Şimdi Ara

dortmund city elele beni...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu 2 takıma ne söylesem azdır..Bugün beni batırdılar yarına iddaa oynayacak param kalmadı o biçim..

Cuma günü yaptığım kuponda hepsi tutu bi tek dortmund maçı bugüne sarktıydı...ona güvenerek elimdeki bütün parayı bugun sistem kupona bastım...Ama evdeki hesap çarşıya uymadı 85. dakkada gitti gol yedi dortmund
    sistem kuponumdada cityle tottenham maçına üst vermiştim onlarda o kuponumu yatırdı...

ben bugünü hiç sevmedim anlicanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _tanten_ -- 23 Ocak 2011; 0:56:46 >

• çok pis moralim bozuldu ya...bu kadar kaybettiğim olmuştu da fake yemek koyuyo adama
  • sorma bende bugün kendi takımımdan 2,4 oran kaptım ama m. ciyt den yattım 90 dakika ekrana kilitlendim acaba çevirirmi diye ama olmadı bu takım ligde 3. sırada birde
  • Kardeş Dortmund maçına 300 lira yatırdım ve yattı, boşver üzülme.
  • Stutgartın puan alacağı belliydi,ikinci yarıya başlamadan önce çok kötü puana sahiptiler.Geçen hafta mainz'ı yendiler ve toparlanma sinyalleri verdiler.Bu haftada dortmundla berabere kaldılar ve kendilerine geldiler.

Aston Villa 17. sıradaydı ve bu maçtan puan çıkarmak zorundaydı.Eğer maçı kazanmasalardı düşme potasına gireceklerdi ve maçı 1-0 kazandılar.

Kupon yaparken detaylı araştırma yapmak şart.
  • ingiltereye oynamayın çok süpriz oluyor. arsenal city cok iyi gidiyordu iddaa oynadım yatdı. chelsea cok iyi başladı ben oynamaya basladım adamlar dagıldılar:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.