C SURUCUSU ALTINDA BULUNAN BİR DOSYAYI SİLEMİYORUM. DOSYAYA ERİŞİLEMEDİ DİYOR VE KORUMAYA KARSI EMİN OLUN DİYOR.
UNLOCKER PROGRAMINI DA KURDUM ONUNLA DA SİLEMİYORUM.
Bir antivirüs programı kuruluysa, dosyaya erişimi engellemiş olabilir. Bilgisayarı güvenli kipte açıp silmeni tavsiye ederim.
Baslat - denetim masasi - klasor secenekleri - gorunum - basit dosya paylasimini kullan devre disi birakin - Erisemediginiz klasoru sag tiklayin - ozellikler - Guvenlik sekmesi - Gelismis - Sahibi sekmesi - Listede, kullanici adinizi tiklayin. Sahibi degistir onay kutusunu isaretleyin. Tamam'i tiklayin. Evet tiklayin. Klasor icin istediginiz izinleri bastan uygulayin. Artik o klasore erisim hakkiniz var.
DOSTUM XP HOME EDİCİTİON KULLANIYORUM. ANLATTIGIN GİBİ DENETİM MASASI KLASOR SECENEKLERİ VE GORUNUMUN ALTINDA basit dosya paylasimini kullan devre disi birakin GİBİ BİR SECENEK YOK.
AYRICA DOSYA UZERİNE SAG TIKLADIGIM DA OZELLİKLER - GENEL _ PAYLASIM VE GUVENLİK VE DE OZELLEŞTİR SECENEKLERİ VAR . DEDİGİN GİBİ SAHİBİ SEKMESİ YOK MALESEEF...
quote:
Orjinalden alıntı: sames
DOSTUM XP HOME EDİCİTİON KULLANIYORUM. ANLATTIGIN GİBİ DENETİM MASASI KLASOR SECENEKLERİ VE GORUNUMUN ALTINDA basit dosya paylasimini kullan devre disi birakin GİBİ BİR SECENEK YOK.
AYRICA DOSYA UZERİNE SAG TIKLADIGIM DA OZELLİKLER - GENEL _ PAYLASIM VE GUVENLİK VE DE OZELLEŞTİR SECENEKLERİ VAR . DEDİGİN GİBİ SAHİBİ SEKMESİ YOK MALESEEF...
Xp Profeessional Veya Home Edition Farketmez Sen İyice Bak
Gerekli Bölüme Taşınmıştır. Bundan Sonraki Açacağınız Başlıkları Lütfen Bölüme Uygun yere Açınız ki Sorununuza bir an önce çözüm bulabilinsin.