Şimdi Ara

Dosyalar gözükmüyor ama C: hala aynı dolulukta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. 1 Saat önce felan Windows 8 Bilgisayarınızı yenileyin tarzı şeyler yazıyordu bende yeniledim. Dosyalarınız silinmeyecek vb. diyordu. 20 dakikalık bi aradan sonra laptop tekrar açıldı , oturum şifremi girdim ve dosyalarımın silindiğini gördüm. C: de oyunlar felan vardı hepsi silinmiş ama hala dolu gözüküyor C: . Dosyalarımı oyunlarımı geri alabilirmiyim ? Yardımlarınız için teşekkürler

• Arkadaşlar kafayı yicem dünde böyleydi. O yenileme şeyine tıkladıktan sonra birsürü dosya oyunlar vb kayboldu ama hala aynı gösteriyor yokmu bi çözüm yolu göstercekk
     Dosyalar gözükmüyor ama C: hala aynı dolulukta
  • Malware ve virusler için backdoor bulmak veya antivirüs filtrelerinden sızabilen trojan yazmak zor ve zahmetli iş. Enkripsiyon şifrelerini kırmak da zaman alıcı ve uğraştırıcı bir iş. Geriye kalan tek yöntem aldatmaca. Misal email kırmak için yapılabilecek en etkin yol sahte bir email sitesi hazırlamak ve kurbanı buraya yönlendirmek. Ömr-ü hayatımda hiçbir zaman "bilgisayarınızı yenileyin" diye bir şey duymadım. Güvenlik açığı yaratmaya çalışan bir aldatmacaya benziyor.

Kısa yanıt: malware sorunu. Combofix yapın düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslarr yokmu bi yardım etcekk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.