Şimdi Ara

Kısayol virüsüni silemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakadaşlar iyi günler.Usb belleklere bulaşan,sistemime format atmama rağmen silinemeyen ve usb diskleri asla formatlayamayacacağım ortamda bir virüsten nasıl kurtulabilirim? Birkaç yöntemi denedim ama silinmiyor.Yardımlarınızı bekliyorum.

Not: (Bilgisayarda sadece 1 adet usb bellek var yani virüs bilgisayardan geliyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 27 Şubat 2016; 15:43:04 >

• Not defterine şunları yazın ve .bat olarak kaydedin :

echo off
    echo lutfen bekleyin, gizli dosyalar
    echo gorunur hale getiriliyor.

attrib G:*.* /d /s -h -s -r +a

echo
    echo islem tamamlandi..
    pause

(Burada ''attrib G'' kısmı sizin USB sürücüsünün olduğu yeri belirtir, usbyi taktığınızda F ise örneğin, orayı F olarak değiştirin.)

Virüsün gizlediği dosyalar ortaya çıkacak, bunları pcye taşıyın ve usbyi formatlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackdanger_99 -- 27 Şubat 2016; 15:24:45 >
  • musallat.exe silici isimli bir program var...
    google dan bulup deneyin...
  • Musallat.exe silici musallat.exe virüsü bulamadı dedi ve kapandı.

@Blackdanger_99

Söylediklerinizi yaptım ancak sorun bilgisayarda.Usb belleği formatlamama rağmen bilgisayara taktığımda yine kısayol virüsü bulaşıyor.(Bilgisayarda sadece 1 adet usb bellek var yani virüs bilgisayardan geliyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 27 Şubat 2016; 15:43:27 >
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    O zaman hocam NFTS Drive Protection isminde ufak bir program var, flaşı salt okunur hale getiriyor, onu deneyin. Böylece pcden usbye hiçbir şey bulaşamaz, hatta siz bile programdan devre dışı bırakmadıkça bir müdahelede bulunamazsınız. Sonra antivirüsle pcyi temizleyebilirsiniz.
  • Blackdanger_99 B kullanıcısına yanıt
    İşte birçok antivirüs denedim.Antispy denedim.Silinmiyor. Bana tam isim soyisim versiyon söylerseniz daha çok sevinirim.Antispy/virüs/trojan ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 27 Şubat 2016; 16:00:09 >
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    Avira'yı deneyebilirsiniz, tabi USB'deki verileri sağlama aldıktan sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome.exe virüsü
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • linux işletim sistemi yardımıyla silebilirsiniz....
    linuxmint17.3 mate iso dosyasını cd ye yazdırın...
    yada rufus programıyla flash belleğe atın...
    flash bellek kurulum cd si oluyor...
    sistemi cd veya flashbellek ile başlatıp...
    açılan lıve linux yardımıyla...
    virüslü flash belleğin içinde dosya araması yapın...
    arama ( *.exe ) şeklinde olacak....
    sahte exe ler 8mb. boyutunda oluyor...
    onun yanında aynı isimli gerçek exe dosyası da olabiliyor....
    onu silmemelisiniz....
    boyutlarına dikkat ederek tüm sahte exe leri silin...
    bilgisayarınızın C ve D partitionlarını da taratabilirsniz...
    virüslü exelerin boyutuna bakarak seçip silin...

tüm virüsler windows için üretilmiş olduğu için...
    ben genellikle linux kullanıyorum...
    sistemimde windows kurulu partitionum da var...
    ama ona çok seyrek giriyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtnsvr -- 27 Şubat 2016; 16:24:26 >
  • MalwareByte kurup deneyin bu tür programlar virus değil zararlı diye geçiyor virus programları kaldıramıyor.

Kolay Gelsin..
  • Hocam linux ile flashı temizliyorum ancak format atamadığım windows sistemimi açtığımda tekrar virüs bulaşıyor.Mallwarebyte dahil hepsini denedim sonuç aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 27 Şubat 2016; 17:33:23 >
  • Total 360 Security programı da usb kısayol virüsünü bulup temizliyor. Benim başıma geldi.
  • erdemirci kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hemen deniyorum.
  • Hiçbiriyle uğraşma. Gridinsoft antimalware full sürümünü bul kur ve tarat. Tarama sırasınds bulduğu virüslerin yer değişmesini veya tarama bitmeden silinmesini engelliyor. Tarama bitince tümünü sil seçeneğini seçerek işlemi tamamla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemirci

Total 360 Security programı da usb kısayol virüsünü bulup temizliyor. Benim başıma geldi.

quote:

Orijinalden alıntı: Kurutucu

Hiçbiriyle uğraşma. Gridinsoft antimalware full sürümünü bul kur ve tarat. Tarama sırasınds bulduğu virüslerin yer değişmesini veya tarama bitmeden silinmesini engelliyor. Tarama bitince tümünü sil seçeneğini seçerek işlemi tamamla.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.360 Total Security bilgisayarlardan birini tamamen temizledi sorun kalmadı.Diğer bilgisayarların bazılarında problem devam ediyor.Onda da Girindsoftu deniyorum şu anda.
  • Antimalwarebyter de etkilidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.