Şimdi Ara

DOOM (Çıktı!) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
7
Favori
14.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

quote:

Orijinalden alıntı: JakSocket

Phenom II x4 965
    HD7850 2GB
    8GB Ram

Bu dinazor sistem oyunu açar mı sizce? Aylardır bekliyorum oyunun çıkmasını ancak içim rahat değil. Yazın yeni sistem toplayacağım mecbur bekleyeceğiz artık.

Ayın 15 inde 3 gün sürecek ücretsiz açık beta olacak. Orada test edebilirsiniz.

Onu indiriyorum zaten. Çok da ümidim yok aslında deneyeceğiz artık.

• Open Beta'ya update gelmiş herhalde. 4.3Gb
  • Betayı kurdum ama oynayamıyorum. Sunucu dolu, sonra deneyin uyarısı çıkıyor. İmzamdaki sistemle fps menüdeyken bile sürünüyor. Buna karşın grafik detaylarını ayarlayamıyorum. Çünkü advanced video ayarlarını da kapatmışlar. Video ayarlarında çözünürlük ve birkaç ayardan başka seçenek yok. Şu haliyle konsol portu gibi olmuş.

DOOM (Çıktı!) [ANA KONU]

DOOM (Çıktı!) [ANA KONU]

Kapatılan advanced ayarları biri açmayı başarmış. Detaylı resimleri burada:http://imgur.com/a/KXqId

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 15 Nisan 2016; 1:04:15 >

• Ulan madem 4 gb update vereceksin. Bunu en baştan versene. 10gb indirdik hazır diye bekliyoruz birde 4gb çıkıyor. Tam gerizekalı bunlar ya.
  • rtsbora kullanıcısına yanıt
    PC'ye çıkan bir oyunda grafik ayarını kapatmak neyin kafası öyle? Vallahi bu kadar becerisizlikten sonra oyundan soğudum. İnsin bir deneyeceğim ama çok umudum kalmadı.
  • İlk büyük gün geldi, desenize. :) İş yerindeyim şu an. Akşam eve gidince Steam'den indireceğim direkt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 15 Nisan 2016; 14:44:27 >
  • İniyo 10 gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JakSocket kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı eski sadece yoksa diğer bileşenler halen iş görür.

• Şimdi bir kaç el attım. Performans olarak bir sıkıntı yaşamadım ama arada bir donuyor oyun 1 saniye falan. Öte yandan multisi göründüğünden daha eğlenceli. Sevdim ben.
  • quote:

Şimdi bir kaç el attım. Performans olarak bir sıkıntı yaşamadım ama arada bir donuyor oyun 1 saniye falan. Öte yandan multisi göründüğünden daha eğlenceli. Sevdim ben.

Sadece Multiplayer mı var? Single Player ya da modern adıyla Campaign modu var mı birkaç göstermelik bölüm de olsa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 15 Nisan 2016; 14:43:37 >
  • Yaklaşık bir saat oynadım. Call of Duty Quake Warfare yapmışlar resmen. Zevkler tartışılmaz ancak böyle multiplayerı olan bir oyun için 60$ fiyat saçmalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JakSocket -- 15 Nisan 2016; 15:13:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Şimdi bir kaç el attım. Performans olarak bir sıkıntı yaşamadım ama arada bir donuyor oyun 1 saniye falan. Öte yandan multisi göründüğünden daha eğlenceli. Sevdim ben.

Sadece Multiplayer mı var? Single Player ya da modern adıyla Campaign modu var mı birkaç göstermelik bölüm de olsa?

Sadece Multiplayer var betada.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Sadece Multiplayer var betada.

Sadece MP varsa 3 günlük Open Beta için AKK harcayasım gelmedi şimdi.

Gece belki canım isterse indirme başlatırım belki. Bakarım.

• Emektar GTX 460'la menu de bile kasıyor...1280x1024 Very Low'a razıydım vicdansızlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

Emektar GTX 460'la menu de bile kasıyor...1280x1024 Very Low'a razıydım vicdansızlar

Cidden eskiymiş baya. Zevk verecek bir oyun deneyimi yaşatmaz o kart artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

Emektar GTX 460'la menu de bile kasıyor...1280x1024 Very Low'a razıydım vicdansızlar

Cidden eskiymiş baya. Zevk verecek bir oyun deneyimi yaşatmaz o kart artık.

Ben her türlü zevk alırım tatminkar bir şekilde çalışırsa.

Zaten sürücü güncelleyince performans epey arttı en düşükte 30-45 arası dolanıyor...Anlık düşmeler

yüzünden oynanamayacak duruma geliyor ara ara...Tam sürümde düzeltilir büyük ihtimal.

Ayrıca PC'ye Beta çıkarmış adamlar grafik ayarı yok doğru düzgün.

• Yılların hatrına, sırf oyunun adı hatrına dayanamadım ve "Başlarım ulan AKK'sine!" diyerek Steam'den Open Beta sürümü indirmeye başladım. Her ne kadar SP'sini daha çok merak ediyor olsam da grafikler, performans, atmosfer vb. açısından ön inceleme olur.
  • Oyun çok güzel olmuş ama fiyat bayağı bi yüksek artık ucuza key bulursam alırım
  • Berbat sanırım almam

• Yarım saat kadar oynadım açık betayı, eksileri saymakla bitmez. Her anlamda vasat bir oyun. Ne vuruş hissiyatı var, ne mekanların tasarımsal göze hoş gelen kısmı, ne silahların şekli hissiyatı...

Hiç ama hiç beğenmedim. Hafta sonu 1-2 saat daha betada vakit öldürürüm belki oda bana yeter...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 15 Nisan 2016; 23:27:45 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.