    sonu cok guzeldi zaten fawori filmlerimden biridir
  • quote:

Orijinalden alıntı: addar

sonu cok guzeldi zaten fawori filmlerimden biridir

Alıntıları Göster
    Requiem for a dream
    Oldboy
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulo61gun

Requiem for a dream
    Oldboy

Alıntıları Göster
    donni darko korkufılmı degıl kı ,cok saglam fılmdır.
    ring in japon versıyonunu seyret sıkıysa.
    mullholand drive

sinema hususunda sınırları gormek ısteyen arkadaslara "tartan series " taglı tum fılmlerı onerırım .
    cok onemlı not:tartan serisi fılmlerı 18 hatta 21 yas altının ızlemesının sakıncalı olacagını bıldırmek ıstıyorum ,cunku cogusu dehset verıcı sıddet,psıkolojık yıldırma temalı fılmler ,korku fılmlerı cok sosyopat hele...

bukadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sendemail

donni darko korkufılmı degıl kı ,cok saglam fılmdır.
    ring in japon versıyonunu seyret sıkıysa.
    mullholand drive

sinema hususunda sınırları gormek ısteyen arkadaslara "tartan series " taglı tum fılmlerı onerırım .
    cok onemlı not:tartan serisi fılmlerı 18 hatta 21 yas altının ızlemesının sakıncalı olacagını bıldırmek ıstıyorum ,cunku cogusu dehset verıcı sıddet,psıkolojık yıldırma temalı fılmler ,korku fılmlerı cok sosyopat hele...

bukadar.

Alıntıları Göster
    Donnie Darko bi izleyemedimki bence sen birde THe Identity'e de bak oda nefis bir gerilimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

Donnie Darko bi izleyemedimki bence sen birde THe Identity'e de bak oda nefis bir gerilimdir.

Alıntıları Göster
    ben o filmi yarıya kadar izledim süper dandikti herif habire hayal görüyor , uzaylı kılıklı biri var sıktı bitirmeden kapattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vendeta

ben o filmi yarıya kadar izledim süper dandikti herif habire hayal görüyor , uzaylı kılıklı biri var sıktı bitirmeden kapattım.

Alıntıları Göster
    O filmin DVD sini aldım pişman oldum. Amerikalılar sisteme karşı gelmeyi otoriteye karşı gelmeyi çok seviyorlar o yüzden böyle filmler çok tutluyor. Çok reklamı oluyor. Herkes de bişey sanıp alıyor benim gibi . Holywood da senaryo üretemeyince ne yapacaklarını bilemiyor saçmalıyorlar. Seri katil lerden vietnam dan uyuşturucudan envayi çeşit uzaylılardan bıktık artık. Madonna bile beğendiğiniz bir yönetmen varmı sorusuna Ferzan Özpetek yanıtını verdi. Bilemiyorum yanlışmıyım?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.