Şimdi Ara

DOOM 4 (PS4 ANA KONU) 2016 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
512
Cevap
6
Favori
21.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Epey sessizlesmis yav bu konu, forumda hicbir yerde konusulmuyor. Senenin en hype yaptigim oyunu geliyor, ciksa da oynasak artik.
  • Burada bahsi geçmemiş;

id birkaç gün önce kapak eleştirilerinden ötürü iki yeni kapak tasarımını twitter üzerinden oylamaya açtı.

Oylama yarın bitiyor ama kazanan şimdiden belli oldu. Yaklaşık 60k oy sonucunda %69'luk oyla B seçeneğindeki klasik Doom kapağı seçildi.

A
     DOOM  4  (PS4 ANA KONU) 2016

B
     DOOM  4  (PS4 ANA KONU) 2016

https://twitter.com/DOOM/status/705424052358418432

• Hocam bunlardan biri galiba bluray disc icinde alternatif kapak olacak bloodborne daki gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    B mukemmel duruyor. Tam klasik
  • Betası çıksada bir denesek. Acaba gercektende özlemle beklediğim quake arena multisi gibi mi çok merak ediyorum. Alpha yı oynayıp bu anlamda yorum yapabilcek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik kapağın seçilmesi iyi olmuş. Kapağı görünce yıllar öncesine gittim
  • (Doom, Quake, Wolfenstein)... Adamsınız

Yeni nesil veletler bu üç oyunu neden yanyana yazdığımı asla anlayamayacak...! Tehlikenin farkında mısınız...?

Şimdi neden yeni nesil bebelere uyuz olduğumu anlamışsınızdır. Lanet olasıca veletler
  • Heyecanla beklediğim oyunların hepsi balon çıktı.
    Elimizde bir doom kaldı umarım onu da yalan etmezler

• quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

(Doom, Quake, Wolfenstein)... Adamsınız

Yeni nesil veletler bu üç oyunu neden yanyana yazdığımı asla anlayamayacak...! Tehlikenin farkında mısınız...?

Şimdi neden yeni nesil bebelere uyuz olduğumu anlamışsınızdır. Lanet olasıca veletler

Ahhh o eski günler... Wolfenstein ile ilk tanışmam. Quake ile ilk oyunlarım windows 98 de ve ps1 de oynardım. Doom zaten anlatılmaz. Dayımı izlerdim oynarken korkardım hep :) lanet olası eski güzel günler

• DOOM – Official Multiplayer Trailer

• Multisi, halo nun x5 hiziymis gibi duruyor

• Wolfenstein New Order alanlara söz verilen kapalı betası 31 mart ila 3 nisan arasında olacakmış. Umarım alfada olduğu gibi katılımı geniş tutarlar.

Bu arada son gelen multiplayer trailer da birtakım özellikler gözüme çarptı. Kalkan açmak, oyuncunun kendi hologramını ortaya çıkarması, silahlarda kozmetik kaplamalar, değişik zırh modelleri, demon rune çeşitliliği ilk gözüme çarpanlar oldu.
  • quote:

DOOM – Official Multiplayer Trailer

Quake halo karışımı iğrenç bir oyun işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 10 Mart 2016; 1:39:24 >

• Çöp

• quote:

(Doom, Quake, Wolfenstein)... Adamsınız

O degil de doom 4 un saf aksiyon olmasi hic iyi olmadi bir korkusever olarak. Tam bir hayal kirikligi

• Yeni bir silah ve Canavar fragmanı daha çıkmış

• Csb

• İyide gercek doom zaten saf aksiyon oyunudur. Doom 3 te bu cizgiden cıkmıslardı ve baktigimiz zaman basarılıda olundu ama sonucta gercek doom oyunu doom 1-2 gibi olmalı zaten bu oyundada özüne döndüler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çok iyi geliyor,multiplayer bile 2. planda olmasına rağmen iyi duruyor.Kesin alacağım bu oyunu!O eski kanlı canlı aksiyonu acayip özledim zaten,kaçıramam.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.