Şimdi Ara

Doping Fiber İnternet - Huawei HG253 Modem-Priz Sorunu ( Çözen Arkadaşa 20 TL )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hiç anlamıyorum çözümü basitte olabilir o yüzden yardımcı olmanızı rica ediyorum. İlk çözen arkadaşın banka hesabına 20 TL göndereceğim.

Dün doping internetten gelip fiber internet için bir alet taktılar zemin kattan hat aldılar.Artık kullanabilirsin dediler.

Bende Superonline'dan kalma HG253 Modem olduğu için modem talep etmemiştim. Şimdi sorunum prize ethernet girişi mi taktırmam gerekli.Çünkü telefon kablosu girişi yok fiber modemde . Aşağıda mavi renkli WAN kısmına hat kablosunun çekilmesi gerekli.

EVDEKİ PRİZ TELEFON KABLOSU GİRİŞLİ. Modemde ise WAN kısmına takılması gerekiyor kablonun. Bu sorunu nasıl aşacağım .Lütfen yardım. Modemin arka yüzü ve evdeki temsili priz aşağıdadır.

Kapalı olan kısma bu şekilde bir ethernet girişimi takmam gerekiyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanb -- 7 Şubat 2015; 12:09:42 >

• Merhaba,

Fiber olacağını pek zannetmemekle birlikte, tam olarak altyapı türünü iletebilirseniz yardımcı olabiliriz.

Doping tarafından size verilen cihaz nedir ? Resim olarak gönderebilirseniz , inceleyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdarkekik

Merhaba,

Fiber olacağını pek zannetmemekle birlikte, tam olarak altyapı türünü iletebilirseniz yardımcı olabiliriz.

Doping tarafından size verilen cihaz nedir ? Resim olarak gönderebilirseniz , inceleyebiliriz.

Fiber abonesi oldum.Doping tarafından bir modem istemedim.Elimde superonline fiber modem var olursa modem istemiyorum dedim olacağını söylediler. Bendeki modem Huawei HG253 yukarıda resmini eklemiştim. Onu kullanmak istiyorum.

EDİT: Şimdi dopingin sayfasında gördüm 24mbs hıza kadar olan bağlantılarda ADSL modem kullanılır yazmıslar ve hala bana olur diyorlar. Sorun bu sanırım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanb -- 7 Şubat 2015; 12:28:43 >
  • Merhaba,

" Fiber internet için bir bir alet taktılar " şeklinde bir söyleminiz mevcuttu, burada ki cihaz ev içerisine mi konumlandırıldı ? Bunu öğrenmek istemiştim. Müşteri hizmetlerini arayıp, hattınızın vdsl2 olup olmadığı konusunda bilgi alabilirseniz, çözüm konusunda ilerlenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdarkekik

Merhaba,

" Fiber internet için bir bir alet taktılar " şeklinde bir söyleminiz mevcuttu, burada ki cihaz ev içerisine mi konumlandırıldı ? Bunu öğrenmek istemiştim. Müşteri hizmetlerini arayıp, hattınızın vdsl2 olup olmadığı konusunda bilgi alabilirseniz, çözüm konusunda ilerlenebilir.

Evet ev içindeki prize bir alet takıp aşağıya inip bağlantıyı yaptı.TONE vs yazıyordu aletin üzerinde. telefon prizi iki girişli diğer bölüme şöyle birşey taktırmamı söylediler. Sonra hallolacak sanırım.

• Merhaba,

Bağlantı türünüz FTTB şeklindeyse, bina altında bulunan L2 SW ile bina içerisine dağıtıyorlardır. Şayet bu şekildeyse, ev içerisine kadar cat kablolama ile teslim etmeleri gerekirdi. Ev içerisine cat kablolama yapılmadıysa vdsl üzerinden veriliyordur, bunu kesinleştirmek için müşteri hizmetleri ile görüşmeniz gerekiyor. Müşteri hizmetleri tarafından alacağınıza yanıta göre çözüm konusunda yardımcı olabiliriz.
  • bağlantı türünüzün ne olduğu bellı değıl. ?! artık fıber adı altında adsl - vdsl de satılıyor hattın telefon kablosu üzerınden mı yoksa cat kablo bağanması gereklı ona göre bağlantı türü oluşur. sıze verılen bır kullanıcı adı şıfre varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8-16 mbps in biraz üstünü millete fiber diye yediriyolar ne günlere kaldık ya.. hocam tarifenizi yazarmısınız?
  • Tone vs. geçtiğine göre telefon hattı üzerinden verilmiş ADSL yada VDSL. Bu durumda fiber modeminiz bir işe yaramaz gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kickboxer_18

8-16 mbps in biraz üstünü millete fiber diye yediriyolar ne günlere kaldık ya.. hocam tarifenizi yazarmısınız?

Aynen öyle.Superonline'da binada fiber var diyor 25mb diyor oda. Bende inandım daha önce 25mb'e kadar fiber kullandığım için bu modemle.

Dopingde aynı şeyi yaptı.Bana ne kullanıcı adı ne şifre gönderdiler. Aktivasyon yapılmamış 1 haftadır , 1 ayda zorla bağlantıyı yaptılar. Telefon hattı üzerinden adsl modem kullanacağım sanırım.

@serdarcelik adlı arkadaşımız dilerse bana özel mesaj atabilir. ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.