Şimdi Ara

DOOM (Çıktı!) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
7
Favori
14.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Single player kısmı sürükleyici güzel olsa bari eski dostları çok özledik bayıla bayıla oynarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

AMD FX 4100
    8 GB ram
    GTX 660 Tİ

Açmaz mı

Açar bence. GTX670'den çok aşağı kalır bir kart değil. Ama üst düzey grafik kalitesi bekleme, o ayrı.
  • Low da mı Oynayacağız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Low da mı Oynayacağız

Aslında şu Beta'da kilitli olan Advanced ayarları görmeden, denemeden bir şey demek güç. Onlar hariç optimizasyonu iyi duruyordu, ben yüksek ayarlarda hiçbir sorun yaşamadım. Ama o ayarlarla beraber ne olacağını bilemeyiz.

Medium ağırlıklı oynayabileceğini düşünüyorum ben.

Tabii bu dediğim tamamen tahminî ve hayalî.
  • Herkese Merhaba.

Bugün kinguin de DOOM un 97Lira olduğünu gördüm

http://www.kinguin.net/product/136184/doom-4-pre-order-steam-cd-key-1434367111-14/

Bu oyunu biz alabiliyor muyuz?

Bu konuda yardımcı olacak bilgisi olan arkadaşlar varsa seviniriz. 179Lira Çok uçuk bir fiyat bizim için.

Teşekkürler.
     DOOM (Çıktı!) [ANA KONU]

• Alabiliyorsunuz bende satın aldım ama erken davrandım 101 TL'ye almıştım fakat orada yazdığı gibi key gelmiyor çıkış gününde gelecek yani ön yükleme yapma gibi bir şansınız yok.
  • Ben de zamanında indirim kuponları ile GMG'den paraya kıyıp, 120 TL'ye ön sipariş vermiştim. Bekliyorum bakalım.

Büyük gün cuma şimdi ha? :) Cuma gecemin ve hafta sonunun neyle geçeceği belli oldu.

Beta'da MP ile biraz üzdün; ama SP ile sevindir bizi id & Bethesda!
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Çok iyiymiş. Bir tarafta 179Lira bir tarafta 97Lira.

• quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Oyunun Single Player, yani Campaign modundan Preview videosu yayınlandı.

Beta'daki olumsuz yorumları geride bıraktıracağa benziyor.

Yaratık ve Item Remake'leri ve haritalar Doom 3'ten daha iyi duruyor. Serinin ilk 2 oyununa daha çok yaklaşılmış. Seri alev topları atan IMP'ler geri dönmüş.

singleplayer da fena gözükmüyor .

• - Hurt me Plenty modunda oynamış (Medium) ve 2 bölüm geçmek için 3-4 kere ölmüş yani korktuğum gibi kolay yapmamışlar.
    - Konsollar için kolay yapmamışlar PS4'de baya zorlanmış.
    - Videolarda gördüğümüz özel infaz hareketleri baya hızlıymış oyunu kesinlikle yavaşlatmıyormuş.
    - Hikaye varmış ama ilgilenmek istemezseniz önünüze çıkmıyormuş.
    - Bölümler genelde arena arena şuraya girdim düşmanları öldürene kadar kapılar kilitli tarzındaymış. Zaten Doom'dan başka ne bekliyorduk.
    - Silahların hepsinin upgrade treeleri varmış. Hepsinin iki farklı modu varmış, modlar arasında kendimiz tercih yapıyormuşuz.
    - Karakterinde upgrade seçenekleri varmış.
    - İlk oyundan beri olduğu gibi gizli yerler mevcutmuş.
    - En zor modda bölüm içinde checkpoint yokmuş ve baya zormuş.
    - Baya hoşuna gitmiş kısaca eski tarzı bozmamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 11 Mayıs 2016; 1:26:09 >

• beyler ilgilenen olursa elimde fazladan 1 adet key mevcut. konuyu kirletiyorsam özür dilerim.
  • Doom 3 gibi olsa tadından yenmezdi ama sanırım o karanlıkta aniden çıkan yaratıkları insanı geren mekanları korku unsurunu hikaye akışını bulmak bu yeni oyunda imkansız gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

Doom 3 gibi olsa tadından yenmezdi ama sanırım o karanlıkta aniden çıkan yaratıkları insanı geren mekanları korku unsurunu hikaye akışını bulmak bu yeni oyunda imkansız gibi...

Bencede dediğiniz gibi. Herkes eskiye dönüyor diye seviniyor fakat bu iyi olacağı anlamına gelmiyor. O zamandan bu zamana Tarzlar çok değişti.

Oyun endüstirisinde en büyük etkenin Hikaye olduğu dünya genelinde kabul gösmüş durumda ki en önemli Örneğini "Soma" oyunu diyebiliriz.

Serious Sam gibi önümüze çıkanı vuracağız gibi görünüyor şimdilik. Aksiyon iyidir ama Aksiyonun temelinde sizi zorlayacak karşınızdakini paramparça etmenizi veya korkmanızı vs. istetecek bir de destekli hikayesi olması lazım.
    Doom un ilk versiyonları "Pure Action" dediğimiz tarzdaydı ve zamanında kendi örneklerinin ilkiydi ki o hale rağmen hikayesi vardı. Quake Serileride aynı; ama Doom kadar sevilemedi. Ama onlarda çok iyiydi.

Bakalım açıkcası Single Player Hikaye modu şimdilik biraz sır gibi kaldı birkaç oyun içi video çıktı fakat hikaye bakımından pek bir bilgi yok. Ama genel hikayeye sadık kalacaklardır. Yukarıda @2K arkadaşımızın yazdığı gibiyse oyun benim gibi birçok Doom hayranını biraz üzecektir diye düşünüyorum.

Bakalım 13 ünün bekliyoruz. Umarım tek atımlık bir single oyunu olmazda sürekli keşfedilecek birşeyler olur ve insana da birşeyler katar.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citadel -- 11 Mayıs 2016; 16:39:05 >

• GMG'den ön sipariş Key'leri geldi.

Demon DLC'si de içinde.

• DOOM – Guns, Demons, Speed

• Oyunun Steam'deki ön yükleme için indirme boyutu 43.8 GB.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 12 Mayıs 2016; 0:25:47 >
  • Tüm hevesim gitti şimdi.
  • Oyun denuvo kullanıyormuş. Mod işi sıkıntı olabilir.
  • Bazı bölgelerde açılmış ve Steamde olan 120 yorum Çok Olumlu şu an. Kinguin keyleri hala gelmedi.
  • Gecenin 3'ünü bekleyesim gelmedi, sabah iş başı malum. :) Yarın akşam oynarım artık.

Steam'de erişime açılan bölgelerde yaşayan kişiler tarafından gelen yorumlara bakılırsa oyun baya beğenilmiş.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.