Şimdi Ara

donuyor bilgisayar ne yapmalı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kardeşlerim benim bilgisayarım olduk olmadık yere donuyor.Nedeni ne olabilir. Yardım ederseniz sevinirim.

• Öncelikle pwr supply'ni kontrol et aşırı bi ısınma var mı die varsa destek soğutucu ekle,
    İşlemci fanın işlemcini yeteri kadar soğutamıyo olabilir,önce bi temizle fanını sonra tekrar çalıştır.sorun devam ediyorsa destek fanı buraya ekle.yine olmadıysa ram'in kaç tane bilmiyorum tek mi çift mi tekse başka bi ram'le dene çift ise her bir ram için ayrı ayrı makineni çalıştır yine olmadıysa hd'ini kontrol et bilgisayarın çalışırken iki parmağını hd'inin yantarafına koy ve okuyucu kafadan anormal bi titreşim geliyomu diye bi hd'inin sıcaklığını kontrol et eşırı ısınma varsa yapıcağını biliyosun,bunlardan herhangi biri değilse bi format at çünkü sorun işletim sisteminden kaynaklanıo olabilir,eğer bildiğin ya da bilmediğin prglar oyunlar felan yüklüyüp kaldırıyosan sık sık bunlar işletim sistemini bozmuş olabilir.kolay gelsin.

• kardeş yazdıgını hepsini yaptım nerdeyse
  • ozaman format at gitsin
  • format atsan dahi hayla donukluk war
  • kardeşim senin ramında sorun varya da board da kolay gelsin power suppşy denden olaiblir
  • sen bana nasiyat verme sen hiç bişe bilmiyon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yusuf sen bişe bilmiyon sen oldugunu biliyom cözdüm
  • yusuf kim kardeşim sen neden bahsediyon
  • saklamaya çalışma yusuf dondar olarak girmişin bulduk
  • varya hayla kimliginimi saklıyon be
  • lan profilime mi baktınız sen konuşma benle salak gerizekalı
  • arkadaşım kasanın içi çok kirlenmiştir yada ekran kartının fanı dönmediği için kitleme yapabilir yada windows sal bir problem olabilir.
  • saol ahıskalı ama ondan degil
  • anlıyacagın yapmam gerekenler başka neler
  • SLM DOSLAR ZORDAYIM NİYE BANA YARDIM YOK
  • YANLIŞLIK LA OLDU
  • Arada sırada maus ilerlemiyor peki bu sorun neyi gösterir
  • mausun sorunlu olduunu anakart fazla ısınmıştır hava sıcak
  • bilgisayara format atmışsan orası ayrı ama atmadıysan bi regedit ayarlarını sıfırla derim ben ..
    c: scanreg/restore
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.