Şimdi Ara

DOOM 4 (PS4 ANA KONU) 2016 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
6
Favori
21.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xit

quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Bu Wolfenstein dan çıkan kodla betayı ne zaman oynayabileceğiz ?

DOstum wolf ile verilen kodu ben girince hata veriyor sen girebildin mi?

Aylar önce girmiştim de haber yok henüz, kodun süresi geçmiş olabilir bir bilgim yok.
  • Haftasonu yapılacak alfa testleri ile ilgili bir açıklama vidyosu geldi. Özellikle alfa aşamasında olduğununun altı çiziliyor (beta değil!)

Doom Multiplayer kapalı alfa oynanış vidyosu

• Ben pek beğenmedim bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unreal tadı aldım, güzel olacak gibi. Milletin pentagram simgesi peşine düşmesi güzel olmuş. Pentagram simgesi belli bir surede spawn oluyor, aldığınızda sureli demona dönüşüyorsunuz.

Ama çok çabuk ölüyor ve öldürüyorsun. Umarım bu efsaneyi de patates etmezler. Şimdilik güzel gibi.

• Yıllar öncesinin unreal ve quake arena görüntüsü var oyunda. Özellikle quake çok oynadığım ve özlediğim bir multi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

Unreal tadı aldım, güzel olacak gibi. Milletin pentagram simgesi peşine düşmesi güzel olmuş. Pentagram simgesi belli bir surede spawn oluyor, aldığınızda sureli demona dönüşüyorsunuz.

Ama çok çabuk ölüyor ve öldürüyorsun. Umarım bu efsaneyi de patates etmezler. Şimdilik güzel gibi.

Dostum bu akşam bende oyunda olucam. Sonuçta Alpha daha Beta olmadı bazı şeyler elbet düzelecektir. Oyundan bayaa umutluyum..
  • HunTeRFoReWeR kullanıcısına yanıt
    Wolfenstein alanların pek çoğu davetiye alamamaktan şikayet ediyor. Fakat bunun alfa olduğununu unutuyorlar. Senin kapalı alfa için seçilen azınlık içinde olman çok güzel. Eğer kayıt alma engellenmemişse bizimle oynanış vidyolarını paylaşırsın artık.

Günümüzün militarist fps lerinden sıkılanlara ilaç gibi geleceğini düşünüyorum. Bir dönem UT, Quake oynamış jenerasyona zeten çok tanıdık gelmiştir. Quad damage sesi birebir quake den alınmış. Oyun arena shooter olsa da vidyoda görülen harita hiç de klostrofobik değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delio -- 23 Ekim 2015; 10:54:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delio

Haftasonu yapılacak alfa testleri ile ilgili bir açıklama vidyosu geldi. Özellikle alfa aşamasında olduğununun altı çiziliyor (beta değil!)

Doom Multiplayer kapalı alfa oynanış vidyosu

vay be oyun resmen beni quake3 arena ya götürdü..bu oyunu alabilirim pc için özellikle..
    multiplayeri bile yeter..
    açıkçası quake 3 remastered olmuş sanki :) hoşuma gitti

• Çok sıkıcı bir Doom 3 mp'dan sonra pek ders almamışlar gibi duruyor, aynısını yapmışlar yine! Tamam Doom oynanış mekaniği itibari ile old school bir oyun olduğundan mp konusunda bundan daha fazlasını yapmaları pek de mümkün değil ama sıkıntı bu mp döneminin bitmiş olması. Neden kasıyorlar anlamıyorum, Doom 1-2'de campaign coop vardı, şu oyuna 2 kişi campaign coop koysalar yaptıkları mp'den daha fazla olumlu geri bildirim alırlar. 2007'de UT3 kendine yer bulamadı piyasada, hadi bunu da geçtim Cliff yeni oyunu LawBreaker'ı duyurdu bildiğin old school mp ama F2P, Blizzard aynı tarzda Overwatch'u yapıyor ve onun da F2P olacağı söyleniyor, 60$'dan satacağın bir oyunda gerek yok böyle maceralara.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Doom3 MP ve Quake4 MP ın zamanında az oynanıp çabuk terkedilmiş olmalarının sebebi kendi tasarım hatalarından kaynaklanır. Doom3 zaten multiplayer odaklı bir oyun değildi. Q4 ise kötü tasarımı sebebiyle kabul görmedi. Oysa bu oyunlardan önce çıkan Quake 3 Arena bugün bile Quake Live adı altında oynanmaya devam ediyor. (yakın zamanda steam altyapsına geçti) Şimdi reboot oyunu olan Doom a baktığımda multi ayağının Quake3 temeline yerleştiğini görüyorum. Tabi ki konsol faktörü de devreye girdiği için tasarımı günümüz şartlarına uyarlanıyor gibi bir görüntü var. Old school mekanikler ile çağdaşlarını harmanlamışlar. Arena shooter dönemi bitti tezin bana fazlaca iddialı geldi. Oyun piyasası da moda sektörü gibi birinin başı çekmesiyle yön değiştiren bir yapıya sahip.

Bence Doom da beklentilerin altında kalması kuvvetle ihtimal tarafı hikaye modu olacaktır. Doom3 kadar bile hikaye anlatımı görürsek öpüp başımaza koyalım. Umarım beni yanıltır. Son olarak kapalı alfa vidyosunu izledikten sonra senin akşamları oynadığın MGO dan daha sıkıcı bir oyun olamayacağını düşünüyorum.

• delio kullanıcısına yanıt
    Bir tez sunmadım, örnek vererek bittiğini direk açıkladım. Hem zaten sen kendin belirtiyorsun hala Quake 3 oynanıyor diye, madem kitleler hala peşinde nerede yeni Quake ya da niye Q3 oynanıyor onu sorgula diyeyim bende sana... Son 10 yılda kim ne yapmış bu türle ilgili bir de ona bak. Doom'un Unreal ya da Quake'den fırlamış bir mp sunması gerekmiyor, o mp kısmının iyi veya kötü olması da Doom'a bir şey katmayacak. Doom 2'nin campaign modunu hala coop oynayan insanlar var, Doom'un yapması gereken bu, başka bir şey değil.

"senin akşamları oynadığın MGO dan" derken? Başka biri ile karıştırdın sanıyorum.
  • @HunTeRFoReWeR
    Hadi bakalım bekliyoruz.

@melkor23
    Hocam kusura bakma karıştırdım seni bir arkadaşla. Nick benzerliği de yok oysa ki.

Özetle şunu söylemek istiyorum. Oyunculuğun konsollara kayması ile birlikte arena shooter lar da evrildi. Quake hala oynanıyor çünkü eski jenerasyonlardan oyuncusu var. Konsol versiyonu yok, çünkü o hareket mekaniği konsollara uymuyor. Bugün Microsoft'un Halo su için arena shooter değildir diyebilir misiniz? Veya COD un dar haritalarında birbirimizin peşi sıra koştururken farklı birşey mi yapıyoruz. Umalım da Doom eski ve yeniyi güzelce birleştirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delio -- 23 Ekim 2015; 18:57:09 >
  • Beta bitti.. Oyunu oynadık. .Şuan oyunun olmadığı(!) belli. Daha bayaa zamanı var. Kaplamalar, Sesler, detaylar çok yetersiz. (Adı üstünde Alfa ) Oynarken bayaa baya sıkıldık. Yalan yok. . Multi kısmı fazlasıyla Unreal Tournament'i hatırlattı. Şu haliyle multi herkese hitap etmeyecektir herşey çok hızlı ve kısa sürede bitiyor ama kimse kimseyi kandırmasın DOOM adını duyan alacaktır. Beta'sında umarım bu hali ile karşımıza çıkmaz.
  • HunTeRFoReWeR kullanıcısına yanıt
    Peki online deneyimin nasıldı? Yani gecikme (lag) sorunu yaşadınız mı? Yapımcı ekip 1080p 60 fps yi hedeflemiş. Oyun akıcı mıydı?
  • delio kullanıcısına yanıt
    Online olarak hiçbir teknik sorun yoktu. Oyun tabiri yerindeyse yağ gibi akıyordu ve bir alfaya göre gayet başarılıydı. "Mulitplayer" kısmına giriyosunuz ve join diyosunuz.. Oyunu 10-15 sn sonra başlıyosunuz.
  • Oyun yavaşlatılmış ilk trailerdeki oynanışa göre bunun sebebi de konsollardaki kontrolun hızlı oyuna uymaması filan demişler.
  • klasik doom serileri olacak mı ?
  • 5GB'lık kapalı Alpha'ya seçmişler, indiriyorum.

• Closed Alpha'ya kayıt olmak için:

http://doom.com/en-us/alpha/sony

-----

Bu da Facebook sayfası:
    https://www.facebook.com/idsoftware/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 4 Aralık 2015; 1:34:53 >
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, şansımızı deneyelim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.