Şimdi Ara

DOOM 4 (PS4 ANA KONU) 2016 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
512
Cevap
6
Favori
21.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hala oyunla ilgili hiçbiryede inceleme yok nasıl bir ambargo koydularsa arkadaş; inşallah patlamaz şu oyun john carmack olmadan nasıl olacak bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 13 Mayıs 2016; 9:30:59 >
  • http://gadgets.ndtv.com/games/reviews/doom-review-836950

What's remarkable is how Doom holds up even in its busiest sections. Despite being surrounded by multiple foes, all firing at us or chasing us down, the frame rate did not drop. And quite similar to our experience of the multiplayer beta, there was no tearing either. Instead, Doom on the PS4 looks fantastic in motion or otherwise.

All in all, Doom is a big, bloody gore-filled romp that is well worth experiencing.

Pros:

Wide variety of weapons.
    Fantastic sense of speed.
    New additions (like glory kills) are optional.

Rating (out of 10): 9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 13 Mayıs 2016; 9:38:08 >

• yorumları bekliyorum hocam.
    early review ambargosu yüzünden preorder yapmadım ama oyun harika gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Birazdan oyundayım 45GB yeni bitti

Yorumlarını bekliyorum pinky. Uncharted sonrası sıra blood and gore da :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler oyun manyak olmuş hemen alın oynayın grafikler harika ve çok akıcı oynanabilirliği çok hızlı yapmışlar eğer yavaş oynarsanız düşmanlar affetmiyor hemen ölüyorsunuz oyun sizi hızlı oynamaya zorluyor resmen müzikler bildiğin hard metal olmuş fena gaza getiriyor. Silah ve kostüm upgradeleri baya detaylı ve çeşitli oyunda vahşet diz boyu düşmana ilk mermileri sıktıktan sonra afallıyor hemen yanına gidip sağ analoğa basıyorsunuz ve vahşi bir bitirişle glory kill yapıyor 3. Bölüme geçtim bıraktım bu oyun resmen olmuş 8.5 den aşağa puan almayacak gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • single grafikleri multiye göre nasıl
  • console-master kullanıcısına yanıt
    Multisini hiç oynamadım ama single grafikleri baya baya iyi Rage'e çok benziyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senaryo nasıl olm, diyalog, görevin vs var mı ondan bahset.

• Kapak tasarımına bakıyorumda bu kadar mı kötü olur arkadaş. Koskoca Doom satsın diye kapağa Master Chief i koymuşlar.

• Oyun herşeyiyle harika.Ayrıca masterchiefe benzetildiği falan yok

• aldım oyunu bende kargoda
  • Oyunu inceleme puanlarına göre alacaktım, hala hiç inceleme yayınlanmamış.
  • Puanlar hala açıklanmadı.
  • hyun için puanlar düşmedi mi daha yahu?
  • Doom alınmaz mı ya. İnceleme beklemeye gerek yok Doom bu old school patlatın gitsin.
  • Spoiler yememek için yayınlara, videolara vs bakmayacaktım ama IGN de ilk 18 dk videosunu görünce dayanamayıp izlemek istedim. Oyunda hikaye beklentim sıfıta düştü diyebilirim, bırak o Doom 3 başında ki hikaye girişi karakterleri sunumu vs sanki bi tablet oyunu açmış gibi adam aniden yataktan kalkıp eline silah alıp ortama dalıp hızlıca öldür geç oyunu olmuş. Hikaye namıa bi deger tasımıyor gibi o Doom 3 deki hilaye akışı sunumu korku gerilim veren bölümler anlar yok sanırım. Sonuçta oyunu oynamadım ama ilerleyince işler değişmeyecege benziyor.

Beklentim yok diyebilirim artık, ileri düzey grafikli hızlıca öldür geniş alanda part atla tablet oyunu olmuş duruyor.

Oynayan arkadaşlar daha net bilgi verip aydınlatırsa daha hoş olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

Spoiler yememek için yayınlara, videolara vs bakmayacaktım ama IGN de ilk 18 dk videosunu görünce dayanamayıp izlemek istedim. Oyunda hikaye beklentim sıfıta düştü diyebilirim, bırak o Doom 3 başında ki hikaye girişi karakterleri sunumu vs sanki bi tablet oyunu açmış gibi adam aniden yataktan kalkıp eline silah alıp ortama dalıp hızlıca öldür geç oyunu olmuş. Hikaye namıa bi deger tasımıyor gibi o Doom 3 deki hilaye akışı sunumu korku gerilim veren bölümler anlar yok sanırım. Sonuçta oyunu oynamadım ama ilerleyince işler değişmeyecege benziyor.

Beklentim yok diyebilirim artık, ileri düzey grafikli hızlıca öldür geniş alanda part atla tablet oyunu olmuş duruyor.

Oynayan arkadaşlar daha net bilgi verip aydınlatırsa daha hoş olur.

Hocam banada oyle geldi oyun 200 tl vermeye degmez gibi duruyor. He serinin fanlarina hicbir lafim yok zevk meselesidir ama uncharted 4 den sonra oyun beni kesmez gibi

• Bunlar olmadığı için bahsetmedim zaten

• Oyungezer'den Sinan Akkol video yapmış

• Yahu dilimizde tüy bitti. Şu oyunu Doom3 ile kıyaslamayın. Adamlar ilk doom u reboot ettiler, bunu yaparken de eski ile yeniyi harmanladılar. Hepsi bu kadar. Geçen sene E3 te duyurusu yapıldığında belliydi Run&Gun oyunu olacağı. Oyunu bugün aldım ve 4-5 bölüm bitirdim. Oyunun hikaye kısmı ile ilgili kanaatim şimdilik olumsuz.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.