Şimdi Ara

Doping ADSL Rezaletti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doping adsl kullanan var mı ? Özellikle İstanbul / Bahçelievlerde;

sorun:
    Limitsiz kullandığım için modemin 7/24 açık bırakıyorum Airties RT 211i ancak Pazar günü modemin yerini değiştirmek için gaflettinde bulundum. SOK modem IP alamıyor yani PPP ışığım yanmıyor müşteri hizmetlerini arıyorum Modemi pwr kablosunu cıkar 10 saniye sonra tak ya diyorum modemi söktüm yerini değiştirdim. yapıyoruz, ayarları kontrol edelim yapıyoruz, modemi fabrika ayarların getirelim getirelim. Ayarlıyoruz yok PWR / ADSL / WLAN lambaları yanıyor ama PPP yanmıyor. Arıza kaydı alalım gece 12 gibi IP geliyor sabah kullanıyorum reset atıyorum Rapidshareden dosya cekmek için 10 Saniye içinde bağlanıyor sorun yok aksam rapiddten dosya cekiyorum reset atıyorum PPP ışığı yine yanmıyor arıyorsun boş bir browser açalım google'nin ipsini yazalım diyorum PPP ışığım yanmıyor tabi hata arıza kaydı alalım. gece 12 gibi IP geliyor ( O gün yaptığım görüşmede arka planda IP alamadığına dair başka bir müşteri ile görüşen başka bir abone daha ) Sikayet var da aynı sikayet söz konusu bu mesajı 3G üzerinden yazıyorum aynı durum yine söz konusu 36 Dakika müşteri hizmetleri ile görüştüm en sonunda ben inatla kapatmayınca tabi bu da ilk başka yok CMD yazalım siyah ekranda PING google.com yazalım yahu diyorum internettim yok oraya ne yazarsam yazayım sonuç aynı olacak yok ama inat 36 dakika görüştüm en sonunda DOPING yetkilisi sizin bölgede genel bir doping adsl ip alamama sorunu var dedi.

1 - IP alama sorunu neden doğar -- Bence ellerindeki IP sayısından daha çok aboneleri olduğundan bir darboğaz yaşıyorlar bir kullanıcı modemi kapatmadığı veya resetlemediği sürece İP alamıyor ?
    2 - nereye sikayet etmeli; ilk müsait günümde Tüketici heyettine gideceğim cep telefonu ayrıntılı faturamla yaptığım görüşmelere ilişkin sikayette bulunacağım!
    3 - sözleşmemin bitmesine 6 ay kala iptalini talep edeceğim kazanma ihtimalim olabilir mi?

Bu yüzden İstanbul - Bahçelievlerde DOPING ADSL kullanan var mı ? sizde bu sorun mevcut mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

Doping adsl kullanan var mı ? Özellikle İstanbul / Bahçelievlerde;

sorun:
    Limitsiz kullandığım için modemin 7/24 açık bırakıyorum Airties RT 211i ancak Pazar günü modemin yerini değiştirmek için gaflettinde bulundum. SOK modem IP alamıyor yani PPP ışığım yanmıyor müşteri hizmetlerini arıyorum Modemi pwr kablosunu cıkar 10 saniye sonra tak ya diyorum modemi söktüm yerini değiştirdim. yapıyoruz, ayarları kontrol edelim yapıyoruz, modemi fabrika ayarların getirelim getirelim. Ayarlıyoruz yok PWR / ADSL / WLAN lambaları yanıyor ama PPP yanmıyor. Arıza kaydı alalım gece 12 gibi IP geliyor sabah kullanıyorum reset atıyorum ****den dosya cekmek için 10 Saniye içinde bağlanıyor sorun yok aksam rapiddten dosya cekiyorum reset atıyorum PPP ışığı yine yanmıyor arıyorsun boş bir browser açalım google'nin ipsini yazalım diyorum PPP ışığım yanmıyor tabi hata arıza kaydı alalım. gece 12 gibi IP geliyor ( O gün yaptığım görüşmede arka planda IP alamadığına dair başka bir müşteri ile görüşen başka bir abone daha ) Sikayet var da aynı sikayet söz konusu bu mesajı 3G üzerinden yazıyorum aynı durum yine söz konusu 36 Dakika müşteri hizmetleri ile görüştüm en sonunda ben inatla kapatmayınca tabi bu da ilk başka yok CMD yazalım siyah ekranda PING google.com yazalım yahu diyorum internettim yok oraya ne yazarsam yazayım sonuç aynı olacak yok ama inat 36 dakika görüştüm en sonunda DOPING yetkilisi sizin bölgede genel bir doping adsl ip alamama sorunu var dedi.

1 - IP alama sorunu neden doğar -- Bence ellerindeki IP sayısından daha çok aboneleri olduğundan bir darboğaz yaşıyorlar bir kullanıcı modemi kapatmadığı veya resetlemediği sürece İP alamıyor ?
    2 - nereye sikayet etmeli; ilk müsait günümde Tüketici heyettine gideceğim cep telefonu ayrıntılı faturamla yaptığım görüşmelere ilişkin sikayette bulunacağım!
    3 - sözleşmemin bitmesine 6 ay kala iptalini talep edeceğim kazanma ihtimalim olabilir mi?

Bu yüzden İstanbul - Bahçelievlerde DOPING ADSL kullanan var mı ? sizde bu sorun mevcut mu ?

2 senedir doping adsl kullanıyorum , böyle bir sorunla karşılaşmadım. Muhtemelen modeminizle ilgili bir problem var. Ayrıca farklı DNS ayarları yaparsanız ip adresi almanız kolaylaşır yada zorlaşır (dns e göre). Otomatik DNS yapılandırması ile ip adresi almada bir problem yaşamamanız gerek.

• bence sakin olmalı ve başka bir modem ile denemelisiniz çünkü her ne akdar siz kendinizden modemden emin olsanızda modemdeki bir hata bu arızaları çıkarabilir;)
  • Ayni sorun bendede var, tam 9. gün oldu bir problemi çözemeyecek kadar acizler, bir bilgisayar firmasi burasi elimde her çeşitten modem var hepsini denedim olmadi 9 gündürde doping çözmeye çalişiyor cep telefon numarasini aliyorlar size döneceğiz diyorlar ben aramakdan usanmadin onlarda dinlemekden. Kullanici adimin sonuna @ den sonra gelen kismina ttnet yazdiğimda internet isigim yaniyor fakat doğal olarak kullanici adi hatasi veriyor ve ttnetin anasayfasina yönlendiriyor beni, qdoping yazdiğimda kaydete bastiğim anda internet işiğim sönüyor garip ama gerçek doping de bunu çözemedi bütün marka ve modemlerde preblem ayni. Kapattirmak istiyorum dediğimde sözleşmeniz var diyorlar 250 tl gibi bir miktardan bahsediyorlar sanirim sözleşme bitene kadar bu sorunu çözemeyecekler.

• Sorun telekomda, altyapı çalışması oluyor haliyle bütün internet patlıyor. ttnette olsanızda aynı sorunu yaşayacaksınız malesef.
  • sundukları hız ve ücret cazip geldiğinden bende abone oldum..Umarım pişman olmam..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.