Şimdi Ara

Dosya silememe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, normal bir dosya açıp adını alt' a basarak 255 'e tıkladıktan sonra dosya neden silinmez... (Yardımcı olursanız sevinirim)

• dediğini anlamadım
    alt a basarak dosya adını 255 mi yazdın?
    alt a basarak niye yazdın?
  • Evet. Masaüstünde bir klasör açıyoruz ,açtığımız klasörün adını ad değiştirden alt 'ye basıp 255' e tıklıyıp enterlıyoruz. Sonra o dosya silinmiyor. O dosyayı nasıl silerim.
    Bunu neden yaptığıma gelirsek. Bir tanıdığım bana görünmez klasör yapabilirmisin dedi , ben de hayır dedim. O da bana bu yöntemi gösterdi. Ama dosya silinmiyor. Onada bunu askerde komutanı göstermiş.
  • klasöre sağ tık yap özelliklere gir
    salt okunur ve gizli seçenekleri var.ikiside tıklanmamış olsun
  • Alt + (Numpad) 255;dosya adını görünmez yapar.Dosya silememekle bir alakası yok.
  • ANDREI, tamam o klasörü görünmez yapıyor ve ben o klasörü silemiyorum, onu nasıl silebilirim?
    uchihaitachi , salt okunuru kaldırıp uygula diyorum ama malesef yine silinmiyor. Özelliklerden tekrar baktığımda Salt okunuru yine işaretli oluyor.
  • Unlocker programı ile silebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Unlocker programi ile denicem ama benim pc 32 bit işletim sistemine sahip ama unlocker programlarını hepsi 64 bit istiyor sanırsam. Rica etsem bildiğiniz site warsa link atarmısınız?
  • Bu 32bit, 64 bit için olanda orda ayrıca link var.

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=unlocker&lid=1881

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 22 Mart 2011; 20:01:01 >
  • ByAdmin başını ağrıttım biraz ama kusura bakma , bu program çalışmıyor yeni açtığım klasörü bile silmiyor(hatta daha önce denemiştim). O klasörü başka nasıl silebilirim bir bilginiz warmı ?
  • Güvenli modda açıp,silmeyi denediniz mi?
  • killbox u dene
  • Unlocker beni biraz uğraştırdı, güvenli modda açmayı üşendim ama daha sonra patientkayanın dediğini yaptım oldu. Hepinize çok teşekkür ederim.
  • unlockeri deneyiniz.
  • Unlocker ı denemeye çalıştım ama başarılı sonuç alamayınca, killbox'u denedim ve oldu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.