Şimdi Ara

DOSYA İSİMLERİ YEŞİL ÇIKIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, bir sorunum var umarım beraber bir çözüm bulabiliriz. Gerci ben bulamadim ama :)

Arkadaslar benim Pc ye format attik, atmadan önce bazi dosyalari kurtarmak adına D' ye atmistik. Formattan sonra Pc yi tekrar açtığımda yazmış oldugum bazi yazıların isimleri yesil cikmaya basladi. Acmaya calistiğimda ise açılmadı. Daha önce sifrelemis olma ihtimali ve word 2003 olarak kaydetmis oldugum dosyaları 2007 de acmanın verdigği hata olabilir diye düsünüyorum.

Yardımınıza muhtacım...

• Dosyalarını windows aracılığı ile şifrelemişsin anlaşılan. Dosyalarını açmanın tek yolu ise geçerli güvenlik sertifikasıdır ki onuda format atarak silmişsin anlaşılan. Bir ara benimde başıma gelmişti. Sertifika olmadan açamassın diye biliyorum. Ve o sertifikada format atınca gitti. sen bir google'dan araştır belki bişeyler bulabilirsin ama fazla ümitlenme derim. ben çok uğraşmıştım ama bi türlü yapamamıştım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Dosyalarını windows aracılığı ile şifrelemişsin anlaşılan. Dosyalarını açmanın tek yolu ise geçerli güvenlik sertifikasıdır ki onuda format atarak silmişsin anlaşılan. Bir ara benimde başıma gelmişti. Sertifika olmadan açamassın diye biliyorum. Ve o sertifikada format atınca gitti. sen bir google'dan araştır belki bişeyler bulabilirsin ama fazla ümitlenme derim. ben çok uğraşmıştım ama bi türlü yapamamıştım...

arkadaşın da dediği gibi sertifika anahtarını almamışsın gibi görünüyor. bu olay 3-4 yıl önce XP zamanında benim de başıma gelmişti. Microsoft'u bile aramamıza yardım almamıza rağmen bir netice alamamıştık. Çok kuvvetli bir şifreleme algıritması var.
    O anahtar olmadan o dosyalar bir çöp.
    Geçmiş olsun.!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.