Geçen cumartesi direksiyon sınavımı geçtim dosya haftaya pazartesi hazır olur mu? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHEC -- 5 Aralık 2020; 19:2:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dosya ne zaman hazır olur?(Ehliyet Geldi)
-
-
Dosyadan hala haber yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHEC -- 13 Kasım 2020; 14:24:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala mı hocam -
Geldi hocam ama nüfus müdürlüğünden randevu alamıyorum her yer %100 dolu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHEC -- 29 Kasım 2020; 19:49:51 > -
Sınavdan kaç gün sonra geldi hocam ve randevuya nerden bakıyoruz -
Yaklaşık 16 17 gün sürdü hocam dosyanın hazır olması, randevuyu da randevu.nvi.gov.tr'den alıyorsunuz. -
Ehliyetime kavuştum
Hocam dosya kaç günde gelmişti sizin rica etsem aşamaları anlatır mısınız -
Dosyanın gelmesi 2 haftayı buldu hocam, o sırada coronaya yakalandığım için gidip alamadım. Şehire göre dosyanın gelmesinin ne kadar süreceği değişiyor. Dosyayı alıp nüfus müdürlüğü harçlarını yatırdıktan sonra randevu aldık herhangi bir ilçeden 3 Aralık'a. Nüfus müdürlüğünde işiniz kısa sürüyor, parmak izi alıyorlar ve dosyanıza bakıyorlar. Benim kimlik kartıma ehliyeti kopyaladılar, ayrı randevu almaya gerek kalmadı. 4 Aralık'ta ehliyetimi basıp kargoladılar, bugünde sabah elime ulaştı.
Hocam benim de bugün tam 2 hafta oldu sınavı gireli ama henüz kurs benimle iletişime geçmedi gidip sormayı düşünüyorum dosyayı sizce ne yapayım -
Arayıp sorun hocam unutmuş olabilirler. Bende arayıp sordum beni aramamışlardı geldi diye. -
hocam nüfustan nasıl randevu bulabildiniz, ne zaman baksam her yer dolu.Randevuların yenilendiği belirli bir saat var mı özellikle gün içinde o saatlerde kontrol etsem?
-
+1
-
Hocam internetten okuduğum kadarıyla sistem sabah 9'da yenileniyor demişler ama o saatlerde herhangi bir yenilenmeye denk gelmedim. Boş bir ilçe görünce yapıştırdım direk. Akşam %100 dolmuştu.
Hocam harcı pttden yatırmayı düşünüyorum ziraat mobilden de oluyor sanırım 988 lira acaba ordan yatırsam mı -
quote:
Orijinalden alıntı: MHECHocam internetten okuduğum kadarıyla sistem sabah 9'da yenileniyor demişler ama o saatlerde herhangi bir yenilenmeye denk gelmedim. Boş bir ilçe görünce yapıştırdım direk. Akşam %100 dolmuştu.
Hocam e-sınavdan kaç gün sonra direksiyon dersi aldınız? 1 ay oldu e sınava gireli hala ses yok.
-
25 Eylül'de e sınava girdim 8 Kasımda direksiyon dersleri başladı.
Edit: 8 Kasım değil 1 Kasım yanlış bakmışım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHEC -- 12 Aralık 2020; 18:9:59 >
O kısımla ben ilgilenmediğimim için birşey söyleyemeyeceğim hocam, atm dışında yatırılmıyor diye biliyorum
Anladım teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X