Bildirim
DOOM 4 (PS4 ANA KONU) 2016 (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kapalı beta kodu bana da geldi. Yalnız anlamadım nasıl yükleyip oynayacağız ? Oyunlar arasında betayı buluyorum ama indirme seçeneği yok ? Yardımcı olabilecek varmı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kodu PS Store'daki redeem code bölümünden girmen gerekiyor ama kod hangi bölgeye ait ise o PSN bölgesini kullanmalısın. -
O kadar heves ettim şansa da İki arkadaş ayrı kod verdi ama Hem tr psn de hemde us psn de denedim ikiside kabul etmedi. Acaba verilen kodlar sadece verildiği psn adresinde mi geceçerli ?
quote:
Orijinalden alıntı: kabune
O kadar heves ettim şansa da İki arkadaş ayrı kod verdi ama Hem tr psn de hemde us psn de denedim ikiside kabul etmedi. Acaba verilen kodlar sadece verildiği psn adresinde mi geceçerli ?
Verilen kod değişmemiş ondan hata veriyor.
Bana ikinci kez kod geldi diğer beta ile aynı eğer arkadaşların ilk betada kodu kullandıysa kabul etmez.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yûnus
quote:
Orijinalden alıntı: kabune
Verilen kod değişmemiş ondan hata veriyor.
Bana ikinci kez kod geldi diğer beta ile aynı eğer arkadaşların ilk betada kodu kullandıysa kabul etmez.
Evet doğru tespit. Neyse inşallah açık beta da yaparlar da orda deneme imkanı bulurum.
Sabah işe gitmeden baktım da sunucular açıktı. Bugün biraz erken çıkmaya çalışayım bari.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Senden ve diğer arkadaşlardan detaylı bir oynanış bilgisi gelirse hatta bir de video gameplay paylaşabilirseniz biz oyanayamayanlarda oynamış kadar oluruz belki
Quake oynadın mı bilmiyorum ama 2000 yılında pc defterini quake arena multisiyle kapatmış biri olarak benzerliğiyle heycanlandırdı oyun beni.
Bizim bi italyan arkadaş var o vidyo yüklemeye başlamış. Ben daha eve gidemedim. :(
https://www.youtube.com/user/sprockization -
Oyun bence güzel olmuş, görebildiğim tek eksi yanı tauntların uzun sürmesi, o sırada ölmek çok kolaylaşıyor. Revenantı birkaç kez melee ile kestim, gerçekten muhteşem Sonuç olarak benim için mayısta U4 biraz bekleyecek gibi.
Banada kod gelmiş yalnız ilk geldiğinde de kullanmamıştım -
Due uno derken italyancamızda gelişecek yalnız döktürüyor italyan arkadaş. Oyun akıcı görünüyor Belki buna mı takıldın diceksiniz ama vurunca kaç damage aldığını gösteren rakamlar çok gereksiz olmuş bence görselliği de bozan birşey.
quote:
Orijinalden alıntı: nooxn
Banada kod gelmiş yalnız ilk geldiğinde de kullanmamıştım
Yine kullanmıcaksan haber ver aç kurtlar gibi bekliyoruz burda
Kod için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. İniyor şimdi beta @nooxn
İlk maçlarından biri
https://youtu.be/_los5fDQMYk
Hassasiyet hala istedigim gibi değil. Hareketler biraz yapışkan geldi bana. Muhtemelen deadzone u biraz fazla ayarlamislar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamin kafasini nasil parcaliyoeuz silahsiz
Bu gece oynadım bir kaç el, bizim gibi Quake 2 ve 3 ile büyümüş nesile daha çok hitap ediyor. Bir cod yada bf tarzı beklemeyin derim.
quote:
Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga
Bu gece oynadım bir kaç el, bizim gibi Quake 2 ve 3 ile büyümüş nesile daha çok hitap ediyor. Bir cod yada bf tarzı beklemeyin derim.
e herhalde beklemioruz.doom bu cod ve bf ne alaka.old school bir fps -
Bana gelen kodu kabul etmedi maalesef. Elinde fazla kod olan varmı arkadaşlar ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X