< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 17 Kasım 2024; 13:52:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
dopamin diyeti tek kurtuluşum
-
-
Herkesin bu durumdan bir kurtuluşu var.
Ben kitap yazıyorum.
Kendini tanrıya adayabilirsin.
Spor yapabilirsin.
Birini sevebilirsin.
Bir işe başlayabilirsin.
İçerik üretebilirsin.
-
tanrıtanımazım hocam. gerçi agnostik-deist gibiyim son yıllarda.
spor olabilir. çabalıyom.
birini sevmek süründürürür yetersiz bir adamsan.
iş olmaz.
içerikte olmaz kafam birşey üretecek durumda değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkesin kendine dair bir yolu var. Bu yolu bulmak biraz yıpratıcı olabilir fakat çabalamak gerek biraz.
Yetersiz kimse yoktur, uyuşmazlık vardır. Doğru kişiyi sevmek önemli tabii.
İş nie olmasın yaw... para da kazanıyorsun.
-
sosyal fobim var 16 yıldır evdeyim
Zamanı gelince onu da yenersin.
Sosyal fobinin olması çalışmana engel değil. İnsanlarla sosyalleşmek zorunda kalmayacağın işler de mevcut.
-
şuan hiçbirşeyi yapamayacak durumdayım. yani beni sıkıntıya sokacak birşeye gelemiyom. iradem yok gibi. zorluğa gelemiyom
dışarda kafede çekilmiş fotolar var hocam yalan söylemeyin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dünyada boşluk yoktur, anında doldururlar. Mesela boş oturanın bile arkadaşı şeytandır ve onu oyalayıp farklı yollara sevkeder. İnsanın 3 büyük düşmanı var: 1. nefs 2. şeytan ve 3. kötü arkadaştır. Nefs içinde, şeytan damarlarında ama kötü arkadaş ise sadece insan değildir. Yukarda saydığın o oyunlar, adult film endüstrisi, abur cubur, aşırı müzik dinlemek, bigo ve twitcht de kötü arkadaşlardır. Kötü kitaplar da kötü arkadaşlardır. Mesela müslüman bir çocuk, sosyal fobiden dolayı dışarı çıkmıyor, odasına kapanıp tüm gün internette dolaşarak imanını kaybediyorsa, bu onun kötü sitelere girmesinden dolayıdır. Kötü siteler, kötü arkadaştır.
Bunların hepsini hayatından kesin olarak çıkardıktan sonra iyi arkadaş edineceksin. İyi arkadaşın adresini veriyorum sana. Zor da olsa oku, görceksin ki aklın fikrin , yönün, hayatın, düşünmen bile değişecek.
www.hakikatkitabevi.com
-
o bizim cafeydi. ortak girmiştik. sonra ortaklık bozuldu uzun hikaye
yalvarırım evden çıkım hocam yalvarırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
karılı kızlı ortam ayarla çıkayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X