Şimdi Ara

DOOM 4 (PS4 ANA KONU) 2016 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
6
Favori
21.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya suraya şunun çakması bunun çakması yok çok aksiyon diyenler eminim oyun piyasasına 2004'ten sonra giren tipler.
    Arkadaşım doom bütün o saydığın fpslerin atasıdır bu bir.
    İkinci olarak doom zaten full aksiyon oyunudur.Doom 95 doom 2 başlar başlamaz elinde bir tüfek karşında 10 tane adam başlıyorsun pata küte dalmaya.Bir tek doom 3'te korku&senaryo u ön plana koydular. Şimdi oyun özüne dönmüş bence on numara oyun olacak bakalım.
  • Dün Bethesda sponsorluğunda canlı bir yayın yapmışlar. Alfada görmediğimiz bir harita ve bazı silahları vidyoda görmek mümkün. Oyunu halo'ya benzetenlerin çoğu zannnediyorum ki karakterlerin modellemelerinden dolayı böyle düşünüyor. Doom kapalı alfasını ve Halo yu oynamış biri olarak aralarında oyun mekanikleri açısından hiçbir benzerlik olmadığını söyleyebilirim. Quake oynamış jenerasyonu bence mutlu edecek bir oyun geliyor.

Unutmadan Wolfenstein alanlara söz verilen kapalı beta yarın başlıyor. Umarım alfadaki gibi ilave katılım imkanı olur da tadına bakma şansımız olur.

• Arkadaşlar oyunun daha önceki alphasına katildiysaniz, yapimin betasina da katilabiliyorsunuz. E maillerinizi kontrol etmeyi unutmayin. Ben Wolffenstein The New Order'ı ön sipariş etmedim.Ve oyunun betasına katiliyorum. Haberiniz olsun. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazladan Kod olan varsa Beta için PM atabilirmi arkadaşlar?Hepinize kucak dolusu sevgiler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tfn123

Arkadaşlar oyunun daha önceki alphasına katildiysaniz, yapimin betasina da katilabiliyorsunuz. E maillerinizi kontrol etmeyi unutmayin. Ben Wolffenstein The New Order'ı ön sipariş etmedim.Ve oyunun betasına katiliyorum. Haberiniz olsun. :)

Dostum şimdi söylediklerini araştırdım doğru söylüyorsun. Eğer alfa sürümünü sildiyseniz tekrar indirin. Akabinde alfa sürümünüz güncelleme alacak ve 31 martta betayı oynamak için hazır olacaksınız. Yehuuu...

Resmi ağızdan tweet
    https://twitter.com/DOOM/status/707590321329348612

İLAVE :
    E-posta ile gelen beta kodu daha önce gönderilen alfa kodunuz ile aynıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delio -- 30 Mart 2016; 17:08:51 >

• Tam hatırlayamadım ama sanırım 90li yıllarda liseli arkadaşlarla ne oynardık efsane bir oyundu ozamanlar.

• beta kodum gelmiş nasil olduysa kontrol edin inş güzeldir
  • Yarın saat kaçta beta erişime açılacak arkadaşlar? 10 pm EST yazıyordu da... Türkiye Saati kaç oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tfn123

Yarın saat kaçta beta erişime açılacak arkadaşlar? 10 pm EST yazıyordu da... Türkiye Saati kaç oluyor?

Türkiye saati ile 1 Nisan 2016, saat sabah 5:00 da başlayacak.
  • Closed beta kodu isteyen varsa pm atsın bende fazladan 1 tane var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertCakir93

Closed beta kodu isteyen varsa pm atsın bende fazladan 1 tane var.

Pm attim hocam

• Beyler betayi indirdim. Oyun 6 kişiye kadar parti destekliyor. Psn adlarinizi yazın birlikte oynariz. Benimki imzada mevcut.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • delio kullanıcısına yanıt
    Yapmaya... Ben bu akşam saat 20:00 gibi tahmin ediyordum.

• Kod fazla olan bana pm.atabilirmi arkadaslar Teşekkürler

• Yanlışınız var, beta Tsi akşam 18:00 de başlıyor

• Doom beta icin fazla cod olan varsa pm.atabilirse sewinirim 😏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURYUREK_ -- 31 Mart 2016; 12:47:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldat88

Yanlışınız var, beta Tsi akşam 18:00 de başlıyor

Hangi kaynağa göre konuştuğunu söylersen yanlışımız olup olmadığını görebiliriz.

Doom'un kendi sitesinde verilen zaman 10pm Eastern Time, bu da bize göre bu gece 05.00 yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldat88

Yanlışınız var, beta Tsi akşam 18:00 de başlıyor

Beta kodunun geldiği epostada kendi bölgenizdeki zamanı öğrenmek için bir bağlantı koymuşlar. O bağlantıdaki aramaya İstanbul'u eklediğimde çıkan şonuca göre yazdım ben. Buyrun TIKLAYIN

Amerika ile aramızda 7 saat fark var. Onlarda perşembe akşam 22:00 olduğunda bizde cuma saat 5:00 oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delio -- 31 Mart 2016; 13:11:22 >

• Pardon, Resmi sitede 10pm'i 10am olarak görünce böyle oluyor

• DOOM – Multiplayer Maps Explored

-----

DOOM – Multiplayer Modes Revealed

-----

DOOM – Demons, Power Weapons & Power-Ups

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 31 Mart 2016; 18:41:07 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.