Şimdi Ara

Dota 2 Oyuncu Profili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , moba dünyasında henüz çok tecrübeli değilim , belirli bir süredir LOL oynuyorum fakat daha champion seçme ekranında oyunlar dağılıyor , istediği champı alamayınca feedleyenler , 1 kere ölüp afk kalanlar , başlamadan ana bacı sövenler , yani tutarlı insanların oynadığı bir ortam yok. Dota 2 de durum nedir tam olarak? Oyuncu profili ne durumda?

• Oyuncu profili lolden kat kat üstün. en azından kimse durduk yere kavga çıkarmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki oyunu oynamis biri olarak objektik olarak su yorumu yapayim iki oyununda oyuncu profili ciddi anlamda sorunlu.Tabi yorumum normal maclar ve low mmr icin(3-3.5k civari dolanip duruyorum)Yani gercekten sinir bozucu tipler geliyor o sebeple hani cok kaliteli bir kitleye sahip demek dogru olmaz.Ozellikle ingilizce dilinde arama yapmama ragmen boyle sacma sapan ruslar gelip kendi kendilerine konusuyorlar baya sinir bozuyor Ama lolden kat be kat iyi demek fazla abarti olur lolle yarisir ozellikle low mmr ve normal oyundaki bircok tip.Ayrica kavga filan cikariliyor oyun flamer dolu yani bircok oyunda genelde muteluyorum.Ama pre filan girersen cok sorun yasamazsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zierox

iki oyunu oynamis biri olarak objektik olarak su yorumu yapayim iki oyununda oyuncu profili ciddi anlamda sorunlu.Tabi yorumum normal maclar ve low mmr icin(3-3.5k civari dolanip duruyorum)Yani gercekten sinir bozucu tipler geliyor o sebeple hani cok kaliteli bir kitleye sahip demek dogru olmaz.Ozellikle ingilizce dilinde arama yapmama ragmen boyle sacma sapan ruslar gelip kendi kendilerine konusuyorlar baya sinir bozuyor Ama lolden kat be kat iyi demek fazla abarti olur lolle yarisir ozellikle low mmr ve normal oyundaki bircok tip.Ayrica kavga filan cikariliyor oyun flamer dolu yani bircok oyunda genelde muteluyorum.Ama pre filan girersen cok sorun yasamazsin.

flame yapmak şuç mu? ranked da eleman random atıp takımı batıracak, hiç gerek yok iken ben şunu oynayacağım deyip kafasına göre pick yapıp maçı kaybettirecek, salakça yerlerde ölüp, team fightlarda söylenenden alakasız işler yapıp kaybedilmesine sebebiyet verecek ve buna flame yapılmayıp, " devam et kanka, yeterince batırmadın bizi birde kurye feed yap, canım benim." mi diyecek millet?

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackVnM

quote:

iki oyunu oynamis biri olarak objektik olarak su yorumu yapayim iki oyununda oyuncu profili ciddi anlamda sorunlu.Tabi yorumum normal maclar ve low mmr icin(3-3.5k civari dolanip duruyorum)Yani gercekten sinir bozucu tipler geliyor o sebeple hani cok kaliteli bir kitleye sahip demek dogru olmaz.Ozellikle ingilizce dilinde arama yapmama ragmen boyle sacma sapan ruslar gelip kendi kendilerine konusuyorlar baya sinir bozuyor Ama lolden kat be kat iyi demek fazla abarti olur lolle yarisir ozellikle low mmr ve normal oyundaki bircok tip.Ayrica kavga filan cikariliyor oyun flamer dolu yani bircok oyunda genelde muteluyorum.Ama pre filan girersen cok sorun yasamazsin.

flame yapmak şuç mu? ranked da eleman random atıp takımı batıracak, hiç gerek yok iken ben şunu oynayacağım deyip kafasına göre pick yapıp maçı kaybettirecek, salakça yerlerde ölüp, team fightlarda söylenenden alakasız işler yapıp kaybedilmesine sebebiyet verecek ve buna flame yapılmayıp, " devam et kanka, yeterince batırmadın bizi birde kurye feed yap, canım benim." mi diyecek millet?

bir adamin flame yapabilmesi icin her seyden once iyi bir oyuncu olmasi gerekir ya da en azindan flameledigi kisiden daha iyi bir oyuncu olmasi.Hardlanede 1-10 oynayan adamin takim arkadaslarina kuduz kopek gibi havlamasini elbette ciddiye almayacagim.cogunluk bu tarzda bir halt anlamayip sacma sapan konusan tipler.gecen viperken mecha?are u fckin serious dedi adam...

• quote:

İki oyunu da oynamış birisi olarak çok fark var diyorum.

Yapma gözünü seveyim dotada hüseyin2003 gibi Türk veletleri yok en azından.Yaş kitlesi olarak dota daha iyi.

Ha belki eu west filan iyidir lolde bir şey diyemem ama Tr serverinin hali ortadayken tartışmaya bile gerek yok bence.

Bu arada ruslara denk gelmek istemiyorsan geç saatlerde eu west serverinda oyna.West belirgin şekilde eastten daha iyi.Fakat ping sebebiyle ben de çoğu kişi gibi eastte oynuyorum.East de olsa +4k oyunlar çok da fena olmuyor.

• quote:

quote:

quote:

bir adamin flame yapabilmesi icin her seyden once iyi bir oyuncu olmasi gerekir ya da en azindan flameledigi kisiden daha iyi bir oyuncu olmasi.Hardlanede 1-10 oynayan adamin takim arkadaslarina kuduz kopek gibi havlamasini elbette ciddiye almayacagim.cogunluk bu tarzda bir halt anlamayip sacma sapan konusan tipler.gecen viperken mecha?are u fckin serious dedi adam...

neye göre iyi oyuncu? rank diyorsan o işi geçeceksin, üst seviyelerde olmadığın sürece belirli bir aralıkta eşleştiriyor, 200-300 puan farklı adam iyi bir oyuncu değildir, 7-8 maç şanşının yaver gitmiş olması o farkı açmak için yeterli. publarda da üç aşağı beş yukarı party olarak girilmedikçe yakın seviye getirmeye çalışıyor sistem, orada da flameleyemezsin, nerede hakaret edip flameleyeceğiz o zaman?

ayrıca benim söylediğim örneklerin oyunculuk ile alakası yok, oyun başı aptallıklarından ötürü yaptığı şeçimlerden kaynaklı, oyunculuk konusuna gelince kule altı dive ile kesilen offlane oyuncusu 1-10 ise ve söylenmesine rağmen kimse yardıma gitmiyorsa ne söylese haklı. viper mekada her zaman tercih edilmez, meka çıkıp tek başına midde kule almaya çalışıp team fight girmediğin sürece o meka bir cacığa yaramaz. adam belki doğru birşey söylüyordu, sen yanlış anlamadın...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ESEA SEASON 52'YE OYUNCU ARIYORUZ
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propus

quote:

İki oyunu da oynamış birisi olarak çok fark var diyorum.

Yapma gözünü seveyim dotada hüseyin2003 gibi Türk veletleri yok en azından.Yaş kitlesi olarak dota daha iyi.

Ha belki eu west filan iyidir lolde bir şey diyemem ama Tr serverinin hali ortadayken tartışmaya bile gerek yok bence.

Bu arada ruslara denk gelmek istemiyorsan geç saatlerde eu west serverinda oyna.West belirgin şekilde eastten daha iyi.Fakat ping sebebiyle ben de çoğu kişi gibi eastte oynuyorum.East de olsa +4k oyunlar çok da fena olmuyor.

ya ruslar etmeni cok etkili oluyor bazi zamanlar bildigin kafayi yiyorsun net loltrdeki bebelerle yarisirlar bence

• quote:

quote:

quote:

quote:

neye göre iyi oyuncu? rank diyorsan o işi geçeceksin, üst seviyelerde olmadığın sürece belirli bir aralıkta eşleştiriyor, 200-300 puan farklı adam iyi bir oyuncu değildir, 7-8 maç şanşının yaver gitmiş olması o farkı açmak için yeterli. publarda da üç aşağı beş yukarı party olarak girilmedikçe yakın seviye getirmeye çalışıyor sistem, orada da flameleyemezsin, nerede hakaret edip flameleyeceğiz o zaman?

ayrıca benim söylediğim örneklerin oyunculuk ile alakası yok, oyun başı aptallıklarından ötürü yaptığı şeçimlerden kaynaklı, oyunculuk konusuna gelince kule altı dive ile kesilen offlane oyuncusu 1-10 ise ve söylenmesine rağmen kimse yardıma gitmiyorsa ne söylese haklı. viper mekada her zaman tercih edilmez, meka çıkıp tek başına midde kule almaya çalışıp team fight girmediğin sürece o meka bir cacığa yaramaz. adam belki doğru birşey söylüyordu, sen yanlış anlamadın...

Elestirmek elbette herkesin hakki ancak adam yanlis ya da dogru fark etmez dikkat ettigim yegane sey uslup oluyor ki zaten sirf bu sebepten oturu bircok insani hakli-haksiz ayirt etmeden muteluyorum.Boyle kufurle cumlesine baslayacaksa hic baslamasin zira otomatik olarak ona inat oynuyorum yalan yok bende.Ayrica rankim cok yuksek olmasa da(3-3.5k arasi dolaniyo) cok siki bir twitch takipcisiyim.gerek competetive maclari gerek profesyonel oyunculari izleyerek cok fazla vaktimi harcadim.O sebepten oturu oyunu yorumlama kabileyetimin yeterli oldugunu dusunuyorum.

• oyuncu kalitesi bence kötü ama lol deki gibi berbat değil en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: gareher

oyuncu kalitesi bence kötü ama lol deki gibi berbat değil en azından

hocam oynamak paralı mı , lol gibi level/rank sistemi var mı?
  • hocam türk olanlardan bazıları ve rus sinirini bozabilir.bak mesela ben low mmr dayım oradan örnek vereyim oyunda genelde kolay kolay konuşulmuyor sadece söylenmek istenenler otomatik konuşma çarkyla söyleniyor.bilerek feedleyen adama kolay kolay denk gelmezsin ama low mmr olduğumuz için istemsiz bir şekilde feedleyen oluyor (bende dahil arada bir tabi )..ama dediğim gibi sinirini bozacak olanlar türkler ve ruslardır...

bu arada aklıma gelmişken feedlemek pekte mantıksız değil bakınız..bunu facede dota grubunda paylaşmışlardı çok merak ettim bi sizde görün
    maç id: 1133232970
  • Ne rus'u abi ya, hiç bir rus beni çok sinirlendirmedi bugüne kadar ama Türk gördün mü kaç abi. Küfür kıyamet oyun oynuyorlar. Kendi 10 kere ölür, sen 1 kere ölürsün başlar 2 saat küfür etmeye. Yenilgiyi hazmetme yok, İlla sağa sola küfür edecekler.

Dün gece Dendi streamdeyken bile Türkün biri Dendiye küfür ediyordu. Dendi de bişey anlamıyo okey okey diye geçiştirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 3 Ocak 2015; 11:05:31 >
  • Dün arkadaşla low priority bir maçta Türk olduğumuzu belli etmememize rağmen sürekli ana bacı sövdüler, üstüne bir de feedlediler falan. Morph'da 14 dkda falan eblade vardı, Clinkzde de aynı şekilde baya erken orchid vardı. Normalde gelmez bu tipler low prio olduğu için geldi ama belli bir seviyenin altında kalırsan ki bu seviye 2 buçuk K civarı çok çekersin Türklerden. Oyundaki en pislik millet Türkler, Ruslar falan gayet düzgün oyuncular. Rus dediğin olmayan ingilizcesiyle senle iletişim kurmaya çalışıyor beynini kullanıyor, mesela Rus bi sniper önce mid dedi sonra karşıda Pudge olunca bana mid gider misin diye teklif etti feedlememek için, şunu bir Türk asla yapmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence iyiside var kötüsüde ben (10 lvl'ım ranked de durum ne bilmiyorum ama) muhabbet ettiklerimde oldu küfür ettiğini görüp şikayet ettiğimde oldu.Seçim senin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.