Şimdi Ara

DOOM 4 (PS4 ANA KONU) 2016 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
6
Favori
21.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gece banada kapalı beta key geldı ps4 ıcın maıl olarak maıllerınızı kontrol edın 6 sında beta bıtıyor 3 gunluk
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Closed Alpha'ya kayıt olmak için:

http://doom.com/en-us/alpha/sony

-----

Bu da Facebook sayfası:
    https://www.facebook.com/idsoftware/

Teşekkürler efendim, hemen kayıt oldum bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Silinmeden izleyin. Muhtemelen bu arkadaş ban yiyecek.

• Oyunu indirdim ama oyuncu bulamadı bir türlü oynayamadan bekliyoruz lobide.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı var herhalde 40dk dır oyuncu arıyor.
  • girmiyor oyuna oyuncu arıyor daha milletin haberimi yok ne anlamadım
  • Şu an server'lar açık sorunsuz oynanıyor.
  • KEY var elimde ama indirsem mi bilmiyorum yarın son bulacakmış.
  • Indirmeyin, serverler bombos ve serverlere girilmiyor. Bosuna indirdik

• Serverlar boş değil ama oyuncu bulmakta biraz sıkıntı var, bazen 5dk'da bulurken bazen 30,40dk bulamadığı oluyor. Sabırla ve inatla sürekli denemek lazım, zira bugün iki saat kadar oynadım. Doom 3'den çok daha iyi bir mp deneyimi sunacak gibi, Unreal-Quake tarzı old school multiplayerı iyi yedirmişler. Ancak Doom'da bu tip bir mp ne kadar gerekli o kısım bence hala bir muamma, ayrıca eskiye özlemden ötürü keyif vermiyor değil ama ne kadar uzun ömürlü olur bilemiyorum. Açıkçası iyi bir sp yaptıkları sürece gerisi benim için ikinci planda.
  • Kodu gelmemiş olanlar postalarını kontrol etsin. Bana yeni geldi ve fazla bir zamanda kalmadı denemek için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gece oyunu oynama imkanı buldum. Beş dakika kadar bekledikten sonra dolu bir lobi kuruldu ve akabinde dört saat aralıksız oynadım. Vidyolarını izlediğimde bu mu hızlı oyun tarzı dedirtmişti ama gördüm ki oyun gerçekten hızlı. Multiplayer için quake referans alındığı her halinden belli. Quake3 kadar olmasa da ciddi şekilde yaklaşmış. Kontroller olabildiği kadar oyun tarzına adapte edilmeye çalışılmış. Fakat aim assist yemekten de kurtulamamış maalesef. Başka türlü olamıyor demek ki. Bazı silahlardaki optik modu hedefe fena halde yapışıyor. Bazıları da direk hip fire dan yapışıyor. (repeater gibi) Zıplama ve tırmanma mekanikleri gayet iyi. Bunun alpha olduğu düşünülürse oyun doğru yolda gibi görünüyor. Sadece şu glory kill olayını beğenmedim.

Alpha sürümünün amacı gerçek dünyada ağ testi yapmaktı. Bu bakımdan değerlendirdiğimde oyunu başarılı bulmadım. Pek çok oyuncunun geç öldüğü bariz belliydi. Takılıp duran oyuncular vardı. Hatta rakibin 3-4 adım öteden veya arkası dönükken bana glory kill yapması direk lag anlamına geliyor. Tabi katılımın sınırlı olduğu alpha da birbirinden uzak oyuncuların aynı lobide toplanmış olması da buna sebep olmuş olabilir. Hatta bazen amerikadaki bir sunucuya bağlanmışım gibi hissettim.

Son olarak ilerisi için şimdiden sıkıntı yaratabilecek bir konu klavye-fare emülasyon cihazları kullanan oyunculardır. Çünkü oyunun yapısı gereği bu cihazların kullanımına çok müsait ve Sony bu konuda hala hiçbir şey yapmıyor. Oynadığım sürede çok uçuk skorlara imaza atanları gördüm ve insan şüphelenmiyor değil.

• delio kullanıcısına yanıt
    Alpha süresi bitti mi bir daha oynayabilecek miyiz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.Kapalı alfanın bana göre en öne çıkan silahı supershotgun idi. Yakın mesafede affetmeyen bu silaha bir ayar çekileceğini düşünüyorum.

İlave

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delio -- 10 Aralık 2015; 10:58:23 >

• Oyun 13 Mayıs tarihinde geliyor.

Pinky Demon tam bir nostalji olmuş süper gözüküyor, zira Doom 3'de rezil bir tasarım yapmışlardı. Bir de Hell Knight gözükseydi bomba olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 4 Şubat 2016; 17:19:13 >
  • Nisan- mayis acayip oldu yahu ds3, uncharted, r&c, doom

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çok hızlı olmuş, kan ve vahşet yüksek seviyede. Doom 3 de gergin ortamlardan sonra bu oyun için oldukça aksiyon dolu denilebilir. Yinede harika görünüyor. Grafiklerde baya etkileyici.

• Dark Souls 3
    Ratched&Clank
    Uncharted 4
    Doom
    Ve büyük ihtimalle Mafia 3 ard arda...
    İşte oyun bombardımanı diye buna derim ben

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    Doom 3'te korku unsuru iyiydi be Abi, burada bayağı bir hızlı oynamak gerekecek yoksa kelleyi gövdeden ayırırlar
    Bu arada Dark Souls 3-Uncharted 4-Doom üçlüsüne zaman yeter mi ne diyorsun

• Oyunun Hikaye Modu 13 Saat sürecek,yapımcı twitter üzerinden açıklamış

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.