Şimdi Ara

DOOM (Çıktı!) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
7
Favori
14.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kinguin gönderdi keyleri.
  • Oyunun Steam fiyatı oyunun çıkmasıyla birlikte 220 liraya çıktı. Malum firma iyice aşağılık oldu. Bu nedir ya.
  • Kinguin durur iken steamı ne yapalım artık çoğu AAA oyunu Aral bonusu ile 200 tl civarı bindirmeli satışa çıkıyor.

Season Pass sanırım 130 tl gözüküyor komik.
  • Oyunun çıkışının ardından ARAL olmayan ülkelerde fiyat düşmüş 70 dolar civarlarından 50 dolar civarlarına düşmüş bizde 189 TL'ydi 219 olmuş.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Yuh diye diye dilimde tüy bitti. Hala alanlar var ki bu fiyatlara Aral gayet rahat devam ediyor piyasada tutunmaya...
    Büyük olaslıkla konsol oyunu satışlarından elde ediyorlar asıl kısmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 13 Mayıs 2016; 8:49:00 >
  • Oyunu oynayanların yorumlarını bekliyorum. Özellikle Doom 3 göre kıyaslanıp hikaye kısmına yorumlarını yaparsanız sevinirim

• twitchte yayınlar var merak eden izleyebilir

• g2a'da 100 TL ancak 45 gb nedir ya... Millet nasıl indiriyor bu kadar oyunu. AKK yok mu arkadaş sizde??? Benim 75gb ayın yarısı gelmeden doluyor. Ben 45gb oyunu nasıl indireyim.
  • 21:9 desteği var mı

• GTX 980ti, 970, 960, 950 performanslarını test etmiş.
    İndirme bitmesine 2 saat kaldı teşekkürler İzmirin ortasına fiber getirmeyen servisler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

GTX 980ti, 970, 960, 950 performanslarını test etmiş.
    İndirme bitmesine 2 saat kaldı teşekkürler İzmirin ortasına fiber getirmeyen servisler.

Ahanda benim gibi mağaradan bildiren bir başkası daha, ağlanacak halimize gülüyoruz AKK de doldu zaten hafta sonu açık bırakırım bilgisayarı, tatilden dönünce inmiş olur :D

• Beyler şuan alınabilecek en hesaplı yer g2a mıdır?
  • Hocam bizim gibiler için zaten pre-order yapmanın anlamı olmuyor, millet hemen çıkınca oynayayım diye pre-order yapar ben bu internetle pre-order yapıp çıkışından 2 gün sonra oynayabilirsem seviniyorum.
  • Oyun 100 lirayı hakediyor mu? Kinguinden aldigimda steamden mi indiriyor? Steam 100 mbit hizla indirir mi? Ona gore 4 lira daha verip 1 gunluk 100mbit de alacagim...

• quote:

Orijinalden alıntı: jvcjvc

Oyun 100 lirayı hakediyor mu? Kinguinden aldigimda steamden mi indiriyor? Steam 100 mbit hizla indirir mi? Ona gore 4 lira daha verip 1 gunluk 100mbit de alacagim...

steamdan indiriyor.steam internet hızınız ne kadarsa o hızda indirir.oyun güzel gibi duruyor fakat fiyat gerçekten kafa karışıtırıcı.ama 100 tl şuan için en ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

quote:

Oyun 100 lirayı hakediyor mu? Kinguinden aldigimda steamden mi indiriyor? Steam 100 mbit hizla indirir mi? Ona gore 4 lira daha verip 1 gunluk 100mbit de alacagim...

steamdan indiriyor.steam internet hızınız ne kadarsa o hızda indirir.oyun güzel gibi duruyor fakat fiyat gerçekten kafa karışıtırıcı.ama 100 tl şuan için en ucuz

Bu konuda betasi hakkinda bayagi kotu seyler soylenmis, bir yandan da steamde de yorumlar cok iyi. Oyun uzun mu bari... Sanirim ucuzlamaz daha?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

quote:

Bu konuda betasi hakkinda bayagi kotu seyler soylenmis, bir yandan da steamde de yorumlar cok iyi. Oyun uzun mu bari... Sanirim ucuzlamaz daha?

Beta sürümde sadece Multiplayer vardı ve onu da Doom serisine yakıştıramadı millet, ben dahil. O nedenle olumsuz yorum aldı. Teknik sorunlar da vardı.

Ben daha oynayamadım, ön yükleme indirmesi yapmıştım da mesaideyim. Akşam oynarım. Ama oynayanların yorumlarına bakılırsa oyunun şu anki hâli gerçekten sevilmiş.

Steam'de majör bir indirim beklemeyin kısa zamanda. Alacaksanız Kinguin, G2A.COM gibi sitelere bakın. Ben zamanında 120 TL'ye ön siparişle almıştım, DLC'yle birlikte hem de.

• Kinguin'de 105 lira, 4 lira da gunluk 100 mbit internet alirsam 109 liraya falan gelecek... Cok celiskideyim, neden incelemeleri hala dusmedi ki? Normalde oyunun cikisi ile incelemeler de gelirdi.

• cdkeys.com da oyun 35 Dolar.

100% güvenilir bir yer.

İndirmeye başladım oyunu.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.