Şimdi Ara

dosya adi.exe virusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Flas disk kaynakli bir virus hem flash diski hem pc yi esir almis durumda. Dosyalarin orjinallerini gizleyerek yerine sonu exe ile biten cakmalarini koyuyor. Suanda flas diskteki resimleri kurtarmaya calisiyorum ornegin resim.jpg olan dosyayi gizleyip resim.exe yapiyor. birkac kez combofix ile temizleme girisimim oldu ama pc kitlendi. AVG nin 30 gun deneme surumunu kurarak tarattim pc yi ve flas diski temizledi gozukuyor. Ama bu seferde temizlik yapilan bolgedi orjinal dosyalari goremiyorum 100 resimlerden bir iki tanesi var. Klasor ozelliklerinden gizli dosyalari goster ve sistem dosyalarini goster seceneklerini Aciyorum ama gozukmuyor. Bu arada flas disk taramadan oncekiyle hemen hemen ayni dolulukta . Ne tavsiye edersiniz

Saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bak şimdi git bir arkadaşına bir tane cd ye bir linux dağıtımı kurun(ubuntu-xubuntu-pardus vsvs) sonra bu cd ile bilgisayarını boot et ve resimlerini yeni bir flash belleğe yapıştır(tabiki .exe leri değil) sonra her şeye format at

edit: Daha rahat anlaman için

bir arkadaşının bilgisayarından şu işlemleri yap
    1- Buraya tıkla ve indir
    2- Bu linki takip et
    3- Yazdırdığın cd yi kendi bigisayarında boot et
    4- Flashını tak dosyalarını kurtar ve bilgisayarına komple format at
    5- Flashı silmeyi unutma

İyi Forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheContact -- 23 Ocak 2014; 19:28:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome.exe virüsü
    12 yıl önce açıldı
    EXE EDİTORLERİ YARDIM
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.