Arkadaşlar bu modemin asıl modeli billion 7202G modeliymiş bende bu modelin firmwaresini çektim upgrade etttim. ancak çektiğim firmware aynı modemin wireless olmayan modeli içinmiş. Bu nedenden wireless kullanılamıyor upgrade bölümünden doğru dosyayı yükleme çalışıncada wrong firmware gibi bişey yazıp upgrade %3 e gelince duruyor. benim bir şekilde bu problemi çözmem lazım ama nasıl? Modemim artık kendini 7202 modeli olarak sandığı için 7202G modelinin firmwaresini kabul etmiyor lütfen yardım edin ne olur.
Arkadaşlar yardım edebilecek kimse yokmu konu çok acildi
Firmware update her cihaz için risk unsuru taşıyan bir işlemdir..Eğer doğru firmware'i yükleyemiyorsanız yapabileceğiniz çok da birşey olduğunu sanmıyorum.Firmware indirdiğiniz site neresi?Bir adres verir misiniz?
O adreste yanlış firmware yükleyince yapılacaklar yazmıyor mu?
Belki fikir verir. USR lerde reset düğmesine 10 sn den az basınca reset 10 -30 sn basınca fabrika ayarları 30 sn den fazla basınca firmware siliniyordu. (Telnet vs. yöntemlerle tekrar firmware yüklenirdi)
quote:
Orijinalden alıntı: Akinci
O adreste yanlış firmware yükleyince yapılacaklar yazmıyor mu?
Belki fikir verir. USR lerde reset düğmesine 10 sn den az basınca reset 10 -30 sn basınca fabrika ayarları 30 sn den fazla basınca firmware siliniyordu. (Telnet vs. yöntemlerle tekrar firmware yüklenirdi)
Sağol dostum ama buda sorunu çözmedi Bende modemin internet arayüzünde görünmesede adres satırına wireless bölümünün adresini yazıp ayarlarını yaptım şu an için wireless bağlantım var yinede firmwareyi düzeltebilsem iyi olacak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme