Şimdi Ara

dosya klasörü kopyalama hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc nin windowsu çöktü ve format atmam gerekıyor.ama hdd içinde cok önemlı dosyalarım var.fakata baska pc ye de taksam hdd yı o kılasöre ulasamıyorum.hata verıyor.kıtlenmış sanırım..yenı wındowskurdum ondada acmadı.. kılasörün içine hiç bı turlu gıremıyorum...içinde dosyalar var. nasıl gırebılırım yardım beklıorum...

yazmaya karşı korumalı dıyar fakata ne yapsamada acmıor.engellemeyı kaldırsamada olmuyor.!!!

resım burdaa

dosya klasörü kopyalama hatası

• quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

http://www.pcnet.com.tr/forum/yazilim/128212-windows-xp-erisim-hatasi.html

burdakılerın hepsını denedım ama sonuc sıfır.ve aksine harddısktende silemıorum bu klasörü

• arkadasim o hata genelde yusuf kullanicisinda şifre oldugu için verir sanirim xp de yusuf kullanicaisinda şifre vardi bunun içindeki dosyalari kurtarmak için hdd kurtarıcı programlarla alirsin bir baska yolu dısk ikiye bolük ise 2 partitiona xp kur yusuf diye ac kullanici adini ve ayni şifreyi koy alirsin ama programla alirsin dosya recovery ıle
  • Administrators grubunun üyeleri, dosyaları şifreleyen kişi tarafından şifreleme öncesinde kurtarma aracıları olarak atanmamışlarsa dosyaların şifrelerini kaldıramaz.

NOT: Aşağıdaki adımları kullanabilmeniz için, dosyayı şifreleyen kişi veya atanmış bir kurtarma aracısı olmanız gerekir. Şifrelemeyi kaldırma yetkiniz yoksa, aşağıdaki hata iletisini alırsınız:
    Öznitelikleri Uygulama Hatası
    Aşağıdaki dosyaya öznitelikler uygulanırken bir hata oluştu:

Yol:\Dosyaadı

Erişim reddedildi
    Bir dosyanın şifrelemesini kaldırmak için:
    1. Windows Gezgini'ni kullanarak, şifresini kaldırmak istediğiniz dosyanın bulunduğu konuma gidin.
    2. Şifrelenmiş dosyayı sağ tıklatın ve sonra Özellikler'i tıklatın.
    3. Genel sekmesinde Gelişmiş'i tıklatın.
    4. Veriyi korumak için içeriği şifrele onay kutusunu tıklatıp temizleyin, Tamam'ı tıklatın ve sonra yeniden Tamam'ı tıklatın.

Üste

Klasör Şifrelemesini Kaldırma
    NOT: Aşağıdaki adımları kullanabilmeniz için, dosyayı şifreleyen kişi veya atanmış bir kurtarma aracısı olmanız gerekir. Şifrelemeyi kaldırma yetkiniz yoksa, aşağıdaki hata iletisini alırsınız:
    Öznitelikleri Uygulama Hatası
    Aşağıdaki dosyaya öznitelikler uygulanırken bir hata oluştu:

Yol:\Dosyaadı

Erişim reddedildi

1. Windows Gezgini'ni kullanarak, şifresini kaldırmak istediğiniz klasörün bulunduğu konuma gidin.
    2. Klasörü sağ tıklatın ve ardından Özellikler'i tıklatın.
    3. Genel sekmesinde Gelişmiş'i tıklatın.
    4. Veriyi korumak için içeriği şifrele onay kutusunu tıklatıp temizleyin, Tamam'ı tıklatın ve sonra yeniden Tamam'ı tıklatın.
    5. Öznitelik değişikliğini onaylamanız istendiğinde:
    • Yalnızca klasörün şifresini kaldırmak isterseniz, Değişiklikleri yalnızca bu klasöre uygula'yı ve sonra da Tamam'ı tıklatın.
    • Klasörle birlikte varolan klasör içeriğinin de şifresini kaldırmak isterseniz, Değişiklikleri bu klasör içine, alt klasör ve dosyalara uygula'yı ve sonra da Tamam'ı tıklatın.

(alıntıdır)

Umarım faydalı olur,

Kolay gelsin..

• Tüm seçenekleri denedim, ama sonuç olamadım neredeyse tüm forumları dolaştım. En sonunda bir çözüm buldum, aslında çok basit, windows çalışan bir dosyayı hiçbir şekilde silmenize izin vermez, klasör veya dosya adını veya onu çalıştırdığını düşündüğünüz uygulamayı görev yöneticisi/işlemler sekmesinden bulup sonlandırın, sonra muhtemelen hiçbir problem kalmayacak. Dosyayı halen silemiyor veya taşıyamıyorsanız komut satırından basit bir kaç komut girerek kesin olarak yapabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 dosya verileri bozuk hatası
    3 yıl önce açıldı
    Winrar Arşiv bozuk hatası
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.