bunun bir anlami olmali arkadaş ,kuzeyimizde rusya-ukrayna batimizda yunanistan guneyimiz zaten belli ortadogu, dogumuzda ermenistan-azerbaycan bu nedir arkadas kendimi bildim bileli savaş tamtamları hep kulağımızda çalıyor. |
Dört bir yanimizda savaş çanlari
-
-
Hepsi siyonistlerin oyunları hocam yavaş yavaş ülkemize doğru geliyorlar ülkemizi kendi aralarında paylaşacaklar. Neyseki reis hepsinin planını engelledi
-
Savaş bu şartlarda kaçınılmaz ama olacağını sanmam. Dünya artık yeni bir düzen arıyor, süper güçler ayakta kalabilmek için piyonları harcıyorlar. Bize savaş açabilecek cesaretlerinin olduklarını sanmıyorum, 20. yüzyıl osmanlısı yok karşılarında
-
Bide görünmez düşmanlarımız var onları unutma -
Ne yaşıyorsun ? Yani, sana kim niye savaş açsın ? Sahte düşmanlar, yalandan da şundan bundan güçlüyüz deyip ego mastürbasyonu yapıyorsunuz
-
Ağlamaya devam. TC askeri çok güçlü. -
Yazık size, saçmalığınızı söyleyince milleti hdp chp kkk diye saçma sapan hain ilan ediyorsunuz, o sınıfa koyuyorsunuz. Dediğimin bununla alakası yok halbuki. Kafanız ayık gezdiğinizi sanmıyorum, trollük yapacağım diye diye kafanız gitmiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X