Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Dört çekirdeki Işlemci Sorunu - Acil Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Dört çekirdeki Işlemci Sorunu - Acil Yardım !

Üstadlar dört çekirdekli işlemcim malesef tek çekirdek olarak gözüküyor.... Bios Update edeyim dedim bu sefer de 2. resimdeki hatayı aldım...

sebebi ne olabilir ? bi dünya para verdik, şu işe bak bari iki çekirdek gözükse acilen yardımlarınızı bekliyorum...

NOT : Win 7 x86 RTM kullanıyorum...

• ati over drive kurulumu kuruluysa kaldır.
  • anakarttın marka ve modeli ne ?
  • öle bios update olmaz ki :!
  • Core i7 920 windows ortamında 8 çekirdek olarak görüyor.

Resimdede gördüğün gibi everestte 8 çekirdek olarak görüyor sende everestten CPU bölmesine bakarak kaç çekirdek gördüğünü görebilirsin.

Ayrıca bios update öyle yapılmaz. 1 Mevcut bios sürümün nedir? 2 Anakartının marka modeli nedir?
  • Bios dosyasını flash diske atın. Bilgisayarı yeniden başlatın biosa girin. Daha sonra F8 tuşuyla QFlash açın. Update BIOS from drive ı seçip, flash diski gösterin. QFlash ile biosun güncellenmesi bekleyin. Sizin yaptığınız şekilde bios güncellemesi yapılmaz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regor -- 31 Temmuz 2009; 12:26:59 >

• Gigabyte Anakart kutusundan çıkan CD & DVD içeriğinde BIOS diye bir program var onu kurmanızı tavsiye ederim. Eğer güncelleme varsa otomotik modeline göre bulup yüklüyor. Disket artık tarih oldu, extradan uğraşmanıza gerek yok..

Örnek:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci değişimi yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.