Bildirim
Dosya dönüşümü ...( SS )
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sorunla ilgili konuya biraz bilgi verirseniz daha kolay yardım alırsınız.. Resimdeki bir program hatasımı nedir ?
Ayrıca konu başlığınız revize edilmiştir ... Lütfen konu açmadan önce sayfanın altında yada imzamdaki bölüm kurallarını okuyunuz -
Bellekten pdf dosyası açmak istiyorum ama sürekli bu ekran geliyor. Belgeler açılmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
xxxxxxxxxx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 19 Haziran 2020; 11:29:46 > -
pdf dosyalarını açmak için Adobe Reader kullanabilirsin.
http://get.adobe.com/tr/reader/ -
Adobe Reader zaten yüklü internetten pdf yi word e dönüştürmüştüm ama bununla ilgisi var mıdır bilmiyorum çünkü dönüştürmediğim pdf ler de açılmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
adobe reader yükle açılır
edit: yüklü olduğunu sonradan gördüm
önce word dosyasını ofis ile aç eğer pdf ye çevirmek gerekliyse wordde farklı kaydet ile pdf olarak kaydet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 11 Aralık 2014; 16:15:19 > -
Yüklü arkadaşım reader zaten -
sorun çözüldü -
nasıl çözdün ? -
adobe reader yüklü fakat office ile açmaya çalıştığından kaynaklı gibi.
Birlikte açtan adobe reader seçtiğinde açılmıştır büyük ihtimalle.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X