Bildirim
doping 16 mbit sınırsız 39 tl
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
geçmiş olsun tahütte yaptırdıysan iptalde ettiremezsin para vermeden. bu kadar nalet bi internet sağlayıcı daha gelmez bence. -
hayırlı osun akn'li paket ama akn'ye takılmama ihtimaliniz yüksek altyapınız iyiyse sıkıntı olmaz rahat olun -
quote:
Orijinalden alıntı: 1080pHD
hayırlı osun akn'li paket ama akn'ye takılmama ihtimaliniz yüksek altyapınız iyiyse sıkıntı olmaz rahat olun
Hocam alt yapin isterse super olsun. Ama doping ttnet kullaniyor ttnet portlarla oyniyarak en fazla 10-11 verir en düşük 3-4 hiz verir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ressi1
quote:
Orijinalden alıntı: 1080pHD
hayırlı osun akn'li paket ama akn'ye takılmama ihtimaliniz yüksek altyapınız iyiyse sıkıntı olmaz rahat olun
Hocam alt yapin isterse super olsun. Ama doping ttnet kullaniyor ttnet portlarla oyniyarak en fazla 10-11 verir en düşük 3-4 hiz verir
türk telekom interneti servis sağlayıcılarına satıyor
ttnet'e kaliteli portlar ayırıyorlar buna katılıyorum
nerden mi biliyorum türk telekom avcılar santralindeki açık ttnet abonelerinde yok çünkü
-
Abonelik ilk günde hız yavaş dedim hemen ilgi gösterdi. Sürekli mesaj ile bilgilendirme yaptı. Şu anda 13 mbit test değeri çıkıyor. Eskiye göre iki kat hızlı internet ve yarı fiyat. Bende prob yok. .. tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X