Şimdi Ara

DOOM 4 (PS4 ANA KONU) 2016 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
6
Favori
21.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla zamanında çok Quake 3 Arena oynadığım için yadırgamadım. Konsol için çok kararında bir hız olmuş, Quake le birebir değil ama piyasadaki birçok fps den daha hızlı.
  • delio kullanıcısına yanıt
    Hocam bu lazer silahının yani basılı tutunca baya sağlam vuran silahın tek atması için ne yapmamız lazım ?? Bende aynı şekilde vuruyorum fakat 84 - 90 arası değişiyor damage hiç tek atamadım .
  • inciteen kullanıcısına yanıt
    Tam şarjla kafadan vurman lazım. O zaman 126 hasar verirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun grafikleri çöp,betayı oynarken heralde 60-70 TL ye satarlar dedim lakin fiyat şaka gibi 209 TL imiş

Böyle berbat grafikte oyunlar geliyorsa neden ps4 alıyoruz. Quake 3 arena çıktığında grafikleri o döneme göre muazzamdı hangi yolu izliyor yapımcı anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 15 Nisan 2016; 20:42:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da çok iyi geldi grafikler tam tersine
  • Oyunun grafikleri bana ps3 oyunu gibi geldi nedense. 9-10 yaslarinda quick3 oynamistim en son. Bu tarz oyunlarda hep bana cabuk gelmistir. Ozellikle en son oynadigim Fps olan halo dan sonra sikintili geldi.

Ama ps4 te bir halo olmadigi icin ve Fps online shooter anlaminda bu oyun bence cok iyi olmus. Alip almamakta suan icin kararsizim , belki halo niyetine oynarim diyorum ama bakalim.

Bu da oyundan kucuk bir sahnem.
    Ozellikle en sonuna kadar benden kacip tunelde yakaladigim adama melee yapmam cok komikti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunun keyif veriyorsa gerisi teferruat . Grafikleri o kadar kötü bulmadım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

Oyunun grafikleri çöp,betayı oynarken heralde 60-70 TL ye satarlar dedim lakin fiyat şaka gibi 209 TL imiş

Böyle berbat grafikte oyunlar geliyorsa neden ps4 alıyoruz. Quake 3 arena çıktığında grafikleri o döneme göre muazzamdı hangi yolu izliyor yapımcı anlamadım

Arkadaşım kusura bakma da dinamik ışıklandırma hesaplayıp ekrana stabil 60 kare/saniye basan oyunun grafik motoruna biraz haksızlık ediyorsunuz. Elinizdeki de nihayetinde PS4. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Aksiyonu hiç durmayan bir oyun için de grafikleri gayet yeterli. Çöp, berbat gibi kelimeleri hakedecek bir tarafını görmedim. Ayrıca bu oyunun sadece multiplayer kısmını gördünüz. Bir arkadaş da PS3 grafikleri diyor, el insaf!
  • delio kullanıcısına yanıt
    @Delio ben şahsen beğenmedim grafikleri 209 TL ye değmez uncharted 4 arifesinde

Oyunu almak için acele etmeye gerek kısa sürede fiyatı düşecektir.Old school oyunlar tutmuyor. Bu da işime geliyor :) 45 -60 TL aralığında alırım yada Ekim de bu rakamlara düşerse Endonezya dan alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 16 Nisan 2016; 4:52:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpha'yı oynamıştım grafikler biraz daha iyidi ve en önemlisi görüntü canlıydı, beta'da haraket etmeye başlayına görüntü blur'lanıyor. Grafik takıntısı olan biri değilim hala çılgınlar gibi eski oyunları oynuyorum ama bu eski veya düşük grafik değil bildiğin görüntü buğlu, benim hoşuma gitmedi. Bunun haricinde betayı açtığım gibi karakter ayarına girdim orada renk ve armor'ları seçerken ps4'ün fanları son seviyede çalışmaya başladı hemen ana menüye dönüp find game yaptım fanlar normal seviyeye indi fakat oyun başladıktan 5 dakika sonra yine aynı şey oldu makina patlayacak gibi yüksek bir sese ulaşınca kapadım, bir kaç deneme daha yaptım aynı durum devam edince oyunu sildim. Muhtemelen herkese olmuyordur ama twitter'dan baktığım kadarı ile fan sorunu yaşayan çok kişi var. Oldschool FPS özlemim vardı, alpha'yıda iyi kötü beğenmiştim ama beta'da hayal kırıklığı yaşadım. Full sürümü bir kaç hafta izlemekte fayda var bu görüntüde ki blur sorunu düzelir ve kaliteli server altyapısı sunabilirlerse almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: delio

quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

Oyunun grafikleri çöp,betayı oynarken heralde 60-70 TL ye satarlar dedim lakin fiyat şaka gibi 209 TL imiş

Arkadaşım kusura bakma da dinamik ışıklandırma hesaplayıp ekrana stabil 60 kare/saniye basan oyunun grafik motoruna biraz haksızlık ediyorsunuz. Elinizdeki de nihayetinde PS4. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Aksiyonu hiç durmayan bir oyun için de grafikleri gayet yeterli. Çöp, berbat gibi kelimeleri hakedecek bir tarafını görmedim. Ayrıca bu oyunun sadece multiplayer kısmını gördünüz. Bir arkadaş da PS3 grafikleri diyor, el insaf!

Grafikleri gercekten kotu be delio. Kaplamalar cok kotu ozellikle. Yine downgrade yemis gibi duruyor ki oyun kapali alanda gececek olmasina ragmen. Division gibi acik dunyasi olsa ne hale gelecekti kimbilir.Bir de o kadar hizli oynanisi olan oyunlar sarmiyor. Ne o oyle Serious sam gibi.

• @ekostros
    Motion blur u ayarlardan kapatabilirdiniz. Fan sesi size özel değil. Çoğu oyunda durum böyle zaten.

@master of darkness
    Oynanış için birşey diyemem. Sonuçta arena shooter ve herkese hitap etmeyeceği çok net.

@Skylined
    Sonuçta zevk meselesi tabi. Yalnız U4 ün grafik kalitesini yukarı çekebilmek için oyunu 30 fps ye kitlediklerini hatırlatırım. Muti betasını oynadım. Onun da multisi 60 fps ve grafiklerinde aman aman bir durum yok. Gerek var mı? Bence yok. Bu Doom içinde geçerli kanımca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delio -- 16 Nisan 2016; 12:59:16 >
  • Çok inatçısın. Rahat bıraksaydın adamı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delio

@ekostros
    Motion blur u ayarlardan kapatabilirdiniz. Fan sesi size özel değil. Çoğu oyunda durum böyle zaten.

@master of darkness
    Oynanış için birşey diyemem. Sonuçta arena shooter ve herkese hitap etmeyeceği çok net.

@Skylined
    Sonuçta zevk meselesi tabi. Yalnız U4 ün grafik kalitesini yukarı çekebilmek için oyunu 30 fps ye kitlediklerini hatırlatırım. Muti betasını oynadım. Onun da multisi 60 fps ve grafiklerinde aman aman bir durum yok. Gerek var mı? Bence yok. Bu Doom içinde geçerli kanımca.
    quote:

Orijinalden alinti: delio

@ekostros
    Motion blur u ayarlardan kapatabilirdiniz. Fan sesi size özel degil. Çogu oyunda durum böyle zaten.

@master of darkness
    Oynanis için birsey diyemem. Sonuçta arena shooter ve herkese hitap etmeyecegi çok net.

@Skylined
    Sonuçta zevk meselesi tabi. Yalniz U4 ün grafik kalitesini yukari çekebilmek için oyunu 30 fps ye kitlediklerini hatirlatirim. Muti betasini oynadim. Onun da multisi 60 fps ve grafiklerinde aman aman bir durum yok. Gerek var mi? Bence yok. Bu Doom içinde geçerli kanimca.

Ben de genel olarak be?enilmesine ra?men , divisionun grafiklerini pek be?enmemi?tim ps4 için, doomun grafikleri daha güzel geldi bana, sanyrym bu da göreceli bi kavram

• mertvontrier kullanıcısına yanıt
    Oyun aktigindan kendimi tutamadim hocam. Yine de dehset oynayanlar var , aldim agizimin payini

• Grafiğe çok çok takılan birisi değilim ama ben şuna kızdım. Etrafta bitki örtüsü yok yağmur yok yani cihazı zorlayacak çevre etkenleri düşük olduğu halde bu grafikle çıkıp 200TL üzeri fiyat verilince kızdım açıkçası. BF4 çok daha eski oyun olmasına rağmen ki bahsettiğim hava ve çevre etkenleri varken akıyor oyun. Keza killzone aynı. Umarım tam oyun da haritalar daha güzel tasarlanmıştır. Ve şahsi yorumumdur bu; abi karakterin koşması çok kötü olmuş ya. Görüntüde adam yürüyor ama hızı depar halinde Bir diğeride 2 gündür ne zaman açsam en fazla 1 saat oynadım. Epilepsi krizi geçirecem sandım :)
  • Grafikler kötü değil fakat aman aman bir grafikte yok. Oyun akıcı (zaten doom için akıcı olması şart). Benim gibi Quake 3 Arena sevenlerin çok hoşuna gidecektir. Kıscası güzel olmuş.
  • Feragat değil. Bildiğin kötü grafikler. Wolfenstein ile neredeyse aynı. Kaplama koymamışlar. Oynanış zevkli olmuş. Oradan kurtarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertvontrier -- 16 Nisan 2016; 22:26:05 >
  • oyun çıktı mı?
  • Açık beta 1 gün daha uzatıldı.

Haftasonu oynadığım süre boyunca oldukça keyif aldım. Fakat oyuncuların büyük kısmı rekabetçi oynamaktan bir hayli uzak. Onlar olmasa bu skorları alamazdım.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2047328625491669&l=a0f8463156

İlave :
    İtina ile vortex rifle dersi verilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delio -- 19 Nisan 2016; 14:51:17 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.