Şimdi Ara

Dosya transfer sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün kendime sony mp3 çalar aldım.PC ye takınca bir pencere çıkıyor ve "Transfer files-media player kullanarak" seçeneğine basıyorum.hiçbirşey olmuyor."Open with Winamp" ı seçiyorum.Winamp açılıyo ama gene hiçbirşey olmuyor.Dosya transferi yapamıyorum bir türlü..Windows aygıtı usb bellek olarak ta okumuyor.Uyuz oldum sabahtan beri bir yardım edin neolur..

• Öncelikle mp3 player in ayarlarına bakın,orda usb disk olarak tanınması için ayar varsa onu seçtiğinizde, usb disk gibi bilgisayarınızda görüp dosya atabilmeniz lazım.
    Eğer üstteki yazdığım olmuyorsa sony nin sitesine bakın bilgisayar için program bulunabilir.
  • MTP device olarak tanıdıgı icin dosyaları media ortamında düzenlemeye calısıyor. Bunu degıstırmek ıcın aygıt yonetıcısıne gırerek aygıtınızı bulun guncelle dıyerek manuel surucuyu kendınız secın ve depolama aygıtı olarak ayarlayıp guncelleyın. Artık flash bellek gibi görecektir rahatlıkla dosya atabılırsınız. Kolay gelsin
  • sony ler sanırım mp3 çalmıyor... bizdeki öyleydi en azından.
    kendi programı var onun...onu kurup o program ile atıyorsun mp3leri ama mp3 olarak atmıyor, formatını değiştirip öyle atıyordu hatırladığım kadarıyla...

yanında gelen cd yoksa modelini yazıp programı bulman lazım.
  • Arkadaşlar tavsiyeler için teşekkürler.Media Player da çözebildim sorunu..Orda liste şeklinde gösteriyor dosyaları,transfer olayını gerçekleştirebildim sağolun tekrardan.:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.