Bildirim
Dota 1 yardım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Weplaes sunucusundan oyna
http://www.weplaes.com/
burdan indir otomatik patchleri atıyor zaten
İndikten sonra wepla ya tıkla oyun açılıcak Battle.Net e tıkla ordan aynı üyelik bilgilerini gir. Yukarıda parşomen resmi olucak ona tıkla ordan odaları görebilirsin :)
Botlarla oynamak istiyosan en son ai mapı indir ( 6.78 ai gibi). İndirdikten sonra warcraft ın klasöründe maps diye bi alt klasör var oraya at mapı. Oyuna normal bi şekilde gir wepla ile alakan olmasın, ordan localnetwork de daha kısa yol, sonra altta create ' e tıkla attığın mapı orda görüceksın tıkla botları koy oyna :)
Botlarla oyuna girersen mod yazmalısın yok heroların yarısı gözükmez.
Oyun açılır açılmaz -ap yazarsan normal olucaktır :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur. -- 11 Mart 2014; 20:55:04 >
-
abi dota2 oyna zaten dota niye indirdinki anlamadım.Dota 2 zaten dotanın grafikleri ve efektleri geliştirilip modernize edilmiş daha güzel olan hali.Bu age of empıres 3 çıktığında nostaji olsun diye 1 oynamak gibi bir şey...Dotayı da gördüm ve oynadım bu arada dota 2 nin yarısı kada bile güzel değil deneyimli bir bilgiayar oyuncusuyum oyundan hikayeden anlarım valve dota 1 in sadece üstüne katıp güzelleştirmiş.Kimse tersini iddia edemez... -
quote:
Orijinalden alıntı: slatter123
abi dota2 oyna zaten dota niye indirdinki anlamadım.Dota 2 zaten dotanın grafikleri ve efektleri geliştirilip modernize edilmiş daha güzel olan hali.Bu age of empıres 3 çıktığında nostaji olsun diye 1 oynamak gibi bir şey...Dotayı da gördüm ve oynadım bu arada dota 2 nin yarısı kada bile güzel değil deneyimli bir bilgiayar oyuncusuyum oyundan hikayeden anlarım valve dota 1 in sadece üstüne katıp güzelleştirmiş.Kimse tersini iddia edemez...
Dota 2 tabiki daha gelişmiş daha grafikli daha iyi ama Dota 1 in yeri daha farklı 3-4 sene dota 1 oynasaydın dota 1 i fırlatıp atmazdın -
quote:
Orijinalden alıntı: Onur.
İndikten sonra wepla ya tıkla oyun açılıcak Battle.Net e tıkla ordan aynı üyelik bilgilerini gir. Yukarıda parşomen resmi olucak ona tıkla ordan odaları görebilirsin :)
Botlarla oynamak istiyosan en son ai mapı indir ( 6.78 ai gibi). İndirdikten sonra warcraft ın klasöründe maps diye bi alt klasör var oraya at mapı. Oyuna normal bi şekilde gir wepla ile alakan olmasın, ordan localnetwork de daha kısa yol, sonra altta create ' e tıkla attığın mapı orda görüceksın tıkla botları koy oyna :)
ya ilk item alırken falan çok zorlandım herolarla creepleri zor ayırıyorum şaka gibi
-
quote:
Orijinalden alıntı: elzora666666
quote:
ya ilk item alırken falan çok zorlandım herolarla creepleri zor ayırıyorum şaka gibi
Alışırsın dicemde gerek yok dota 2 oyna
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: elzora666666
quote:
Alışırsın dicemde gerek yok dota 2 oyna
aynen öyle gerek yok dota 2 oyna...
-
Beyler waxxi diye bir server açılmış sakın girmeyin. Adminleri küfürbaz torpilci özellikle serverın parasını verip açan Babayega nickli admin kafasına göre ban atıyor insanlara wepladan ordaki Serkandan farkı yok.
Ayrıca çok küfürcü sürekli küfür ediyor. Ve serverda başkaları birbirlerine kfüür ediyorlar, sonra serverın forumuna küfrü ediyorlar anlıcağınınınız dandik basit server.
Zaten yakında kapatcaklar waxxi'yi kimse girmiyor oraya, oyun bile olmuyor 10 kişi zor online oluyor. Ayrıca oyunlardan sürekli düşüyorsunuz sürekli lag oluyor rat sistemi yok oyuna tekrar bağlanma yok vs. hepsi dandik. WEPLA'da oynayın daha iyi, en azından adam gibi oyun atıyosunuz orda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PasDeRevenus -- 25 Nisan 2015; 8:22:40 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X