< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dopamin Reseptörü Kasıyorum (2. sayfa)
-
-
Adamın ismi winston yak bi dal hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Usta o uygulamaları sil bence. Baktıkça ne aşamadayım şu aşamaya gelirsem oldum ve bozarım algısı yaratıyor beyinde. Takip etmenin bi anlamı yok bittiyse bitmiştir diyip takibi keseceksin yoksa beyin darlıyor.
Uygulama daha çok motive etti
hocam mastürbasyonu bırakalı bir fark görüyormusun ? birde uygulamanın ismi nedir ?
-
Özgüvenim ve kişisel saygınlığım arttı
Quitzilla
sanki yazılı konuşuyorsunuz gibi.özgüvenim arttı derken.gerçekten mi arttı
-
Yes
yakında pes edeceksin ve yıllar sonra bugünlerin aklına gelip "gereksiz yere ne kasmışım kendimi" diyceksin.
-
Günün sözü sana gelsin o zaman...
Bir insan sence gelecekte ''keşke mast yapsaydım, sigara içseydim'' der mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mastürbasyonu ve sigarayı bıraktıysan çok iyi dopamin bir hayli artar ama antipsikotik kullanman aşırı saçma! ki bence kullanmadın csb yani öyle saçmalık mı var
-
Kral ❤️🔥
Ritalin de kullandım şu an
Dikkat eksikliği var bende
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38EAF14ED -- 15 Şubat 2022; 13:59:57 >
Büyük konuşmayayım ama dopamin reseptörleri korumak adına o bağımlılıklardan kurtuldum ve dikkat eksikliğimi Concerta Ritalin gibi ilaçlarla gideriyorum
Benim araştırmalarıma göre antipsikotik noradrenalin alımını bloke ediyor ki asıl öfori veren dikkat verdiren noradrenalin .Fakat noradrenalin de dopaminden sentezlenir .quote:
Orijinalden alıntı: Guest-38EAF14EDBüyük konuşmayayım ama dopamin reseptörleri korumak adına o bağımlılıklardan kurtuldum ve dikkat eksikliğimi Concerta Ritalin gibi ilaçlarla gideriyorum
Dopamin de tek tip değil . Öyle olsa parkyn gibi Parkinson ilaçları ile sorun çözülür .
Serotonin ilaçları dopaminle sinerjik etki yapıyor . Cipralex gibi bişey kullanabilirsiniz .
Antipsikotik tipik ve atipik diye grubu var .Biri serotonin diğeri dopamin geri alinimini inhibe ediyor .
Bide tansiyonun etkisi var . Yıllarca bilmeden düşük tansiyon ile yaşamışım . Dikkat eksikliği ilaçları tansiyonu yükseltiyor .Fakat düşüşte çarpıntı başlıyordu ve çekilme ile ellerim buz gibi oluyordu .Hatta çekilmeden önce tansiyonum düşük çıktı .
Hipo tansiyon da dikkat eksikliği yaptığını öğrenmiş oldum .Şimdi biraz daha sorun çözüldü . Devamını yazarım ins..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X