Şimdi Ara

Doping Hafıza Video Kaydetme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
16.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar doping hafızanın lys edebiyat setini aldım. Önümüzdeki sene mezuna kalırsam yedekte dursun diye videoları kaydetmek istiyorum. Nasıl kaydedebilirim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Doping Hafıza: Video Kaydetme, Ekran Gönderme ve İndirme Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Doping Hafıza Video Kaydetme

Video kaydetme, öğrenme ve öğretme süreçlerinde önemli bir araç haline geldi. Doping Hafıza, ekran etkinliğinizi kaydetmenize ve daha sonra incelemenize veya paylaşmanıza olanak tanıyan bir yazılımdır. Ekran kaydedicileri, eğitim materyali oluşturmak, yazılım uygulamalarını göstermek veya çevrimiçi dersler vermek için kullanılabilir.

Doping Hafıza Ekran Kaydetme Uyarısı

Doping Hafıza kullanırken ekran kaydetmeyle ilgili bazı uyarılara dikkat etmelisiniz. Bazı çevrimiçi platformlar, telif hakkı ihlallerini önlemek için ekran kaydını engelleyebilir veya tespit edebilir. Bu platformlarda ekran kaydı yapmayı denerseniz, bir uyarı mesajı alabilirsiniz.

Doping Hafıza Ekran Görüntüsü Alma

Doping Hafıza sadece ekran kaydı yapmanıza izin vermekle kalmaz, aynı zamanda ekran görüntüsü de almanızı sağlar. Bu özellik, belirli ekran bölümlerini yakalamanıza ve bunları görüntü dosyalarına kaydetmenize olanak tanır. Ekran görüntüleri, not alma, kanıt toplama veya sosyal medya paylaşımı için kullanılabilir.

Doping Hafıza Açılmıyor

Bazı durumlarda, Doping Hafıza yazılımı açılmayabilir. Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir, örneğin:

• Yazılımın uyumsuz sürümü
    • Çatışan programlar
    • Bilgisayarınızdaki virüsler veya kötü amaçlı yazılımlar

Doping Hafıza Videoları Ücretsiz İndir

Çevrimiçi olarak, Doping Hafıza videolarını ücretsiz indirmenize izin veren bazı kaynaklar bulabilirsiniz. Ancak, bu videoların telif hakkıyla korunmuş içerik içermediğinden emin olmanız önemlidir. Telif hakkıyla korunan içeriği izinsiz indirmek yasa dışıdır.

Doping Hafıza Ekran Yakalayıcı Tespit

Ekran kaydı yaparken, bazı yazılımlar ekran yakalama işlemini tespit edebilir. Bu, çevrimiçi sınavlar veya belirli yazılım programları için geçerli olabilir. Ekran yakalayıcı tespiti önlemek için özel önlemler alınması gerekebilir.

Doping Hafıza Ekran Yakalama Sorunu

Doping Hafıza kullanırken ekran yakalama sorunları yaşayabilirsiniz. Bu sorunlar, aşağıdakiler gibi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir:

• Yazılım uyumsuzluğu
    • Grafik kartı sürücüsü sorunları
    • Bellek sorunları

Doping Hafıza'nın kullanımına ilişkin bu bilgilere dikkat ederek, video kaydı, ekran görüntüsü alma ve indirme işlemlerini verimli ve etkili bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İnternet Download Manager kullanıyprum yıllardır video indirmek için de birebir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamların buraları takip ettiğinden eminim. konuyu sil ve bir daha açma bence.
  • dopinghafiza diye hesaplari vardi geçen biri konu açtı dava açacaklardı az daha dikkat edin hocam
  • Beyler her uygulamayı engellemişler var mı fikri olan böyle bilinmeyen bir uygulama?
  • Videoyu izlerken ekranı kaydedin sizde

Hypercam falan vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrystalCacik

Videoyu izlerken ekranı kaydedin sizde

Hypercam falan vardı

o gibi bilinen programlar engellenmiş :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doping Hafıza
    geçen yıl önce açıldı
    doping hafıza ?
    geçen yıl önce açıldı
    Video Çözünürlüğü Öğrenme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • koloby0223 kullanıcısına yanıt
    Kodları internetten alarak kendin yazabilirsin programı. Çok basit bir şeydi hatırladığım kadarıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: 11 Olan Adam

Kodları internetten alarak kendin yazabilirsin programı. Çok basit bir şeydi hatırladığım kadarıyla.

aynen gördüm onu visiul studio ile açmak zorundayız ama ben hazır exe istiyorum
  • koloby0223 kullanıcısına yanıt
    o zmn sende bilinmeyen programları kullan hocam :)
  • istediğin kadar program kullan indirme ihtimalin çok zor, çünkü videodaki html kod içerisinde video linkini programın algılayamayacağı bir şekilde girdiği için, program bulamayıp herhangi bir indirme imkanı sunamıyo. Ekran kayıt programı kullanırsın en sağlamından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koloby0223

quote:

Hypercam falan vardı

Programın adını değiştir,öyle aç.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: koloby0223

quote:

Hypercam falan vardı

Programın adını değiştir,öyle aç.

Ne gibi bir farklılık olacak ki , sizce ad olarak mı engellemiş
  • ekran kaydetme programı kullan video indirme yerine. ama paylaşma sakın çünkü üzerinde sana özel bir numara ve ismin beliriyor arada

• Vay beni üzerinden neredeyse 2 yıl geçmiş

Hala bu konu üzerinden mesaj geliyor konuyu okuyan arkadaşlar varsa aklınıza gelebilecek veya internette yazan 10larca yöntem sonucunda kaydetmeyi başaramadım. En basit yöntem ise yaradı o da biraz zahmetli. Bandicam indiriyorsunuz videoyu izlerken ekranı kaydediyorsunuz.

Hepinize kolay gelsin iyi çalışmalar.

• KırmızıElma K kullanıcısına yanıt
    Nereyi kazandın hocam? :D

• quote:

Orijinalden alıntı: LockdownKawhi

Nereyi kazandın hocam? :D

Muğla PDR kazandım hocam.

• Kardeş telefonu bilgisayara sabitle videoya kaydet :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.