Şimdi Ara

Dostlar uzmanlar internet kafe için acil öneri bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var

Bir arkadaş internet kafe açmayı planlıyor bütçe büyük değil en iyi bütçeye -şimdilik- en iyi sistemi toplamaya çalışacağız.

Özelliklere geçmeden önce burdaki kafelerde öyle çok fazla ahım şahım oyunlar yok ve ilk açılışta bir müddet için pes6, fifa 07, nfs carbon, gta, cs ve bu ayarlarda oyunlar kurmayı planlıyor arkadaş...

Özellikler

ASUS M2A-VM AMD690G DDR2 SES+VGA+GLAN+SAT2+16X 940 (x1250 bu oyunlara yetermi)
    AMD CPU ATHLON 64 X2 3600+ (1.9GHz) 940 Pin D.Core
    RAM 1 GB 667 MHZ DDR2 X 2 (ADET) = 2 GB
    SAMSUNG 160 GB 7200 RPM 8MB
    DATRON 19 H982D LCD MONITOR -->http://www.datron.com.tr/datron/urundetay.php?malkodu=MN.DA-H982D
    350 wattlık normal bir kasa (ileride asus, aopen gibi gerçek wattlı bir kasa almasını önerdim)

2 gb ram fazlamı sizce, Datron 19" monitör fiyatı ile markalı 17" lcd ler ile aynı size bu monitör nasıldır ayrıca bu monitörün güç kaynağı dahilimi,haricimi monitör hakkında bilgisi olan kullanan arkadaşlardan bilgi bekliyoruz..

Önerilerinizi bekliyoruz Allah rızası için bir yardım edin şimdiden teşekkürler sistem 1 hafta içinde alınacak.

• ekran kartı nerde onboard grafiğe gveniyorsan onunla ancak futbol oynarsın.

amd 3600x2+
    msi 690g fih
    1 gb ddr2 667
    120 gb hdd sata
    7300gt - 7600gt - x1650xt üçünden biri
    asus 350 watt
  • Bence ekran kartı olarak HD2600XT olmalı. Üstte önerilen ekran kartlarının hiçbirini önermiyorum. Onun dışında cafe için sistem gayet uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 8 Ağustos 2007; 5:21:39 >
  • Onboard ekran kartı pes6, fifa 07, nfs carbon, gta, cs gibi oyunlara yeterli gelmezmi en azından arkadaş biraz para kazanıncaya kadar :)
  • söylediklerinden sadece fifa 2007 oynarsın diğerleri mümkün değil.

hele carbonu tamamen unut.

bence şöyle yap onbord un kaldıracağı oyunları koyarsın pcye bir iki strateji , futbol basketbol , daha az grafiğe sahip araba yarışları cs yide düşük çözünürlük çalıştırır herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncaysanli

söylediklerinden sadece fifa 2007 oynarsın diğerleri mümkün değil.

hele carbonu tamamen unut.

bence şöyle yap onbord un kaldıracağı oyunları koyarsın pcye bir iki strateji , futbol basketbol , daha az grafiğe sahip araba yarışları cs yide düşük çözünürlük çalıştırır herhalde.

Öncelikle teşekkür ediyorum kısa bir araştırma yaptım forumda carbonu daha kısası fifa2007 ve birkaç strateji harici oyunları unut diyorsun amahttp://forum.donanimhaber.com/m_14038440/mpage_1/tm.htm burada oynanabildiği yazılmış hatta orda bu onboard (x1250 , x550 ayarında bir kartmış) ekran kartı ile oynadığını söyleyen arkadaşların oyun listesi

fifa2007
    prince of persia two thrones
    prince of persia warrior within
    need for speed carbon
    lord of the rings 2
    pes6
    far cry

Tabi full ayarlarda değil bu oyunlar bir müddet sanki idare eder gibi geliyor ama arkadaşımı yanlış yönlendirmekde istemem birkaç öneri daha bekliyorum en azından bu anakarta sahip onboard kullanan arkadaşlardan sonra kendisi karar versin.

Monitör hakkında görüşü olan arkadaş varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gececi_78 -- 8 Ağustos 2007; 6:24:40 >

• M2a-vm şu an önümde duran makinede var. Ekran kartı desktop u zor gösterir. Oyun filan oynatmaz. Ama stabilitte olarak iyidir. İşyerimde 1 senedir kullanıyorum tık yok. 5 sene önce çıkan oyunları oynatırmı bilmem ama son 2 sene içinde çıkanlarla adım atmaz bu. Müşteriler gelip karbon isteyecek. O zaman ne yapacaksın? Bizim makinelerimiz karbonu kaldırmaz dedinmi bir sonraki gün 2900xt taksan o müşterileri bulamazsın bir daha. Ram ı 2 gb alacağına 512 al aradaki 1.5 gm ram farkına ekran kartı al bence. Ram ın 512 ya da 2 gb olması ilk planda hiç önemli değil bence kafede. Hem ilerde tek tek para kazandıkca alınıp takılabilir. Fikrim bu. Şimdiden hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.