Şimdi Ara

Dota 2 Arcana Phantom Assasin Eventından Düşen Setler (Güncel) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Event ne zamana kadar sürecek ve düşen setler takaslanıyor mu? Eğer öyle ise girek 7/24 dota oynarım. :D
  • köpekkedifare K kullanıcısına yanıt
    Event 7 Aralık'a kadar sürecek. Düşen setler takaslanamıyor, dolayısıyla ticari değeri yok. Ama kullanacaksanız mantıklı tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DotakuTV

Event 7 Aralık'a kadar sürecek. Düşen setler takaslanamıyor, dolayısıyla ticari değeri yok. Ama kullanacaksanız mantıklı tabi.

Kaç gündür oynamıyordum bu event ya beni geri döndürecek yada iyice uzaklaştıracak. :)
  • Hocam artık tam olaràk açıklasan şu sistemi :D şu 1.90' a namı ne satılan yüzügü alıcaz galiba sonrasını bilmiyorum bi yardımcı ol
  • bilmeyenlere ek olarak;

-takımınızda arcanası olan birisi atıyorum sven pickledi, siz de mortred picklediniz ama arcananız yok
    ama yine de karşıya kontratlı herolardan birisi denk gelirse event aktif oluyor
    yani 5 kişi parti girerseniz arcanası olan mortred değil, iyi oynayan mortred oynasın :)
  • kunka set düştü banada 1 kere oynadım vede düştü birdaha girmedim.zirvede bırakıcam :)
  • bug var pa pickliyor hemen birisi karşı taraf pickleri yapınca görev geliyor o sırada pa pickleyen re pick atiyor ama görev duruyor karşı taraf kesemedigi için otomatik man pa pickleyen üstün sayılıyor adamı kesiyor oyunu kazanıyor ve itemini alıyor ( bir arkadaş yapıyordu beni çagırdı ama adice bir olay oldugu için gitmedim )
  • Pusge - Mad harvester efsane seti ile birlikte Rubick'in SLTV Season 7 EFsane seti düştü . takas edilemiyor ama kullanmalık bunlar zaten ya .
  • arcanası olanlara ücretsiz olarak mortred seti falan mı geliyor? bana gelmiş direkt sattım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morphling seti dustu

• arkadaşa gondarın twin blades assassin seti düşmüş bugün.. keşke 7siinden sonra itemlar satılabilse

• Dedenin seti dustu dun. Bide kaybetmistik maci, nerden girdiysem anasini satiyim all picke, her mac papapapa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an üstüste 5 maç oldu arcana ile contract + win aldığım hala no item
  • Arkadaşlar contracttan 4-5 tane set düşürdüm.Ancak geçen gün mythical bir hazine düştü sonra inventoryden kayboldu ne yapmam gerek?
  • Shadow Flame - Dazzle düştü
  • Emberin sandığı düştü beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boqe

Shadow Flame - Dazzle düştü

gece ki maçi phantom satmasaydi iyiydi hocam

• bu gece toplam 6 set düştü, hepsi mi uncommon olur

• 10 defa mı ne girdim 1 tanesinde set düştü oda ember spirit in Flames of Prosperity Seti
  • event bitti beyler. hesabıma düşürdüğüm itemlar yukardadır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.