Şimdi Ara

DOPİNG İNTERNET VE TURKNET KULLANAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar turknet veya doping internet kullanalar var mı ? varsa yorumlarını alabilirmiyim ?

• doping kullanıyorum 16 mbit paket ocak 2014 ten beri akn bile yoktu bu ayın 14 ünden beri modemdeki hız 3 e düşmeden bir hız kısıtlaması yaşıyorum arıza kaydı açtım bakalım sonuç ne olacak
  • türknet kullanıyorum 75 mbps dowlandım var ama 63 mbps dowland görüyorum
    türknet kullanıyorum 4 mbps uploadım var ama 1.50 mbps upload görüyorum
    türknet kullanıyorum müşteri hizmetlerinden memnun değilim
    türknet kullanıyorum hattım 20-25 günde açıldı
    türknet kullanıyorum faturayı online işlemlerden görüyorum ama ödüyemiyorum
    türknet kullanıyorum ödüyemedigim faturam için açma kapama ücreti (24 tl) ödedim
    türknet kullanıyorum uyanıyoruz diye reklam koymuşlar ama bizi uyutuyorlar :)
  • Diyorsun ki uzak dur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkafamatizz -- 22 Ocak 2017; 3:58:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080pHD

doping kullanıyorum 16 mbit paket ocak 2014 ten beri akn bile yoktu bu ayın 14 ünden beri modemdeki hız 3 e düşmeden bir hız kısıtlaması yaşıyorum arıza kaydı açtım bakalım sonuç ne olacak

Kopma vs gibi sorunlar yaşiyormusunuz ?
  • 60 megabit 150 akk 60tl başka paket bulsana :D
    20-25 günün sebebi ne bide araştır . Ankara telekom telefon numarası çok geç veriyor ilçe genel müdürlükleride hattı hemen bağlamıyorlar keyfi gelirse
    Fatura ödeyememe olayına bende denk geldim ama geceleğin ödenmedi gündüz iş saatinde sıkıtı olmadı.
    TT ile aynı altyapı verilen hız daha yüksek ve ucuz . 16 megabit 50 gb akk için 90 TL demek ne demek ya .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

60 megabit 150 akk 60tl başka paket bulsana :D
    20-25 günün sebebi ne bide araştır . Ankara telekom telefon numarası çok geç veriyor ilçe genel müdürlükleride hattı hemen bağlamıyorlar keyfi gelirse
    Fatura ödeyememe olayına bende denk geldim ama geceleğin ödenmedi gündüz iş saatinde sıkıtı olmadı.
    TT ile aynı altyapı verilen hız daha yüksek ve ucuz . 16 megabit 50 gb akk için 90 TL demek ne demek ya .

Sizin yaşadığınız sorun varmi. Internet kopma , ping sorunu, mh müşteriyle ilgisi alakası v.b ?
  • kkafamatizz K kullanıcısına yanıt
    Gram sorun yok :) bazen sorun oluyor ama Türknetle alaksı yok onunda il ilçe genelinde oluyor . Türktelekomdan kaynaklı oda zaten. Türknet telekomdan altyapı olarak fark kesinlikle yok telekomun kablosu telekomun fiberi yani :D detaylı araştırdım ben burada (il genel müdürlüğünde bulunan cihazların mac adreslerine kadar) tamamen aynı altyapı. Bundan Önce TTPrime müşterisiydim onun çağrı merkezi çok hızlı yanıt veriyordu tek faydası o. Turknete geçişde yaşarsanız bunun turknetten kaynaklanmadığına emin olabilirsiniz otomatik işliyor sistemler zaten ama TT de adamın sistemine benim kablomu bağlaması için bilgi düştüğü halde bağlamıyordu mesala bu gibi sorunlar olabiliyor bunun da turknetle alakası yok . Haklarınızı ve karşınızda bulunan yetkiliye hatalarını söylerseniz eve gelene kadar kablo bağlanmış internet gelmiş olur :) Google da turknet deneyimiz diye araştırabilirsin.
  • quote:

Gram sorun yok :) bazen sorun oluyor ama Türknetle alaksı yok onunda il ilçe genelinde oluyor . Türktelekomdan kaynaklı oda zaten. Türknet telekomdan altyapı olarak fark kesinlikle yok telekomun kablosu telekomun fiberi yani :D detaylı araştırdım ben burada (il genel müdürlüğünde bulunan cihazların mac adreslerine kadar) tamamen aynı altyapı. Bundan Önce TTPrime müşterisiydim onun çağrı merkezi çok hızlı yanıt veriyordu tek faydası o. Turknete geçişde yaşarsanız bunun turknetten kaynaklanmadığına emin olabilirsiniz otomatik işliyor sistemler zaten ama TT de adamın sistemine benim kablomu bağlaması için bilgi düştüğü halde bağlamıyordu mesala bu gibi sorunlar olabiliyor bunun da turknetle alakası yok . Haklarınızı ve karşınızda bulunan yetkiliye hatalarını söylerseniz eve gelene kadar kablo bağlanmış internet gelmiş olur :) Google da turknet deneyimiz diye araştırabilirsin.

Bende turknet bağlatmayı düşünüyorum nasip olursa. Peki ttnetin verdiği vdsl modemi turknet için kullanabilirmiyiz bunun hakkında bi bilginiz var mı acaba ?

Modemin arayüzüne girin. Oradan kullanıcı adı girerken @turknet yazılabiliyorsa tabiki ama yazılamıyorsa yeni modem almanız gerekebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULTILIX -- 22 Ocak 2017; 20:29:29 >
  • doping aldım 2 hafta oldu..sımdılık sorun yok..kopma flan da yok kullandıgım zaman ıcınde...akbank free kampanyasından almıstım 24 mbit 35gb aknlı yalın pakete 42.90 odeyecegım.
  • quote:

Modemin arayüzüne girin. Oradan kullanıcı adı girerken @turknet yazılabiliyorsa tabiki ama yazılamıyorsa yeni modem almanız gerekebilir

Deneme şansım malesef yok. Ikinci el satilanlar uygun oluyor eger kullanilabiliyorsa almayi düşünüyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

doping aldım 2 hafta oldu..sımdılık sorun yok..kopma flan da yok kullandıgım zaman ıcınde...akbank free kampanyasından almıstım 24 mbit 35gb aknlı yalın pakete 42.90 odeyecegım.

İnternet bağlantınız kaç günde geldi acaba ve 24 mbit hızı alabiliyor musunuz ?
    76 alıyorum ben benim 7 iş günü içinde bağlandı . Google detaylı bilgiler var
  • quote:

76 alıyorum ben benim 7 iş günü içinde bağlandı . Google detaylı bilgiler var

Bana da 7 is günü icersinde bağlantınız gerçekleşir evraklarınız ulaştıktan sonra diye bilgi verilmişti. İnternette çoğu olumsuz olduğu için aktid olarak kullananların görüşlerini öğrenmek istemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkafamatizz

quote:

doping aldım 2 hafta oldu..sımdılık sorun yok..kopma flan da yok kullandıgım zaman ıcınde...akbank free kampanyasından almıstım 24 mbit 35gb aknlı yalın pakete 42.90 odeyecegım.

yaklaşık 1 haftada geldi belki daha kısa...sıfırdan baglattım...22.5 mbit gelıyor yaklaşık..
  • quote:

quote:

quote:

yaklaşık 1 haftada geldi belki daha kısa...sıfırdan baglattım...22.5 mbit gelıyor yaklaşık..

Teşekkür ederim hocam.
  • ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    parasını ödüyorsam bana o hizi vermek zorunda yok 60 mbps 150 gb akk 60 tl başkasını bul vs diyorsun da mal gibi koyun gibi ses çıkarmazsan daha da kötüye gider durum sen memnun olabılırsın ama ben paramın ve bana taahhüt edilen hizi istiyorum
    böyle salak saçma mesajlar atıp adamın canını sıkmayın iyi 60 mbps verdi 150 de akk var taahüt yok ses çıkarmayalım oh ne ala vodafone da benden taahhüt almiyor türkcell de boş boş konuşmayın
    edit: 60 değil 45 tl ödüyorum
    45 tl ödüyorum diyye ses çıkartmayalım mi yani nedir bu şükür etme çabanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreylcn06 -- 23 Ocak 2017; 13:16:57 >
  • Sesini ozaman isim olan firmaya değil Türk telekoma çıkar. Altyapıyı çeken adam söyledi sen satarsan telekomu elin adamına süründürecek kadar hizmet verir dedi. Ülke içinde TT den başka altyapı yok ne yapabiliriz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1080pHD

doping kullanıyorum 16 mbit paket ocak 2014 ten beri akn bile yoktu bu ayın 14 ünden beri modemdeki hız 3 e düşmeden bir hız kısıtlaması yaşıyorum arıza kaydı açtım bakalım sonuç ne olacak

Kopma vs gibi sorunlar yaşiyormusunuz ?

tip 7 kabine yakınsan hiç bir sorun olmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.