Şimdi Ara

Dosyalar silinmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar windows 8 kullanıyorum, kaspersky pure 3.0 kullanıyorum ve silmeye çalıştığım halde silinmiyor.Uninstallerdan siliyim dedimgirdisi ortada yok.Denetim masasından baktım ordada yok.Dosyaları siliyim diyince systemin size izn vermesi gerekiyor dedi ve hata verip silmedi.Paylaşım kısmından paylaşımı açtım olmadı.Güvenlik kısmından buldum ama bu seferde izin cerip uygula diyince bütün dosyalar tek tek hata veriyor erişim engellendi diye.Program olarakta unlocker denedim oda sökmedi.Daha başka ne yapabilirim?

• 1k1 1 kullanıcısına yanıt
    ccleaner ile kaldır olmadı myuninstaller ile dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lightning_Warrior

Ccleaner vardı denedim ordada girdi yok.bir program silicem deyip başka bri programda yüklemek istemiyorum.Myuninstaller şimdilik klasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1k1

quote:

Orijinalden alıntı: Lightning_Warrior

Ccleaner vardı denedim ordada girdi yok.bir program silicem deyip başka bri programda yüklemek istemiyorum.Myuninstaller şimdilik klasın.

ben kurdum o kaspersky pure tarattım bilgisayarı açtım ne göreyim çökmüş . Kaspersky pure dan uzak duraydın keşke.

• ilk önereceğim program ccleaner pro . onunla bir deneyin olmazsa O&O SafeErase 5.8 Pro yu deneyebilirsiniz.

satın alma linki %30 indirimli Ccleaner Pro :https://secure.piriform.com/502/?affiliate=16213&scope=checkout&cart=70988

satın alma linki : %20 indirimli O&O safe clean :O&O SafeErase 5.8 Pro :https://shop.oo-software.com/36/?affiliate=16213&scope=checkout&cart=79612
  • shift+del

• Normalde anti-virüslerde setup dosyasını açtığınız zaman antivirüs yüklüyse kaldır veya onar butonu gelir diye biliyorum.Duruyorsa setup dosyasına girip bir bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.