Şimdi Ara

DOOM (Çıktı!) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
7
Favori
14.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Betayı denedim. MP de oyun hiç sarmadı beni. Nerede eski tatlar şu oyunlarda arkadaş! Grafikler atmosfer tanıtım videolarında muazzam gözüküyor ama gel gör ki eski oyunlarda ki o zevki vermiyor. Yaşlandık ulan ondandır diye kendime sormadan edemiyorum lakin kime sorsam aynı yakınma. Betayı bile güç bela kendimi zorlayarak oynadım o kadar keyifsiz olmuş. Tek umudum SP. umarım o kurtarır bu işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rezes

Betayı denedim. MP de oyun hiç sarmadı beni. Nerede eski tatlar şu oyunlarda arkadaş! Grafikler atmosfer tanıtım videolarında muazzam gözüküyor ama gel gör ki eski oyunlarda ki o zevki vermiyor. Yaşlandık ulan ondandır diye kendime sormadan edemiyorum lakin kime sorsam aynı yakınma. Betayı bile güç bela kendimi zorlayarak oynadım o kadar keyifsiz olmuş. Tek umudum SP. umarım o kurtarır bu işi.

Ne olduysa 2006-2007 yıllarındaki devrimden sonra oldu. O yıllardan itibaren çıkan oyunlarda eski oyunlardaki tat tuz, bağlayıcılık, senaryo kalitesi vb. azaldı; ama daha şatafatlı grafikler yüklemeye odaklanıldı. (Genelleme de yapmıyorum tabii, yanlış anlaşılmasın. İstisna oyunlar da azımsanmayacak sayıda var.)

MS-DOS oyunlarından beri bir Doom Fanboy'u olarak benim de umudum SP'de. Zaten Deathmatch MP denilince insanların aklına Doom serisi pek gelmez. Unreal Tournament ve Quake serileri (özellikle Quake III Arena) bu türün en iyi örnekleri. MP'si çok tepki çekse de benim aşırı derecede umrumda değil bu yüzden.

Ha, Unreal Tournament'ın 1999'daki ilk oyunu eskidir meskidir; ama şu Doom'un MP'si onun eline su dökemez. Aynı şey Quake 3 Arena için de geçerli.

• Unreal Tournament'ın yenisini önerebilirim, bedava hem de saçma F2P uygulamaları olmadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Unreal Tournament'ın yenisini önerebilirim, bedava hem de saçma F2P uygulamaları olmadan.

Yeni oyunu biliyorum. Epic Games'in sitesinden Alpha sürümünü indirip oynamıştım.

UT serisinde beğeni sıram UT'99 > UT2003 & UT2004 > UT III. Yeni oyun bize daha modern grafikler ile UT2003/2004 tadını geri getirecek.

Neyse, Doom ana konusu yerine yeni UT'nin konusunda konuşalım:http://forum.donanimhaber.com/m_91355340//tm.htm

Oraya da aylardır bir şey yazılmamış ya gerçi, neyse.

• Dün twitch de Snapmap i tanıttılar. İlk örnek olarak hareket hızı arttırılmış, loadout sistemi kaldırılmış, silahların etraftan toplandığı klasik bir doom multiplayer haritası gösterildi. Beta da birçok PC oyuncusunun hoşuna gitmeyen özellikler Snapmap ile değiştirilebiliyor. Karmaşık mantıksal algoritmalar, tetikleyiciler kurulabiliyor. Enteresan örnekler gosterildi. Merak edenlerin yayını tekrar izlemesini öneririm. Bu arada beta da grafiksel olarak birçok ayarin kapatılmış olduğunu, nihai oyunda fps sınırı olmadigini açıkladılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam'de 179 TL ile önsiparişe açılmış. Yorumlara bakılırsa, fiyatını hak etmediği söylenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Steam'de 179 TL ile önsiparişe açılmış. Yorumlara bakılırsa, fiyatını hak etmediği söylenebilir.

Hiç bir oyun aral fiyatı hak etmez zaten. aral müdahale etmese season passlı fiyatı bile 180 lirayı geçmezdi o zaman hakederdi bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

quote:

Steam'de 179 TL ile önsiparişe açılmış. Yorumlara bakılırsa, fiyatını hak etmediği söylenebilir.

Hiç bir oyun aral fiyatı hak etmez zaten. aral müdahale etmese season passlı fiyatı bile 180 lirayı geçmezdi o zaman hakederdi bana göre.

Season Pass fiyatı belli mi ve sadece Multiplayer için bir paket mi olacak bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

quote:

Multiplayer içerikli diyor ama yarın singleplayer kısmına da getirir bunlar season pass. 40$ fiyatı.

http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemelerhh-Pro_Evolution_Soccer_2011_Video_inceleme-1659-html5-html5.htm/Haberler-Doomun_Multiplayer_Season_Passi_40_Dolar-83337.htm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

quote:

Multiplayer içerikli diyor ama yarın singleplayer kısmına da getirir bunlar season pass. 40$ fiyatı.

http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemelerhh-Pro_Evolution_Soccer_2011_Video_inceleme-1659-html5-html5.htm/Haberler-Doomun_Multiplayer_Season_Passi_40_Dolar-83337.htm

Fazla pahalı.

Şu Season Pass ve DLC sistemini hiç sevmiyorum zaten. Bütün bunları Doom'da görmek de üzdü. :)

Hayırlısı...

• Season pass ve dlc olayını açıklayabilir misiniz? Çok uzun zamandır uzağım da bu alana, Doom var dediler, gelmiÅŸtik. :) Dlc ek paket bildiÄŸim kadarıyla ama..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben betayı beğenmiştim. Az önce g2a dan ön siparişimide geçtim tamamdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinikYas

Season pass ve dlc olayını açıklayabilir misiniz? Çok uzun zamandır uzağım da bu alana, Doom var dediler, gelmiştik. :) Dlc ek paket bildiğim kadarıyla ama..

DLC: Downloadable Content

Eskiden "ek paket" olayı vardı. Onun yeni nesil şekli. Ama sadece hikaye odaklı değiller. Özel Item'lar, haritalar, hatta Soundtrack'ler için DLC'ler çıktığı oluyor mesela.

Season Pass de o zamana kadar çıkmış ve çıkacak olan neredeyse tüm DLC'leri içeren paket oluyor. Season Pass'i alan biri, o oyun için çıkacak olan yeni DLC'lere de sahip olacak. "Neredeyse" dememin nedeni de bazı oyunlarda bazı DLC'lerin Season Pass'e dahil olmayabilmesi.

• Oyunun Single Player, yani Campaign modundan Preview videosu yayınlandı.

Beta'daki olumsuz yorumları geride bıraktıracağa benziyor.

Yaratık ve Item Remake'leri ve haritalar Doom 3'ten daha iyi duruyor. Serinin ilk 2 oyununa daha çok yaklaşılmış. Seri alev topları atan IMP'ler geri dönmüş.

• Açıklama için teşekkürler.

Ah eski zamanlar, her şey daha güzeldi.

Ekleme..

Ayrıca videoyu şimdi seyrettim. Oyun fena durmuyor ama kesinlikle benim istediğim tadı seçmemişler. Sizin dediğiniz gibi ilk iki oyunlara sadık kalınmış sanırım daha çok. Oynamadım ben o oyunları açıkçası. Bu saatten sonra da bakmam sanırım. Pc'de ilk oynadığım oyun Quake 2 idi ve şahane bir oyundu o zamanki halimizde. Ama şu an denediğim de eski günlerin hatrına bile dayanamıyorum.. Neyse sadede dönersek sadece bu da değil. Şu renkli şatafatlı düğmeler ve toplanılan materyalleri hiç sevmedim, sevmiyorum. Hele o yaratıklardan fırlamaları yok mu.. Yeni nesil oyunlar neden böyle yahu, neden oyun oynadığımızı unutturamıyorlar bize? Aksine neden oyun oynadığımızı gözümüze sokuyorlar? Ciddiyetten uzaklaşıyorlar. Doom 3 oynarken kopardık etraftan, öyle korkarak, gerilerek ilerlemeye alışırdık. Şimdikiler fazla animasyon, fazla gerçekten uzak. Ben Doom 3 ün yenilenmiş, geliştirilmiş halini istiyorum arkadaş. Oyunun çıkışının ciddiyet kazandığı dönemlerde bir heyecan bastırmıştı, bilgisayarı yenilerim güzel olur diyodum ama şimdi o kadar aceleye gerek yok diyorum. Yenilediğimizde alır oynarız.

Kafa açmamız için kusurabakmayın, herkesin kendince beklentisi var işte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinikYas -- 28 Nisan 2016; 22:30:56 >

• Single videolarını izleyince benimde umutlarım yükseldi oyun hakkında, zaten Online kısmı başka bir stüdyo yapmış ki bu stüdyo Halo üstünde çalışmış zamanında o yüzden eski Doom'a benzememesi normal. Hem eğer Online'i başka bir ekibe verdiklerine göre Single'a kendileri çok kastı diye düşünüyorum. Online de zevkliydi ama Doom değildi o yüzden bu kadar kötü yorumlar aldı yoksa COD, BF den sıkılmış oyuncular yine severek oynayacaktır. Umarım gelen yorumlardan sonra hep aynı yerde çıkan silah ve şeytana dönüşme olayını random ya da adam öldürdükçe dolan bar şeklinde yaparlar. Beta da bile adamlar ezberlemiş o yerlerden ayrılmıyordu zaten Daemon olunca 8 yaşındaki çocuğa versen 10 kill'i var o kadar güçlü bir power up olmuş. Single'a geri dönersek Doom da hikaye olmadığı için aralara sinematik koymak istemedik fakat isteyenlerin okuyabileceği bir sürü bilgi hazırladık diyordu ve bir ara kısa da olsa gördük o bilgileri biraz Dark Souls havası aldım o yanından ve isteyene güzel bir hikaye sundularsa bunu da Doom'u bozmadan yapmışlarsa çok iyi olur. Video da beni rahatsız eden tek şey düşmanlar çok yavaş hareket ediyor ve oyuncuyu takip etmekte zorlanıyorlar gibiydi. Umarım oyunu tanıtırken kolaylık olsun diye seçilmiş bir tercihtir.

• https://www.facebook.com/GameSpot/videos/vb.13892765435/10156897816880436/?type=2&theater

Hadi hadi, Beta'daki olumsuz görüşlerimiz böyle videolar nedeniyle yok olma sürecinde ve gün geçtikçe daha çok canımız çekiyor, itiraf edelim.

Videoda Mancubus'un da Remake'ini görmek mümkün. O cıvık dışkı misali çıkan cesedi yerine artık patlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 2 Mayıs 2016; 21:13:46 >

• Ön sipariş yaptık bakalım. Single sağlam olsun da gerisi önemli değil.
  • DOOM – Çıkış Fragmanı

• AMD FX 4100
    8 GB ram
    GTX 660 Tİ

Açmaz mı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.