Şimdi Ara

Doritos Gavurdağı Salatası Tadında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce film izlerken bir paketini bitirdim, tadını çok beğendim. Fikri veren hanım ablanın ellerinden öpüyorum. 3 finalist varmış. Biri bu birisi haydari diğeri de zeytin kekik. Diğer ikisini deneyen var mı nasıldır tadları?

• Resim felan yokmu merak ettim nasıl birşey..
  • ismi garipmiş
  • http://www.tytz.com/hisselitatlar/ adresinde diğer çeşitleri var. Anladığım kadarıyla doritos ve oy verenler 3 finalist belirlemiş.
  • bende alcam alcam diyorum bu doritosları bi türlü alamadım...
  • finalistler ekteki ürünler...

yaklaşık 15 gün önce açıklandı finalistler ama paylaşmamamız istendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fake Hunter -- 13 Mart 2010; 13:49:36 >
  • menemenliyi gören duyan var mı ya?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ulannasıl canım çekti.3 nünde tadı bence çok güzeldir.trakya-g.doğu anadolu-ege diye ayırmışlarya karadenizliler yakında hamsili doritos felan çıkarırlarsa şaşmayın.
  • Bizim buralarda göremedim görürsem Antep'in Gavurdagı salatalısına bakam bi

Topragımıza sahip çıkak ææmmm
  • zeytin kekik mi
    benim domates beyazpeynir zeytin kekik tadımı beenmediler bunu mu beğendiler :(
    ayıp ya
  • Bizim buranın gavurdağı salatası meşhurdur, eminim güzel empoze etmişlerdir doritosun içerisine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azap

Bizim buranın gavurdağı salatası meşhurdur, eminim güzel empoze etmişlerdir doritosun içerisine

Bayağı bir keskin tadı var. Ben çok beğendim. Zaten domates ve acılı şeyleri severim inşallah üretimine devam ederler.

@huso_2002 hacı naapmışsın sen öyle? Herşeyden koymuşsun içine.
  • oha haydari doritos
    rakı yanında denemek lazım
  • Hemen gidip stok yapıcam, diğerlerine bakayım. Haydi görüşürüz ben markete kadar kaçtım
  • Off gavurdağı salatası ne güzel olur bol cevizli nar ekşili canım çekti şimdi
  • 3 paketinide aldım en berbatı gavurdağı salatalıydı bedava verseler almam. en güzeli ise haydarili olanıydı.
  • Ya dün buraya bu tadın yapımcısı kadın yorum yapmıştı. Sırf onun için üye olmuştu kadın. Silmiş dh yönetimi. Oy istedi diye mi silindi acep?

@propescia ben çok beğendim ya. Hani zevkler tartışılmaz zaten de. Böyle domatesli keskin bi tadı var. Diğerlerini en kısa sürede denicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 13 Mart 2010; 13:42:08 >
  • Utanmasalar yaprak sarması tadında yapacaklar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.