Şimdi Ara

Doping Sahtekarlıgı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ttnet'ten aradığını söyleyen bir bayan Ttnet'le olan 2 yıllık sözleşmemin dolduğunu ve yeni bir kampanyalarının olduğunu benimde bundan faydalanabileceğimi söyledi. 6 ay boyunca 29 TL 18 ay boyunca 39 TL ödeme yapacağımı söyledi, bende kabul ettim.

Yeni bir sözleşme formu dolduracaklarını söylediler, bende dayımı tembihledim bu gün gelecekler ve sözleşme imzalatacaklar diye oda bana güvenerek imzaladı. Eve geldiğimde internetimin kapanmış olduğunu gördüm ve hemen Ttnet'i aradım onlarda internet sağlayıcımı değiştirmiş olduğumu ve Milleni.com internet sağlayıcısına geçtiğimi söylediler.

bunun aynısı benım basımada geldi.nasıl kapattırabılır.4-5 kere ısrarlı bir şekilde arandıktan sonra babama kabul ettirip bir şekilde sözleşme imzalatmışlar. Ttnet iptal olup doping acılmıs modem geldi.Ev telefonu ve interneti ben kullanıyorum.Şuan doping kullanıyorum ve 1 hafta oldu.yerleri istanbulda ben ankarada oldugum için gidemiyorum.şikayet var.coma yazsam etkisi olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeR-6 -- 27 Haziran 2012; 0:28:05 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.