Şimdi Ara

DOOM 4 (PS4 ANA KONU) 2016 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
6
Favori
21.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: console-master

quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Bu gece oynadım bir kaç el, bizim gibi Quake 2 ve 3 ile büyümüş nesile daha çok hitap ediyor. Bir cod yada bf tarzı beklemeyin derim.

e herhalde beklemioruz.doom bu cod ve bf ne alaka.old school bir fps

Çoluk çocuk bilmez diye söyleyelim dedik
  • On numara olmuş. quake 3 ten ziyade 2 tadı aldım diyebilirim. Hızlı ve psikopat :) İlk kez bir oyunu ön siparişle alacağım gibi görünüyor. Zaten single ını deli gibi bekliyordum, multi de çok güzel. Tam stres atmalık. Sadece perk olayına kafam takıldı. Bari şu doom u cod ekolüne girdirmeyin. Tamamen yeteneğe bağlı fps ler istiyorum.
  • Arkadaslar betaya katilmak icin kod alabiliyor muyuz? Hemen cevaarsaniz iyi olur. Cunku az kaldi bitmesine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok hoşuma gitti ya. Çıkar çıkmaz alıyorum.
  • Oyun olmuş arkadaşlar. Çıktığı gün alacağım.

• Kod varsa alablirim arkadaslar

• arkadaşlar fazla kodu olan var mıdır? xbox varsa o da olabilir.

şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 2 Nisan 2016; 19:23:11 >
  • kod varsa alabilirim
  • Düşmeyeydim iyiydi.

•  DOOM  4  (PS4 ANA KONU) 2016

Açık beta duyuruldu. 15-17 Nisan tarihleri arasında herkes açık betaya katılabilecek. Ayrıca oyun resmi çıkışından sonra 3 adet DLC alacak. Yeni haritalar eklenecek ve snapmap aracı için yeni modüller ve eklentilerle ücretsiz desteklenmeye devam edilecek. Oyunda mikro-ödeme sistemi olmayacak. DLC ler 15$ ve season pass 40$ olacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delio -- 6 Nisan 2016; 21:49:09 >

• Oyungezer incelemiş

• Kapalı beta dosyanız güncelleme alarak bu haftasonu yapılacak açık betaya hazır hale geliyor. Oynanabilir oyun modları ve silahlar için bir değişiklik sözkonusu değil. Fakat oyunun ayarlarına FOV (görüş alanı ayarı) ve verilen hasar sayacının kapatılabilmesi eklenmiş.

Betaya ilk defa katılacakların PS Store dan "DOOM Open beta"'yı indirmeleri yeterli.
  • delio kullanıcısına yanıt
    Hocam plus gerekiyor mu?

• --CarpeDiem-- kullanıcısına yanıt
    Store da aynen şu yazıyor ; çevrimiçi çok oyunculu oyun erişimi için PlayStation®Plus üyeliği gerektirir. Evet plus lazım.
    Tamamdir hocam sagolun.

• Normalde Fps oyunları hiç oynaayı beceremem ancak Doom bunu biraz daha kolaylaştırmış . Hal böyle oluncada oyun harika bir şekilde akıyor ...

Uzun lafın kısası oyuna bayıldım
  • Oyunda single ve multi ikisi de var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah evden çıkmadan önce bir iki el atayım dedim. Maçın birini hiç ölmeden bitirdim. Üç kişi daha vuraydım 30 luk mücadeleyi tamamlamış olacaktım.

• Doom da karakter özelleştirmesini gösteren video çıkmış

Killzone'dan sonra hızlı gelmedi mi?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.