Şimdi Ara

Dosya kurtarma hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Harici diskteki dosya veya belgeyi, Harici diskte açıp kaydettiğimiz zaman, profesyönel hdd kurtarma programları ile bilgisayarımızda bulunan sabit disk sücüsündeki dosyaları geri getirsek , harici sürücüdeki işlem yapılan dosya veya belgeleri de geri getirebilirmiyiz? Böyle birşey olur/olabilir mi?

Lütfen bilgili arkadaşlar ciddi cevap verirse sevinirim.
    Teşekkür ederim.

• yokmu bir bilen ?
  • xxpenguenxx X kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle geri gelmez. Büyük ihtimalle diyorum çünkü bazı durumlarda RAM yetersiz kalırsa işletim sistemi hard diskte pagefile.sys adında bir dosya oluşturur.
    Hali hazırda Ram de çalışan programların verileri diske yazılır. Bu durumda harici diskten çalıştırdığınız dosyanın tamamı olmasa da bazı bölümleri diske kaydedilmiş olur.
    Diğer bir konu dosyanın kendisi geri gelmese bile böyle bir dosyanın daha önce açıldığı anlaşılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hd_doctor

Büyük ihtimalle geri gelmez. Büyük ihtimalle diyorum çünkü bazı durumlarda RAM yetersiz kalırsa işletim sistemi hard diskte pagefile.sys adında bir dosya oluşturur.
    Hali hazırda Ram de çalışan programların verileri diske yazılır. Bu durumda harici diskten çalıştırdığınız dosyanın tamamı olmasa da bazı bölümleri diske kaydedilmiş olur.
    Diğer bir konu dosyanın kendisi geri gelmese bile böyle bir dosyanın daha önce açıldığı anlaşılabilir.

Peki üstâdım, sabit hdd'den İnternet geçmişini silip temizlesek Profesyönel dosya kurtarma programları ile geri getirebilirmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxpenguenxx -- 8 Aralık 2013; 17:33:53 >
  • xxpenguenxx X kullanıcısına yanıt
    İnternet geçmişi dediğiniz şey aslında tarayıcıların kendi çalışma sistemine göre oluşturdukları dosyalar içerisinde sakladığı verilerdir. pek tabi diğer dosyalar gibi bunlarda silindikten sonra kurtarılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hd_doctor

İnternet geçmişi dediğiniz şey aslında tarayıcıların kendi çalışma sistemine göre oluşturdukları dosyalar içerisinde sakladığı verilerdir. pek tabi diğer dosyalar gibi bunlarda silindikten sonra kurtarılabilir.

peki kalıcı olarak silmek için ne yapmak gerek ? tavsiyeleriniz nelerdir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.